Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(GudLaima @ 2014 01 09, 23:24)
Gal kas patarsit: jei džinsus standartiškai nešioju 26 dydį, tai RL Blue label kelnių reiktų 2 ar 4 dydžio?  4u.gif

Lauren linijos 2 dydi turiu, geros, Blue Label, jeigu sprest kad nedidinta linija, tai gal labiau i 4 reiktu ziuret... Nors tau kelniu mažesniu nei man reik, bus geros 2 biggrin.gif.
Atsakyti
Timberland duoda 30 proc. nuolaidą sale ir clearance prekėms thumbup.gif
Gal kas turite tokius ir galėtumėte daugiau papasakoti? Ar atitinka dydį?
http://shop.timberla...ductId=15724086
Dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 01 10, 00:28)
Lauren linijos 2 dydi turiu, geros, Blue Label, jeigu sprest kad nedidinta linija, tai gal labiau i 4 reiktu ziuret... Nors tau kelniu mažesniu nei man reik, bus geros 2 biggrin.gif.

aš dar kelis kartus persimatavau įstrižaines ir irgi link 2 dydžio linkstu... Stresas man doh.gif tokia nuolaida, reik pirkti, daug, visko, dabar biggrin.gif
Atsakyti
Skubiai! NES JAU UZSAKIAU. RL LAUREN LINIJOS SUKNELE 8 DYDIS ATITINKA KOKI? Zaros nesioju 38, nexto 8,
Klubai 97, liemuo 70, krutine 88
aciùuuuuuuuu
Atsakyti
Nieo nesuprantu su RL.... susidejau prekes i krepseli ir man raso taip (Enjoy 30% off select already-reduced styles for a total savings of up to 65% off. Final prices as shown.)
Tai yra ta 30% nuolaida papildomai ar kainos jau galutines?
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 01 09, 23:48)
Skubiai! NES JAU UZSAKIAU. RL LAUREN LINIJOS SUKNELE 8 DYDIS ATITINKA KOKI? Zaros nesioju 38, nexto 8,
aciùuuuuuuuu

Per didele bus. 4 ar 6 dydzio Jum reik 4u.gif.
Atsakyti
Truksta zvakems kompanijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 09 sausio 2014 - 23:52
QUOTE(GudLaima @ 2014 01 09, 23:33)
aš dar kelis kartus persimatavau įstrižaines ir irgi link 2 dydžio linkstu... Stresas man  doh.gif  tokia nuolaida, reik pirkti, daug, visko, dabar  biggrin.gif

Ramiau, ramiau, vasario menesi RL dar geresni ispardavimai buna biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 01 10, 01:48)
aciùuuuuuuuu

ismatavimsu savo parasykite ir suknekles nuoroda, mes juk jusu nematom ir suknes taip pat smile.gif
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2014 01 10, 01:52)
Ramiau, ramiau, vasario menesi RL dar geresni ispardavimai buna biggrin.gif.

unsure.gif aciu, jau rasmiau ir man, nes kazko norio, bet arba dydzio nera arba jau kaina kosmine, palauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 09 sausio 2014 - 23:53
QUOTE(manouche @ 2014 01 09, 23:51)
Per didele bus. 4 ar 6 dydzio Jum reik 4u.gif.

Achiu
Atsakyti

DISNEY prisijunkite 4u.gif
HAUTELOOK
Century21
Ruum
Luckyvitamin
Yankeecandle
Drugstore
Talbots
4u.gif

Atsakyti
Merginos kaip GAP moteriškų drabužių dydžiai ar atitinka. Labiausiai kelnės domina
Atsakyti