Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

Širdis tabaluoja, nes TTH matyt nuo tiroksino jau buvo gerokai žemiau normos wink.gif

Jei TTH normos ribose, jokio tiroksino nereikia, na aišku jei pasiekta virųutinė riba, galbūt, bet ne tada kai TTH net 2 neskiekia.
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 01 14, 14:46)
Tai kad dauguma gydytojų skiria tiroksiną esant padidėjusiam tik ATPO, kai kiti tyrimai geri buna. Man kai pirma kartą padarė skydliaukės tyrimus TTH ir ATPO ir gal dar kažkuris buvo kiek nukrypę. Po 4 mėn. tiroksino 25 vartojimo viskas atsistatė tik ATPO liko padidėjęs, bet vistiek paliko tiroksino 25. Po kurio laiko man užeidavo, kad širdis greitai daužosi ir taip gavosi, kad aš savavališkai nutraukiau tiroksiną. Žinau, kad neprotingai padariau pati nusprendusi mesti, bet savijauta gera, širdis iš niekur, ramiai sėdint, nebesidaužo. Planuoju eiti darytis tyrimų, galvojau eisiu pas Šidlauską, bet dabar net nebežinau...

Na, zodziu, as jau pati pasimetus... kaip supratau thyroxino perdozavau... na dabar vel oalikta po 25mikrogramus kasdien ir vel tyrimai po poros men.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 14, 14:54)
Širdis tabaluoja, nes TTH matyt nuo tiroksino jau buvo gerokai žemiau normos wink.gif

Jei TTH normos ribose, jokio tiroksino nereikia, na aišku jei pasiekta virųutinė riba, galbūt, bet ne tada kai TTH net 2 neskiekia.

O jus pas koki gydytoja lankotes? ax.gif
Atsakyti
Aš Kaune, pas Denisova.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 14, 15:29)
Aš Kaune, pas Denisova.

Pas Natalija Denisova Silainiu poliklinikoje? O pas ja tik su siuntimu galima patekti? Privaciai nekonsultuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geggle: 14 sausio 2014 - 14:58
QUOTE(geggle @ 2014 01 14, 15:48)
Pas Natalija Denisova Silainiu poliklinikoje? O pas ja tik su siuntimu galima patekti? Privaciai nekonsultuoja?

pasidarykite tth tyrima pati privaciai, nutraukite tiroksina, po 2 men pakartokite vel toje pacioje klinikoje tyrima, bus tikrai aisku, kas ir kaip, nes eisite pas kita gyd, vel tyrimai, vel vaistai,
tth tikrasis pasimato po 2 men gerimo, jei kataliosite dozes, atsakymas tikrai bus netikslus
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 01 14, 16:03)
pasidarykite tth tyrima pati privaciai, nutraukite tiroksina, po 2 men pakartokite vel toje pacioje klinikoje tyrima, bus tikrai aisku, kas ir kaip, nes eisite pas kita gyd, vel tyrimai, vel vaistai,
tth tikrasis pasimato po 2 men gerimo, jei kataliosite dozes, atsakymas tikrai bus netikslus

As dabar negeriu tiroksino, pati kazkaip nutraukiau (vis pamirsdavau nusipirkti kai baigesi, gal ir kvaila, bet tikrai vis pamirsdavau apie ji). O kai pastebejau, kad jau kuri laika nebegeriu tai ai galvoju nebegersiu ir kai nebegeriu pastebejau kad su sirdimi yra geriau. Dabar ir planuoju eiti privaciai pasidaryti TTH, FT4, FT3 ir ATPO, bet ir pas gyd. noriu nueiti konsultacijos ir echoskopijos (pas mane yra mazgelis nedidelis).
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 01 14, 14:48)

Aš pas ją einu su siuntimu, tai ir mokėt nereikia už kraujo tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 14, 16:35)
Aš pas ją einu su siuntimu, tai ir mokėt nereikia už kraujo tyrimus.

Aišku, aš irgi už tai, kad jeigu jau mokam mokesčius ir nemažus turim teisę į nemokamą gydymą smile.gif tik pas šeimos gydytoją sunkiai prisiruošiu...
Atsakyti
Jeee, susireguliavo mano TTH net užsiimant savigyda. Gydytoja skyre 125, bet pati jutau, kad man per mažai. kai pabandžiau gert po 150, jutau kad perdaug. Tai dabar per savaite tris dienas geriu po 125 o keturias po 150 ir šiandien TTH buvo 1,130. Lapkričio mėn buvo virš 6.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 15, 12:36)
Jeee, susireguliavo mano TTH net užsiimant savigyda. Gydytoja skyre 125, bet pati jutau, kad man per mažai. kai pabandžiau gert po 150, jutau kad perdaug. Tai dabar per savaite tris dienas geriu po 125 o keturias po 150 ir šiandien TTH buvo 1,130. Lapkričio mėn buvo virš 6.

Sveikinu! 4u.gif o kaip dabar darysit? jei vel taip pat gersit gali per daug sumazeti TTH, ar ne? Ar apskritai mesit tiroksina?

O gal kas zinot ir kokiu liaudisku budu skydliaukes darbui gerinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geggle: 15 sausio 2014 - 12:24
Gersiu taip ir toliau po 125 ir 150, apie metima net kalbų būti negali, tai jau visam gyvenimui. Labaiu TTH nesumažės, bent iki pavasario. Pavasarį pradėsiu gert po 100 ir 125, tai mano pastovi dozė palaikyti normalų TTH lygį. O liaudišku priemonių jokių nėra, jei jau skydliaukė neveikia, tai ir niekas jos nebeužves sad.gif
Atsakyti