Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Sofija34 @ 2014 01 10, 19:06)
Žinoma, ir tuoj pat atsikračiau. Pasižiūrėkit, juk LT gamintojų fleeso rūbų nerasi, tik amerikoniški tokie rūbai vaikams. Ir kiek teko girdėti, todėl, kad fleesas ugniai atsparus. Nors gal čia nesąmonė.  g.gif
Papildyta:
Nu jau prieš natūralią medvilnę nosies neraukykit  biggrin.gif

Aš pati turiu sau fleeso pižamą, kai šilta, su medvilnine miegu, bet kai vėsu, savo fleeso pižamos į nieką nekeisčiau biggrin.gif Turbūt kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 10 sausio 2014 - 19:09
QUOTE(Sofija34 @ 2014 01 10, 21:06)
Žinoma, ir tuoj pat atsikračiau. Pasižiūrėkit, juk LT gamintojų fleeso rūbų nerasi, tik amerikoniški tokie rūbai vaikams. Ir kiek teko girdėti, todėl, kad fleesas ugniai atsparus. Nors gal čia nesąmonė.  g.gif

nu kur jau lt gamintoju fleeso nerasit, tas pats super duper audimas turi flisiuku, o antra kiek gi tu lt gamintoju ? biggrin.gif biggrin.gif
ir nematau skirtumo ar fleesas dega ir atsparus ugniai, nuo to jo savybes manau nesikaicia, man ziemai nepamainomas dalykas ir jokia medvilne nelaikys taip siluma kaip fleesiukas.
Atsakyti
na jau LT gamintojai tai tikrai ne argumentas biggrin.gif Toje pačioje LT gamybą vykdo daugybė tarptautinių kompanijų, iš tos pačios Sierros ateina prekės su made in Lithuania biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 01 10, 19:12)
ir jokia medvilne nelaikys taip siluma kaip fleesiukas.

ir tai reiškia, kad kūnas šunta, oda nekvėpuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofija34: 10 sausio 2014 - 19:25
QUOTE(Sofija34 @ 2014 01 10, 20:25)
ir tai reiškia, kad kūnas šunta, oda nekvėpuoja  ax.gif

Vat būtent flysiukas ir kvėpuoja, ir išgarina, o medvilnė sugeria drėgmę. O jei nekvėpuoja, tai ten ne flysiukas, o balažinokas, apsimetantis flysiuku.
Atsakyti
QUOTE(Sofija34 @ 2014 01 10, 19:25)
ir tai reiškia, kad kūnas šunta, oda nekvėpuoja  ax.gif

Nieko panašaus. Kodėl jūs taip sugalvojote g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 01 10, 18:06)
Gal kas zino kaip RL vyriskas bliuzonas? Raso, kad fleece medziaga, bet ar tikrai fleesas?
Sierratrading buvo isdurusi paskutini karta, rase, kad fleece, abu su vyru bliuzonus atsisiuntem, o galvom eiline medvilne  verysad.gif

http://www.ralphlaur...ductId=24858926

Manau is isores medvilne, o viduje fleesas (pukelis toks).

QUOTE(ylang @ 2014 01 10, 18:53)
Mamyčiukai, būkit gerutės, pasisakykit dar kas nors, su 98/86/103 RL šios suknelės 8 ar 10 dydį imt?
Su RL man iš viso mistika  doh.gif  pagal jų lentelę man iš viso kaip minimum 12 reiktų  g.gif

As imciau 8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2014 01 10, 19:07)
nesuprantu tai tos pižamos čia gerai ar blogai?  lotuliukas.gif dabar galvoju kuriai aš kategorijai priklausau. Ugniai neatsparus, bet jei dega tai taip idomiai, tirpsta.

Labai lengva patikrinti medžiagą ar ji natūrali ar sintetinė. Padegi ir žiūri - lydosi ar dega, natūrali puikiai dega ir sudegusi sutrupa į pelenukus, o va sintetika puikiai lydosi. Beje pastebėjau, kad gamintojai labai dažnai meluoja dėl sudėties. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 01 10, 19:53)
Mamyčiukai, būkit gerutės, pasisakykit dar kas nors, su 98/86/103 RL šios suknelės 8 ar 10 dydį imt?
Su RL man iš viso mistika  doh.gif  pagal jų lentelę man iš viso kaip minimum 12 reiktų  g.gif

Turiu Lauren linijos 4 sukneles, visos 10 dydžio 4u.gif
Manau, tilpčiau ir į 8 dydį, bet nepatinka man vaidint dešrelės biggrin.gif
Išmatavimai mano per liemenį ir klubus šiek tiek mažesni.
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 01 10, 19:44)
As imciau 8  smile.gif

Ačiū :4u Ir Gafsa tą patį patarė, vadinasi, imsiu 8, bus maža, bus proga MĖ dietą išbandyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Koce @ 2014 01 10, 20:02)
Turiu Lauren linijos 4 sukneles, visos 10 dydžio  4u.gif
Manau, tilpčiau ir į 8 dydį, bet nepatinka man vaidint dešrelės  biggrin.gif

g.gif Vat ką tik apsigalvojau dėl 8, dešrelės variantas ir man netinka smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2014 01 10, 20:02)
Turiu Lauren linijos 4 sukneles, visos 10 dydžio  4u.gif
Manau, tilpčiau ir į 8 dydį, bet nepatinka man vaidint dešrelės  biggrin.gif

o kaip su ugiu? 180 cm. turbut bus trumpokos ir liemuo po krutine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 01 10, 19:30)
Patogus, grazus, kokybiski. Klubai apie 98 cm, emiau 29 dydi, jie elastingi, tai dydi lengva pataikyt.

Na uzsisakiau ir as Mavi dzinsiukus, bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti