Aš tai nedalyvausiu maratone, nuspręsta (reikia treniruotis, ne tas galvoj). Bet kas nori, po balandžio 30 dienos mokestis keisis, tai atkreipkit dėmesį, kas neturit bilietėlio
Bėgikai
Kaip sekasi?
Aš tai nedalyvausiu maratone, nuspręsta (reikia treniruotis, ne tas galvoj). Bet kas nori, po balandžio 30 dienos mokestis keisis, tai atkreipkit dėmesį, kas neturit bilietėlio
QUOTE(Abo. @ 2014 04 22, 23:47)
Bėgikai
Kaip sekasi?
Laba.
Man, atrodo, sekasi ir toliau nerūkyti.
Bėgti - nesiseka. Paskutinį kartą išėjau į trasą penktadienį, susiradau naują trasą su šėtonišku kalnu. Buvo visai smagu, tik baisiai karšta. O po to... po to prasidėjo Vėlykos, ,urios vis dar tebesitęsia. Ryt, tikiuosi, pavyks įšokti į batus..
QUOTE(Abo. @ 2014 04 23, 10:47)
Begam, plaukiam, krutam, sliauziam
Saugi pradzia, saugiais kruviais, bet vistiek malonu, kad ir nebegiojes dar gali eilinio begimo metu spustelejes isbegti bent viena km greiciau nei per 3:30
as dvi savaites nebegiojus, pirmadieni isbegau pulsas kosmosa rodo
siandien bandysiu vel
siandien bandysiu vel
Haha, visi tokie 
1. Sveikinu. Yes you can.
2. Dėl šios priežasties aš neišbėgdavau pastarąją savaitę, nors jau buvau nusiteikus. Taigi, šįryt kėliausi 5:40 ir vualia - man pavyko
Aš tokį greitį galėčiau pasiekti nebent 10-iai sekundžių
QUOTE(echidna @ 2014 04 23, 10:26)
1. Man, atrodo, sekasi ir toliau nerūkyti.
2. Buvo visai smagu, tik baisiai karšta.
2. Buvo visai smagu, tik baisiai karšta.
1. Sveikinu. Yes you can.
2. Dėl šios priežasties aš neišbėgdavau pastarąją savaitę, nors jau buvau nusiteikus. Taigi, šįryt kėliausi 5:40 ir vualia - man pavyko
QUOTE(Vyckaju @ 2014 04 23, 11:41)
bent viena km greiciau nei per 3:30 
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2014 04 23, 11:53)
as dvi savaites nebegiojus, pirmadieni isbegau pulsas kosmosa rodo
Man šoktelėjo po poilsio, net pradėjus bėgti pagalvojau, kad gal reikėjo pamiegot
as manau ir ryt ryta pasirinksiu
QUOTE(Panikė @ 2014 04 14, 21:33)
Gal kas turi nemalonios patirties su kelio traumomis? Konkrečiau menisko plyšimu?
Aš irgi galvojau turįs tokį daiktą. Draugas šiek tiek šioj srity nusimano - tai prigąsdino. Bijojau eiti pas daktarus. Galvojau teks atsisveikinti su bėgimu
QUOTE(Vyckaju @ 2014 04 15, 08:25)
Būna.
Ir smagu kai ir šeima prisijungia.
Apie brangesnes - "japoniškas" ausines LOL. Bandęs ir tokias (ne high-endines aišku) Galiausiai nusprendžiau nemesti pinigų į balą - 4 metus su manim jokios neištemtptų - garantija yra ir lowendam - tik niekad nesikreipiau dėl to reikalo
Ir offtopic. Atlaikiau Velykas kaip "šveganas". Sunkiausias metas kol kas. Nesitikėjau tokio spaudimo iš artimųjų. Kažkaip balta varna jaučiausi - nors šeimoj ir vegetarų yra
Apie rūkymą. Pats nerūkau cigarečių. Bet suprantu Jus.
Sveiki,
Echidan, džiugu, kad laikotės ir nerūkot! Jau didelis kelias nueitas, linkiu stiprybės ir toliau. Paskutinį kartą rūkiau 2008m. pradžioje, fe, meąiau ir daugiau nereikia. O pirmą mėnesį metant tikria buvo nelengva, ypač aplinkinių klausimai "ar dar vis nerūkai?".
Vyty, super dėl veganizmo. Ką baltymams vartojate? Aišku, aš ne veganė, tik vegetarė pusę savo gyvenimo
, bet dar pamenu tuos gluminančius klausimus ir pasiūlymus, ar giminaičių rypavimus, kad neturi kuo pavaišinti, kad jau mėsos nevalgau. Bet dabar niekam tai nerūpi, net nepastebi.
Su bėgimu smagu, koks puikus oras! Pati sauatsakau ė klausimą, kaip su sportklubio derinimu ir bėgimu- kai tokie orai, norisi geriau judėti lauke, treniruotes klube sumažinau iki 2-3 sav.
.
Labai smagu buvo pabėgioti Velykų rytą,m prieš šventinius pusryčius su šeima. Vingio parke buvo tik keliolika bėgikų, kitokių žmonių (vaikštinėjančių, etc) nemačiau.
Vakar bėgau ryte, po piet ėjau į treniruotę (TRX).
Šiandien bėgau vakare, super smagu.
Ryt bėgsiu vakare, dieną sportuoti neisiu, daug darbo ir mažai noro
.
Turiu neddelį nesmagumą- pėdos kauliukai man šiuo metu deformuojasi, neiko nepadarysi, dažnas atvejis moterims. Bet kairę pėdą skauda
. Nesugalvoju, ką padaryti, kad bent pristabdyti šitą reikalą.
Echidan, džiugu, kad laikotės ir nerūkot! Jau didelis kelias nueitas, linkiu stiprybės ir toliau. Paskutinį kartą rūkiau 2008m. pradžioje, fe, meąiau ir daugiau nereikia. O pirmą mėnesį metant tikria buvo nelengva, ypač aplinkinių klausimai "ar dar vis nerūkai?".
Vyty, super dėl veganizmo. Ką baltymams vartojate? Aišku, aš ne veganė, tik vegetarė pusę savo gyvenimo
Su bėgimu smagu, koks puikus oras! Pati sauatsakau ė klausimą, kaip su sportklubio derinimu ir bėgimu- kai tokie orai, norisi geriau judėti lauke, treniruotes klube sumažinau iki 2-3 sav.
Labai smagu buvo pabėgioti Velykų rytą,m prieš šventinius pusryčius su šeima. Vingio parke buvo tik keliolika bėgikų, kitokių žmonių (vaikštinėjančių, etc) nemačiau.
Vakar bėgau ryte, po piet ėjau į treniruotę (TRX).
Šiandien bėgau vakare, super smagu.
Ryt bėgsiu vakare, dieną sportuoti neisiu, daug darbo ir mažai noro
Turiu neddelį nesmagumą- pėdos kauliukai man šiuo metu deformuojasi, neiko nepadarysi, dažnas atvejis moterims. Bet kairę pėdą skauda
QUOTE(spengla @ 2014 04 24, 00:02)
, bet dar pamenu tuos gluminančius klausimus ir pasiūlymus, ar giminaičių rypavimus, kad neturi kuo pavaišinti, kad jau mėsos nevalgau. Bet dabar niekam tai nerūpi, net nepastebi.
O dėl baltymų - pupelės ne be reikalo vadinamos vargšų mėsa (poor man's meat) Per daug nesuku galvos ką ir kiek valgau. Tik tiek, kad tokio įvairaus, ir kas svarbiausia, skanaus maisto dar niekad gyvenime nevalgiau.
Beje, ar daug bėgimo medalių turite. Rytoj Akropoly atidaroma kažkokia nauja Nike parduotuvė - tai ta proga už kiekvieną medalį -10% bėgimo bateliams. Čia nereklamuoju. Tiesiog, gal kažkam naudinga info bus.
Turbūt pamelavau - ne rytoj, o, šiandien, nes FB poustas prieš 14 valandų paskelbtas.
O susimojavimai padeda. Motyvuoja. Ne ta distancija kurioj noriu PB gerinti, bet vistiek malonu. Ne tokie blogi tie "profesionalai" gal
Tik dabar reikėtų stabdyti - užsiregistravau šiokiam tokiam bėgimui - tai dabar iki jo traumų nebus - neturiu teisės į jas
sveiki,
turiu rimtą klausimą. Geriu antibiotikus, ar galiu bėgioti? nesijaučiu labai blogai, vaistų gavau nuo įsisenėjusios ligos. ir labai nervinuosi, kad tarsi ir netinka sportuoti, bet labai norisi. iš kitos pusės, bijau, kad per didelis krūvis bus organizmui. jau buvau rudenį nusialinusi, nebenoriu...
turiu rimtą klausimą. Geriu antibiotikus, ar galiu bėgioti? nesijaučiu labai blogai, vaistų gavau nuo įsisenėjusios ligos. ir labai nervinuosi, kad tarsi ir netinka sportuoti, bet labai norisi. iš kitos pusės, bijau, kad per didelis krūvis bus organizmui. jau buvau rudenį nusialinusi, nebenoriu...
QUOTE(Džinė79 @ 2014 04 25, 14:04)
sveiki,
Gal geriau gydytojo reikėjo paklausti