man tie jie gražūs, oda tokia labai nieko, ir patogūs, ir kaina gera nu viskas neblogai

jie ir yra labai grazus

Viskas, isskyrus batukus, is humanikes
Per kelis apsipirkimus. Siandien kuopiau spinta... Tai tuo paciu pikst pokst padariau
O gal ir i zmones taip galima eiti?...
Maikute nesimato, bet tokia gero trikotazo, svelniai rausva, su rankovytem
Kelnes emiau del spalvos, ne madingos, bet... padarom gi madingom
Dirziukas odinis uz 3 lt berods (o gal neodinis, tikrai neskiriu).
Ir senovine ala striukyte su "kailiuku".
Po kelis litukus viskas, per ispardavimus. Tik va tase-terba lindexine kainavus buvo 25 lt
Bet baisiai man ji patogi tampytis su visu turtu . Tai visiskai ne vardiniai lobiai. Bet manau, kad skudurynai yra ISSIGELBEJIMAs buti kazkiek stilingu, kai tuscia pinigine

Maikute nesimato, bet tokia gero trikotazo, svelniai rausva, su rankovytem
Kelnes emiau del spalvos, ne madingos, bet... padarom gi madingom

Ir senovine ala striukyte su "kailiuku".

Fly london batai -tikras lobis ,turiu pavasarinius mediniu kulnu ,nesunesiojami .
Striukė tai man ne
o visą kita gal ir nieko visai

Kvyka, striukyte man NO NO

Arraja, butu karaliene
gerieciai visiskai!
Kvyka, o man lb! man patinka tokie zmones, kurie neima paskolos ar pusmecio atlyginimo, prisipirkti, tarkim j.crew, per ispardavimus, kad atrodyti klonais ( atsiprasau j.crew gerbeju, atsitiktinai pasirinkau j.crew ). Sauniai ir taip tobulai suderinta - vientisumas, tai kas svarbiausia isreiskiant save drabuziais. Pasirodykite dazniau
cia, gal, ne i tema, negaliu nepasidalinti - kai yra visiska laisve, kai atrodai taip, kaip nori TU

----
Carinaa, paro rankine

Kvyka, o man lb! man patinka tokie zmones, kurie neima paskolos ar pusmecio atlyginimo, prisipirkti, tarkim j.crew, per ispardavimus, kad atrodyti klonais ( atsiprasau j.crew gerbeju, atsitiktinai pasirinkau j.crew ). Sauniai ir taip tobulai suderinta - vientisumas, tai kas svarbiausia isreiskiant save drabuziais. Pasirodykite dazniau

cia, gal, ne i tema, negaliu nepasidalinti - kai yra visiska laisve, kai atrodai taip, kaip nori TU

----
Carinaa, paro rankine

QUOTE(Arraja* @ 2014 03 21, 19:11)
Eik tu sau kokie fainuoliai batukai

Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 03 22, 20:46)
Viskas, isskyrus batukus, is humanikes
Per kelis apsipirkimus. Siandien kuopiau spinta... Tai tuo paciu pikst pokst padariau
O gal ir i zmones taip galima eiti?...

O man jūsų kelnės labai patiko

Aciu uz nuomones
Liomi kaip visada tokio pozityvumo ipucia...
DEKUI.
Ta striukyte... Nu ji tokia... nu tokia
Man ji kitokia. Ne standartine odinuke, kuria turi beveik kieviena
Nu ir spalviskai patiko man
Pries kokius 2 m. nebuciau pirkusi. Mat tuomet viska nesiojau su banda vienodai
p.s. ryza, rusva, smeline, garstyciu spalvos... nauja meile

Liomi kaip visada tokio pozityvumo ipucia...

Ta striukyte... Nu ji tokia... nu tokia

p.s. ryza, rusva, smeline, garstyciu spalvos... nauja meile