Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

aciu labai smile.gif zinokit o as tikiu kad taip gali buti,kadangi mano vienas is kiauliuku toks pikciurna,mane tiek yra apkandziojes doh.gif kol vienas buvo is vis laukinukas buvo,guosdavausi istisai cia kad apkramte eilini karta,pats pribegdavo ir segdavo su dantim i ranka,visos rankos buvo sukramtytos.dabar biski kitoks,bet maziuka apkramto ir,Uosiukas bando glaustis,ar siaip buna prisiliecia prie jo ir ne duok dieve tuo metu Persis ilsisi,soka kaip zveris ant jo,net dantys kalenasi,siaip gyvena taikiai labai,pas juo gi meile tik tarp vyru,na zinot....suprantat pacios lotuliukas.gif bet va jei i koki boxiuka ikeliu kad kur issinesti,neisitenka abu,na teisingiau Persis,nebandyk jo net pajudinti doh.gif labai netipisko charakterio jis pas mane,arsus,piktas,bet tuo paciu ir meilus be galo,kai zinai kaip juo naudotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 10 balandžio 2014 - 20:20
na mano kiauliukai tai svelnus ir silkiniai, agresijos nulis,aisku jei naguciu nepakarpau,tai padrasko,bet cia jau mano kalte ax.gif
Atsakyti
Koookie grazuciai berniukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2014 04 10, 20:59)
Man kazkaip neina isivaizduoti, kad JK puole ir idreske... gal skaudziai spustelejo ar pan...  ji gynesi.. nors kad jos net nesigina.. Mano mazius megejas jas  is tos meiles paniurkyt, bet niekada nera net dantuku pasiepusios  g.gif o ir nagucius reikia karpyti  mirksiukas.gif tada isvengsit ibrezimu...

As nerasiau, kad mano JK puole vaika. g.gif Ji nera puolusi vaiku. Pati ateina pabendrauti su mumis, uzsilipa vyrui ant krutines, kramto jo akinius biggrin.gif Manau, dukra gal per daug suspaude ar pakele, jai nepatiko ir drekstelejo. Nagus karpom, bet matyt reiks ir padildinti, nes vistiek astroki.
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 04 10, 18:24)
user posted image                siandien oras nuostabus ,kvepuojam grynu oru smile.gif user posted image user posted image

Koks grozis, du berniukai dobiliukai flirt.gif
Merginos, beziurint i zalia pievele, mano kiauliukai dar niekada nebuvo lauke, tai dabar pagalvojau, ar yra kiauliuku skiepai, ir kokiu zoliu negalima valgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 04 12, 18:55)
Koks grozis, du berniukai dobiliukai flirt.gif
Merginos, beziurint i zalia pievele, mano kiauliukai dar niekada nebuvo lauke, tai dabar pagalvojau, ar yra kiauliuku skiepai, ir kokiu zoliu negalima valgyti  g.gif

skiepu nera, as dedu gintaro karolius suniukams nuo erkiu,o zoles atsirenka patys.
Atsakyti
Labas vakaras,

mes kai Pinki parsivezem, tai pasiskambinau veterinarui, na pasake, kad kiauliukams nereikia jokiu skiepu, nors esu girdejusi, kad lyg ir skiepija, tai dabar nezinau ar tiketi.

Turim beda blush2.gif musu kiauliukas nesu maciusi, kad prieitu prie gertuves ir atsigertu, tai net nezinau ar moka jis is gertuves gerti, tai visa savaite vis su pipete pagirdom. Skambinaus seimininkei, tai sake gerdavo su mama. Bet cia kazkaip visai nesidomi ta getuve.
Kazin kaip April, ar geria pati?
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2014 04 12, 20:29)
Labas vakaras,

mes kai Pinki parsivezem, tai pasiskambinau veterinarui, na pasake, kad kiauliukams nereikia jokiu skiepu, nors esu girdejusi, kad lyg ir skiepija, tai dabar nezinau ar tiketi.
Turim beda  blush2.gif musu kiauliukas nesu maciusi, kad prieitu prie gertuves ir atsigertu, tai net nezinau ar moka jis is gertuves gerti, tai visa savaite vis su pipete pagirdom. Skambinaus seimininkei, tai sake gerdavo su mama. Bet cia kazkaip visai nesidomi ta getuve.
Kazin kaip April, ar geria pati?

Na nezinau, galimai cia esanciu merginu patars kitaip, bet...

Na jei as buciau kiauliukas irgi negerciau, nes galvociau, kad jus privalote mane girdyti pipetes pagalba.

Kiauliukas turi ismokti gerti, jei nemoka, ar tureti poreiki gerti. Na bet kokiu atveju as duociau agurka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 balandžio 2014 - 20:09
Duodam agurko kasdien

Bet del to negerimo, tai pradejau is pipetes duoti tik tada, kai pastebejau, kad net neprieina prie gertuves.
Pries tai buvusiai kiaulytei tai pildavom ir pildavom vandeni, tiek gerdavo, o sitas pats visai negeria unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2014 04 12, 21:56)
Duodam agurko kasdien

Bet del to negerimo, tai pradejau is pipetes duoti tik tada, kai pastebejau, kad net neprieina prie gertuves.
Pries tai buvusiai kiaulytei tai pildavom ir pildavom vandeni, tiek gerdavo, o sitas pats visai negeria  unsure.gif

Na pati pagalvokite, ar pavalgiusi arbuzo jus noresite dar papildomai gerti. Galimai Jusu kiauliukui, mazyliukui, pakanka vandens kiek gauna is agurko.

Turiu 4 kiauliukus, viena is ju labai vangiai geria vandeni. Ir aplamai jie visi labai skirtingi, turi pasirinktinai valgo maista. Viena labai megsta slyvas, net dreba,kvyksi uzuodusi. Kita alpsta del krapu, maze i obuoli net neziuri, kai kitos su malonumu ir jos porcija suvlago. Vnz, viskas su jom gerai, stebekit, nepergyvenkite, nes kiauliukai yra asmenybes, su savo charakteriais.
Atsakyti
Aciu smile.gif

reiks stebeti, gal tinginys prades judinti gertuve biggrin.gif
Atsakyti
siuo metu ir maniskiai beveik negeria, nes gauna daug zalumos. Paskui vasara kada karsta paaktyveja gerimas ir ziema kai daugiau ant sauso pasaro buna. O be to jei kiauliukas neseniai pakeite aplinka, jam stresas, jis visko bijo, tad nieko tokio, kad negeria.
Atsakyti