Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Man didelis lobis, odine nauja rankine. Dar dvejojau del kainos, bet kad labai jau patiko. 75 pinigai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2014 05 14, 08:17)
Man didelis lobis, odine nauja rankine. Dar dvejojau del kainos, bet kad labai jau patiko. 75 pinigai  ax.gif

Neigailekit, tase grazuole, verta to thumbup.gif . As vakar irgi nukaliau visiskai nauja Pierrre Cardin odine su visu ipakavimu, paskui nete isknisau kad ne feikas, ir paplojau 100 Lt blush2.gif , svarbu daiktas patinka 4u.gif O musu pardese ne plamasines uz 70 negausi 4u.gif
Atsakyti
Kad tasyte labai faina, ilgai ieskojau kazko tokio gal nuo rudens, ir pagaliau radau. O gamintojas isvis negirdetas ir nematytas kazkoks "aunts and uncles". Bet man taspats, kad ir bobute pasiuvo svarbu mielas daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu kas iesko converse, radau labai mielus Klaipedoje, zardes rajone, skudurynas priesais Gausa, kainuoja tik 20lt, roziniai su graziu zerejimu, tik 40 dydis.
Papildyta:
ai, pamirsau, o Gausoje yra melissos rozines su platforma, 38 dydzio lyg, kaina 60lt.
Atsakyti
converse melsvi ala džinsas ir Vilniuje "Mados angare" Savanorių g. yra, bet dydis vyriškai mažai ir siaurai arba moteriškai didelei kojai ~42 berods (nelabai aktualu, tai ir nepamenu)
Atsakyti
Vavute11, rankine puiki! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2014 05 14, 09:17)
Man didelis lobis, odine nauja rankine. Dar dvejojau del kainos, bet kad labai jau patiko. 75 pinigai  ax.gif

Labai gera rankinė, nesigailėkit nė vieno lito 4u.gif Ir spalva retai sutinkama thumbup.gif
Atsakyti
Tašė ir man tobula thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz pagyras. Spalva labai labai, tokia smelio spalva bet pilksva (vo kaip parasiau biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 12, 21:51)
As, jau nzn net ar rasiu, bet esu prisiekus, kad kai/jei busiu lb turtinga, nunesiu pati i SH nauja Chanel rankine  biggrin.gif

Kaip miela bigsmile.gif kad daugiau tokiu zmoniu!

Dar vieno lobio neparodziau. Senokai radau, tai net pamirsus buvau, kad turiu. blush2.gif Pirkau visai naujus, tik fotografavosi jau po poros kartu avejimo. Visiskai odiniai wub.gif ASH gyvatinukai:
user posted image
Atsakyti
Labai dailūs wink.gif
Atsakyti
balerinos neblogos neblogos o aš vakar vyrui nukoviau tobulos būklės ecco basutes uz 27lt blink.gif
Atsakyti