Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Merginos sorry uz offtopa 4u.gif

Zinau, kad temoj ne kart apie tai buvo rasyta, bet dabar neatrandu...

Per karstai itariu savo viena is vilnoniu isskalbiau ir susitrauke ziauriai. Kaip taisot padeti? Atsimenu acte berods mirket?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal kuri pagelbes, paprastai vis kazka is Jcrew nusiperku is isparduotuves, bet atejo laikas kai jau ir pati pribrendau uzsisakyt, sakykit kaip tas Lt kainas suprast.Tarkim raso dabar rubas X kainuoja 100Lt dar yra -40 jei gerai supratau, tai kiek man jis realiai + - gali kainuot jau galutiniam variante? Kai kainos buvo doleriais atemi nuolaida padaugini is 4 ir mazdaug aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapatii @ 2014 01 13, 15:30)
Sveikos.Gal kuri pagelbes, paprastai vis kazka is Jcrew nusiperku is isparduotuves, bet atejo laikas kai jau ir pati pribrendau uzsisakyt, sakykit kaip tas Lt kainas suprast.Tarkim raso dabar rubas X kainuoja 100Lt dar yra -40 jei gerai supratau, tai kiek man jis realiai + -  gali kainuot jau galutiniam variante? Kai kainos buvo doleriais atemi nuolaida padaugini is 4 ir mazdaug aisku  4u.gif

Pasikeiskit šalį į US ir matysit kainas doleriais. Tiesiai siųstis neapsimoka, susimokėsit mokesčius čia nemenkus.
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 01 13, 15:27)
Merginos sorry uz offtopa 4u.gif

Zinau, kad temoj ne kart apie tai buvo rasyta, bet dabar neatrandu...

Per karstai itariu savo viena is vilnoniu isskalbiau ir susitrauke ziauriai. Kaip taisot padeti? Atsimenu acte berods mirket?

Aciu uz atsakymus 4u.gif

Aha, vandeny su actu pamirkyt ir pratampyt reikia. Bet jei labai susitrauke, nemanau, kad atstatysit i buvusia padeti. O ir medziaga nebebus tokia pat.

As taip vilnoni salikeli gelbejau, tai minimaliai issitempe, o ir medIaga visai kitokia... Nu bet nesiot eina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapatii @ 2014 01 13, 14:30)
Sveikos.Gal kuri pagelbes, paprastai vis kazka is Jcrew nusiperku is isparduotuves, bet atejo laikas kai jau ir pati pribrendau uzsisakyt, sakykit kaip tas Lt kainas suprast.Tarkim raso dabar rubas X kainuoja 100Lt dar yra -40 jei gerai supratau, tai kiek man jis realiai + -  gali kainuot jau galutiniam variante? Kai kainos buvo doleriais atemi nuolaida padaugini is 4 ir mazdaug aisku  4u.gif

Man lengviausia orientuotis taip - pasirenkate "Shipping to USA", iš nurodytos kainos atimate 40% ir viską dauginkite iš 3,5 karto, žinoma, jei tai nėra sunkiasvoris daiktas ir pan. 4u.gif Megztukams kaina man visada atitinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 01 12, 21:47)
O man labai grazu ant juodu marskinuku atraitotom rankovem wink.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 13, 02:58)
Man irgi sitoj foto grazu  drinks_cheers.gif Bet ant balto golfo kazkaip nelabai... As turbut viena nesiociau ji, nieko po apacia nesideciau, nebent ant virsaus (kokia odinuke ar dzinsofke).

Bet gerai, kad foto ikele sito sweatshirt - kazkaip subludinau, kad tshirt cia ir jau turejau krepselyje, bet vis nesiryzau pirkt.

Na man irgi palyginus dar normaliai ant tų juodų marškinukų atrodo, bet be jų manau dar geriau atrodytų 4u.gif
P.S. aš labai nemėgstu sluoksniavimų blush2.gif Ant kai kurių tai neblogai atrodo, bet aš nesluoksniuoju rūbų smile.gif Jei megztukas - tai tiesiai ant liemenėlės, nebent eini į šaltą vietą ir pasivelki kokią maikelę, arba jei megztukas labai "kandantis" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(farnese @ 2014 01 13, 16:35)
Man lengviausia orientuotis taip - pasirenkate "Shipping to USA", iš nurodytos kainos atimate 40% ir viską dauginkite iš 3,5 karto, žinoma, jei tai nėra sunkiasvoris daiktas ir pan. 4u.gif  Megztukams kaina man visada atitinka.  thumbup.gif

Aš dėl to ir bijau (vis dar biggrin.gif ) pirkt per tarpininkes, nes nesugebu tiksliai kainos apsiskaičiuot smile.gif
Bet juk dar būna visokie kodukai kuriuos turi tarpininkės, ar ne?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
sios suknytes neturite? idomu kaip ilgis g.gif
http://www.jcrew.com...p;bmUID=kdZpwxz
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 13, 13:23)
Aha, vandeny su actu pamirkyt ir pratampyt reikia. Bet jei labai susitrauke, nemanau, kad atstatysit i buvusia padeti. O ir medziaga nebebus tokia pat.

As taip vilnoni salikeli gelbejau, tai minimaliai issitempe, o ir medIaga visai kitokia... Nu bet nesiot eina  ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 13, 15:49)
sveikutes  4u.gif
sios suknytes neturite? idomu kaip ilgis  g.gif

Tai yra parasytas ilgis - 96cm.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 13, 15:58)
Tai yra parasytas ilgis - 96cm.

biggrin.gif aciu, tik vizualiai sunku isivaizduoti
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 13, 15:39)
Aš dėl to ir bijau (vis dar  biggrin.gif ) pirkt per tarpininkes, nes nesugebu tiksliai kainos apsiskaičiuot smile.gif
Bet juk dar būna visokie kodukai kuriuos turi tarpininkės, ar ne?

Tai dėl papildomų kodukų visada reikia pasižiūrėti tarpininkės puslapyje, dažniausiai prie parduotuvės būna nurodyta ar yra papildomas koks kodukas arba klausti pačios tarpininkės puslapyje tiesiogiai. O visais kitais atvejais parduotuvės puslapyje žiūrėtis 4u.gif

Atsiprašau už poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 13, 15:49)
sveikutes  4u.gif
sios suknytes neturite? idomu kaip ilgis  g.gif

As esu ja uzsisakiusi. Laukiu skaiciuku smile.gif
Gavusi pakomentuosiu. Speju, kad bus liemuo aukstai, aukstoms. Man jis niekada aukstai nebuna, o jei ir bus, tai man nekliuna..
Atsakyti