Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 16, 11:24)
drinks_cheers.gif
kaip tik nenuobodus idomesnis modelis. Ir ilgis labai kulturingas!  mirksiukas.gif

Driu, labai dailu wub.gif Ir ilgis visai pakenciamas, t.y. kaip raso Lauryna50, tikrai kulturingas biggrin.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 01 16, 11:47)
biggrin.gif
na, mano atmintis naudojama kazkodel irgi ne ten , kur reikia ax.gif , isimenu visokias nereiksmingas smulkmenas arba 20 metu senumo ivykius....o ,db pradejau nuo nulio anglu kalbos mokytis, tai nesakyciau, kad taip jau gerai viska atsimenu ax.gif  smile.gif

Dideja, ir su manimi tas pats drinks_cheers.gif Puikiai isimenu visokias nereiksmingas smulkmenas veidus, vaizdus. Iki tokio lygio, kad buvau net issifravus konkretu buta pagal vaizda is lango skelbimo nuotraukuose kai prireike. Bet kai tikrai reikia ka isiminti tas nepadeda doh.gif
O jau driu varda issifruoti tai vieni juokai biggrin.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 16, 12:08)
Mergaites, tai pasakykit dbr Minnie pant kelnes yra didintos ar imti savo iprastini dydi (Regular)?  g.gif

Mano patirtis tokia, kad iprastas ju dydis per didelis, o mazesnis jau per daug apspaustas. Bet siaip manau reikia savo dydi imti.
Atsakyti
mergaites kas turit si sijonuka pakomemtuokit dydi prasau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram9ne: 16 sausio 2014 - 11:24
QUOTE(driu @ 2014 01 16, 12:17)
Aciu uz nuomones  4u.gif , noreciau buti "tujinama", nors ir labai mano vaiko amzius mane solidzia daro biggrin.gif

As tai irgi visada noriu buti "tujinama", nors is tiesu esu to jau solidaus amziaus, bet vaikas dar mano mazas, taigi niekaip kitokia negaliu buti kaip tik jauna lotuliukas.gif

Bent jau as i visas temos mergaites kreipiuosi "Tu", tikiuosi tas niekam nekliuna, nes pastabu dar negavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 16, 12:36)
As tai irgi visada noriu buti "tujinama", nors is tiesu  esu  to jau solidaus amziaus, bet vaikas dar mano mazas, taigi niekaip kitokia negaliu buti kaip  tik jauna lotuliukas.gif

Bent jau as i visas temos mergaites kreipiuosi "Tu", tikiuosi tas niekam nekliuna, nes pastabu dar negavau tongue.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Reiketu ivesti tokia temos "tujinimo" taisykle, tai visoms butu paprasciau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 16, 12:48)
Pritariu drinks_cheers.gif Reiketu ivesti tokia temos "tujinimo" taisykle, tai visoms butu paprasciau mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Reiktu irasyti temos pirmame psl. prie info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 16, 12:55)
drinks_cheers.gif
Reiktu irasyti temos pirmame psl. prie info biggrin.gif

Aha, ir as apie tai pagalvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ram9ne @ 2014 01 16, 11:24)
mergaites kas turit si sijonuka pakomemtuokit dydi prasau smile.gif
user posted image

aš nešioju 0-2 dydžius suknelių, tai 2 dydis per liemenį man laisvas, sijonukas kabo man ant klubų, per liemenį gal kokie 70-72 (seniai matavausi smile.gif ), tai kad sakyčiau atitinka jcrew nešiojamų rūbų dydį.
Atsakyti
pasleptas salikelis https://www.jcrew.co...p;bmUID=kbtW611
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 01 16, 11:58)
aš nešioju 0-2 dydžius suknelių, tai 2 dydis per liemenį man laisvas, sijonukas kabo man ant klubų, per liemenį gal kokie 70-72 (seniai matavausi smile.gif ), tai kad sakyčiau atitinka jcrew nešiojamų rūbų dydį.

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 16, 08:28)
Labas rytelis  4u.gif ,
Pagaliau idedu zadetaja flanel dress ant saves, atlenkta kokiu pora cm ir tai ilgis ant rizikingos ribos biggrin.gif

labai miela suknutė 4u.gif ir žiūrisi gerai, tinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveiks, kaip patartumet su 92 cm ar siu dzinsu 25 ar 26 imti?

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kepOHss

Atsakyti
kaip situ dydziai? koki imt su 97 krutine?

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kepOT4C
Atsakyti