Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Katee kaip idėjot vieną sijonuką tai nepatiko bet su derinuku atrodyt turėtų puikiai, žodžiu gražu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(friske @ 2014 06 04, 15:11)
Ne birkenstock'ai bet uz 8 lt paemiau smile.gif

Oj kaip aš ieškau tokio stiliaus, griebčiau net negalvodama. Kur pirkot? 4u.gif

Atsakyti
Pasigirsiu MAN dideliu grobiu. Fantastiška REISS 100% šilko suknutė. Kadangi ji man per trumpa - pasigaminsiu iš jos palaidinę. Tikra juodoji gulbė biggrin.gif Kaina 9lt.
user posted imageuser posted image
nuostabi nugara
user posted image
Atsakyti
SaiMita, tikras lobis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(friske @ 2014 06 04, 15:11)
Ne birkenstock'ai bet uz 8 lt paemiau smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(katee @ 2014 06 04, 18:04)
Koralo spalvos sijonukas. Su kisenem. Modeliukas - kaip mano mama kazkada turejo biggrin.gif Ilgis - siek tiek zemiau keliu. Gera medvilne. Radau vintazo skyriuje.
Ant etiketes raso: Objedinenije Smena Moskva biggrin.gif

Is pirmo zvilgsnio nepatiko, bet dar kart zvilgtelejus ir pamacius derinius, labai labai

QUOTE(SaiMita @ 2014 06 06, 15:32)
Pasigirsiu MAN dideliu grobiu. Fantastiška REISS 100% šilko suknutė. Kadangi ji man per trumpa - pasigaminsiu iš jos palaidinę. Tikra juodoji gulbė  biggrin.gif Kaina 9lt.

Cia tai lobis wub.gif Jauciu neisduosi paaslapties, kuriam SH tokiu geriu galima rasti blush2.gif
Atsakyti
Sijonas vintazinis tikrai labai grazus -gero nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
Aciu pakomentavusioms 4u.gif

uggse,as kazkur googlej uzmaciau, pagooglinau ir ieskojau visam intenete pigiau, ir vualia kaip pasiseke ax.gif

QUOTE(Cocosinė @ 2014 06 06, 12:27)
Oj kaip aš ieškau tokio stiliaus, griebčiau net negalvodama. Kur pirkot?  4u.gif

Kaune, taubuciai po iki parduotuve toks "skudurynas" .
niekad nieko ten nesu radusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 06 06, 13:32)

Kokia gera suknia! Su tokiom kojom tik ir nesioti wub.gif Nekirpkit, gal imanoma truputi pailginti atardzius palanka?
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2014 06 06, 17:34)

Cia tai lobis  wub.gif Jauciu neisduosi paaslapties, kuriam SH tokiu geriu galima rasti  blush2.gif

blogai jauti biggrin.gif Vingio pasaže antrame aukšte neblogas sveriamų rūbų kuistukas. Kainos kilogramo didokos, bet dabar žemiausios kainos savaitė (1 kg- 59lt) prieš naująją siuntą 4u.gif

ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
SaiMita...fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 06 06, 22:48)
blogai jauti  biggrin.gif  Vingio pasaže antrame aukšte neblogas sveriamų rūbų kuistukas. Kainos kilogramo didokos, bet dabar žemiausios kainos savaitė (1 kg- 59lt) prieš naująją siuntą  4u.gif

ačiū visoms  4u.gif

Aciu, nesu ten buvus, reiks pabandyt uzsukti 4u.gif
Atsakyti
Puikiai, Saimita
Atsakyti