Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

man tie jie gražūs, oda tokia labai nieko, ir patogūs, ir kaina gera nu viskas neblogai biggrin.gif
Atsakyti
jie ir yra labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2014 03 21, 17:15)
Šilainių turgui  ax.gif  4u.gif

Eina sau biggrin.gif bet buna ten lobiu...
Atsakyti
Viskas, isskyrus batukus, is humanikes biggrin.gif Per kelis apsipirkimus. Siandien kuopiau spinta... Tai tuo paciu pikst pokst padariau ax.gif O gal ir i zmones taip galima eiti?...

Maikute nesimato, bet tokia gero trikotazo, svelniai rausva, su rankovytem
Kelnes emiau del spalvos, ne madingos, bet... padarom gi madingom biggrin.gif Dirziukas odinis uz 3 lt berods (o gal neodinis, tikrai neskiriu).
Ir senovine ala striukyte su "kailiuku". biggrin.gif Po kelis litukus viskas, per ispardavimus. Tik va tase-terba lindexine kainavus buvo 25 lt ax.gif Bet baisiai man ji patogi tampytis su visu turtu . Tai visiskai ne vardiniai lobiai. Bet manau, kad skudurynai yra ISSIGELBEJIMAs buti kazkiek stilingu, kai tuscia pinigine ax.gif

user posted image
Atsakyti
Fly london batai -tikras lobis ,turiu pavasarinius mediniu kulnu ,nesunesiojami .
Atsakyti
Striukė tai man ne smile.gif o visą kita gal ir nieko visai smile.gif
Atsakyti
Kvyka,derinukas toks laisvamaniskas, visai liuks palakstymui,galit drasiai varyt i zmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 22, 19:46)

viskas, ka iziuriu, atrodo labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kvyka, striukyte man NO NO blush2.gif
Atsakyti
Arraja, butu karaliene thumbup.gif gerieciai visiskai!

Kvyka, o man lb! man patinka tokie zmones, kurie neima paskolos ar pusmecio atlyginimo, prisipirkti, tarkim j.crew, per ispardavimus, kad atrodyti klonais ( atsiprasau j.crew gerbeju, atsitiktinai pasirinkau j.crew ). Sauniai ir taip tobulai suderinta - vientisumas, tai kas svarbiausia isreiskiant save drabuziais. Pasirodykite dazniau 4u.gif

cia, gal, ne i tema, negaliu nepasidalinti - kai yra visiska laisve, kai atrodai taip, kaip nori TU

user posted image

----

Carinaa, paro rankine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 23 kovo 2014 - 12:16
QUOTE(Arraja* @ 2014 03 21, 19:11)
Parodau gyvai  biggrin.gif

Eik tu sau kokie fainuoliai batukai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 03 22, 20:46)
Viskas, isskyrus batukus, is humanikes  biggrin.gif  Per kelis apsipirkimus. Siandien kuopiau spinta... Tai tuo paciu pikst pokst padariau  ax.gif  O gal ir i zmones taip galima eiti?...

O man jūsų kelnės labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones 4u.gif

Liomi kaip visada tokio pozityvumo ipucia... bigsmile.gif DEKUI.

Ta striukyte... Nu ji tokia... nu tokia biggrin.gif Man ji kitokia. Ne standartine odinuke, kuria turi beveik kieviena ax.gif Nu ir spalviskai patiko man ax.gif Pries kokius 2 m. nebuciau pirkusi. Mat tuomet viska nesiojau su banda vienodai ax.gif

p.s. ryza, rusva, smeline, garstyciu spalvos... nauja meile biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 23 kovo 2014 - 13:09