Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Bėgikai happy.gif Kaip sekasi? cool.gif

Aš tai nedalyvausiu maratone, nuspręsta (reikia treniruotis, ne tas galvoj). Bet kas nori, po balandžio 30 dienos mokestis keisis, tai atkreipkit dėmesį, kas neturit bilietėlio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2014 04 22, 23:47)
Bėgikai  happy.gif  Kaip sekasi?  cool.gif

Aš tai nedalyvausiu maratone, nuspręsta (reikia treniruotis, ne tas galvoj). Bet kas nori, po balandžio 30 dienos mokestis keisis, tai atkreipkit dėmesį, kas neturit bilietėlio smile.gif

Laba.
Man, atrodo, sekasi ir toliau nerūkyti.
Bėgti - nesiseka. Paskutinį kartą išėjau į trasą penktadienį, susiradau naują trasą su šėtonišku kalnu. Buvo visai smagu, tik baisiai karšta. O po to... po to prasidėjo Vėlykos, ,urios vis dar tebesitęsia. Ryt, tikiuosi, pavyks įšokti į batus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2014 04 23, 10:47)
Bėgikai  happy.gif  Kaip sekasi?  cool.gif

Begam, plaukiam, krutam, sliauziam smile.gif
Saugi pradzia, saugiais kruviais, bet vistiek malonu, kad ir nebegiojes dar gali eilinio begimo metu spustelejes isbegti bent viena km greiciau nei per 3:30 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 23 balandžio 2014 - 11:42
as dvi savaites nebegiojus, pirmadieni isbegau pulsas kosmosa rodo doh.gif cool.gif
siandien bandysiu vel biggrin.gif
Atsakyti
Haha, visi tokie biggrin.gif

QUOTE(echidna @ 2014 04 23, 10:26)
1. Man, atrodo, sekasi ir toliau nerūkyti.
2. Buvo visai smagu, tik baisiai karšta.

1. Sveikinu. Yes you can.
2. Dėl šios priežasties aš neišbėgdavau pastarąją savaitę, nors jau buvau nusiteikus. Taigi, šįryt kėliausi 5:40 ir vualia - man pavyko smile.gif

QUOTE(Vyckaju @ 2014 04 23, 11:41)
bent viena km greiciau nei per 3:30 smile.gif
biggrin.gif doh.gif Aš tokį greitį galėčiau pasiekti nebent 10-iai sekundžių smile.gif

QUOTE(P.A.R.I.S @ 2014 04 23, 11:53)
as dvi savaites nebegiojus, pirmadieni isbegau pulsas kosmosa rodo  doh.gif  cool.gif
Man šoktelėjo po poilsio, net pradėjus bėgti pagalvojau, kad gal reikėjo pamiegot biggrin.gif
Atsakyti
as manau ir ryt ryta pasirinksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2014 04 14, 21:33)
Gal kas turi nemalonios patirties su kelio traumomis? Konkrečiau menisko plyšimu?

Aš irgi galvojau turįs tokį daiktą. Draugas šiek tiek šioj srity nusimano - tai prigąsdino. Bijojau eiti pas daktarus. Galvojau teks atsisveikinti su bėgimu sad.gif Esu iš tų urvinių smile.gif Nežinau kas buvo - nebėgiojau labai ilgą laiką, o jaučiau šiokį tokį skausmą dar ilgiau - apie pusmetis gavosi bendroj sumoj. Dabar sveikas. Pasirodo - ne meniskas buvo. Tikiuosi. wink.gif Dabar lyg viskas ok (nuo praeito rudenio - daugmaž po VM), ačiū Dievui. Įsitikinęs ir Jūs be reikalo pergyvenate. Meniskas neplyšta iš niekur nieko, mano nuomone. Daugiau optimizmo. O kito kelio skausmą jau jaučiu daugiau kaip metus - neaštrus skausmas - apšilus dingsta - tai ignoruoju šitą reikalą kol kas. Aišku, reikėtų nueiti pas baltuosius chalatus. brrr...

QUOTE(Vyckaju @ 2014 04 15, 08:25)
Žmogus planuoja, Dievas šypsosi .. smile.gif

Būna.
Ir smagu kai ir šeima prisijungia.

Apie brangesnes - "japoniškas" ausines LOL. Bandęs ir tokias (ne high-endines aišku) Galiausiai nusprendžiau nemesti pinigų į balą - 4 metus su manim jokios neištemtptų - garantija yra ir lowendam - tik niekad nesikreipiau dėl to reikalo smile.gif (o susilituot bet kurias galėčiau - nunešus draugui - būtų sulituota taip, kad nesuprastumėt, kad ne "fabričnos"). Prakeiksmas gal, kad tik man taip? O gal rankom perdaug mosikuoju smile.gif

Ir offtopic. Atlaikiau Velykas kaip "šveganas". Sunkiausias metas kol kas. Nesitikėjau tokio spaudimo iš artimųjų. Kažkaip balta varna jaučiausi - nors šeimoj ir vegetarų yra smile.gif Šašlykų kvapas mažiausia problema buvo. smile.gif Nes nejaučiu potraukio mėsai kažkaip dabar (kas galėjo pagalvot LOL).

Apie rūkymą. Pats nerūkau cigarečių. Bet suprantu Jus. wink.gif Jūs kietos - Jūs supermamos - Jūs galite. Stiprybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 23 balandžio 2014 - 21:25
Sveiki,

Echidan, džiugu, kad laikotės ir nerūkot! Jau didelis kelias nueitas, linkiu stiprybės ir toliau. Paskutinį kartą rūkiau 2008m. pradžioje, fe, meąiau ir daugiau nereikia. O pirmą mėnesį metant tikria buvo nelengva, ypač aplinkinių klausimai "ar dar vis nerūkai?".

Vyty, super dėl veganizmo. Ką baltymams vartojate? Aišku, aš ne veganė, tik vegetarė pusę savo gyvenimo smile.gif, bet dar pamenu tuos gluminančius klausimus ir pasiūlymus, ar giminaičių rypavimus, kad neturi kuo pavaišinti, kad jau mėsos nevalgau. Bet dabar niekam tai nerūpi, net nepastebi.

Su bėgimu smagu, koks puikus oras! Pati sauatsakau ė klausimą, kaip su sportklubio derinimu ir bėgimu- kai tokie orai, norisi geriau judėti lauke, treniruotes klube sumažinau iki 2-3 sav. ax.gif.
Labai smagu buvo pabėgioti Velykų rytą,m prieš šventinius pusryčius su šeima. Vingio parke buvo tik keliolika bėgikų, kitokių žmonių (vaikštinėjančių, etc) nemačiau.
Vakar bėgau ryte, po piet ėjau į treniruotę (TRX).
Šiandien bėgau vakare, super smagu.
Ryt bėgsiu vakare, dieną sportuoti neisiu, daug darbo ir mažai noro smile.gif.

Turiu neddelį nesmagumą- pėdos kauliukai man šiuo metu deformuojasi, neiko nepadarysi, dažnas atvejis moterims. Bet kairę pėdą skauda unsure.gif. Nesugalvoju, ką padaryti, kad bent pristabdyti šitą reikalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 23 balandžio 2014 - 23:04
QUOTE(spengla @ 2014 04 24, 00:02)
Vyty, super dėl veganizmo. Ką baltymams vartojate? Aišku, aš ne veganė, tik vegetarė pusę savo gyvenimo  smile.gif, bet dar pamenu tuos gluminančius klausimus ir pasiūlymus, ar giminaičių rypavimus, kad neturi kuo pavaišinti, kad jau mėsos nevalgau. Bet dabar niekam tai nerūpi, net nepastebi.

thumbup.gif dėl vegetarizmo. Neturiu dar teisės teigti, kad tokia mityba (ne gyvenimo būdas, nes nesu veganas - neatsisakau odinės striukės, pvz. smile.gif) gera ar bloga - bet kol kas labai džiaugiuosi pakeitęs ją.
O dėl baltymų - pupelės ne be reikalo vadinamos vargšų mėsa (poor man's meat) Per daug nesuku galvos ką ir kiek valgau. Tik tiek, kad tokio įvairaus, ir kas svarbiausia, skanaus maisto dar niekad gyvenime nevalgiau.

Beje, ar daug bėgimo medalių turite. Rytoj Akropoly atidaroma kažkokia nauja Nike parduotuvė - tai ta proga už kiekvieną medalį -10% bėgimo bateliams. Čia nereklamuoju. Tiesiog, gal kažkam naudinga info bus. smile.gif

Turbūt pamelavau - ne rytoj, o, šiandien, nes FB poustas prieš 14 valandų paskelbtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 24 balandžio 2014 - 09:22
O susimojavimai padeda. Motyvuoja. Ne ta distancija kurioj noriu PB gerinti, bet vistiek malonu. Ne tokie blogi tie "profesionalai" gal smile.gif Tik dabar reikėtų stabdyti - užsiregistravau šiokiam tokiam bėgimui - tai dabar iki jo traumų nebus - neturiu teisės į jas smile.gif
Atsakyti
sveiki,
turiu rimtą klausimą. Geriu antibiotikus, ar galiu bėgioti? nesijaučiu labai blogai, vaistų gavau nuo įsisenėjusios ligos. ir labai nervinuosi, kad tarsi ir netinka sportuoti, bet labai norisi. iš kitos pusės, bijau, kad per didelis krūvis bus organizmui. jau buvau rudenį nusialinusi, nebenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2014 04 25, 14:04)
sveiki,
turiu rimtą klausimą. Geriu antibiotikus, ar galiu bėgioti? nesijaučiu labai blogai, vaistų gavau nuo įsisenėjusios ligos. ir labai nervinuosi, kad tarsi ir netinka sportuoti, bet labai norisi. iš kitos pusės, bijau, kad per didelis krūvis bus organizmui. jau buvau rudenį nusialinusi, nebenoriu...

Gal geriau gydytojo reikėjo paklausti smile.gif arba google visagalis ... Į vidų neįlysim todėl ir patarti kažką sunku.
Atsakyti