Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(Rupee @ 2014 01 15, 19:29)
O kaip atrodo ta "kauke"? Cia tik toks kaip pleistras ant nosies, ar kas? Lb idomu kaip as atrodysiu kita savaite.. doh.gif  o gal galetum nufotkinti ir imest i pasta?  blush2.gif  ax.gif

Tai as nusifotkinu kasdien su telefonu, bet laidas darbe, negaliu i kompa perkelti smile.gif Tikrai atsiusciau. Ta "kauke" tai toks plastiko gabalas lenktas per visa nosies forma ir ant virsaus uzklijuota viskas pleistru, kuris dengia dali veido - zandus ir siek tiek kaktos, tai tik puse veido kvepuoja, o visa kita uzlipinta. Vaizdas tikrai nekoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chaosasgalvoje @ 2014 01 15, 20:30)
Sveiki,

pas ka daretes?

Mane operavo SV, del kvepavimo tai nesu patenkinta, buna tokiu tarpu, kad diena atrodo viska atleidzia ir kvepuojasi gerai, o buna, kad pastoviai sloga bega, ypac, kai begioju. Nezinau ar cia normalu, pas SV buvau, kai po operacijos buvo 5 menesii, tai sake nepergyvenk, viskas atslugs.Bet man vistiek labai neramu, o ir nosis dar rytais labai patinusi ir vakarais ir kai pervargstu. Kareje puseje ant nosies galiuko, lyg ir gumbelis jauciasi ir matosi. O siaip man tiesino pertvara, neeme kuprele ir pats SV man rekomendavo siek tiek praplatinti nosi, nes ji vuvo labai siaura ir jam atrodziau labai griezta, bet tas platinimas nezinau ar buvo tikslingas pasirinkimas..Atsiunciau jums mergaites nuotrauka, nezinau kodel jus jos el.paste nematote, yvertintumete ir jus mano pasikeitimus.Pati grazesne nesijauciu, draugai, kurie apie tai zino net nekalba apietai, matyt, pasikeitimai jiems nelabai patinka verysad.gif O asvis dar guodziu save, kad atslugs, vis bandau, kuo maziau apie tai galvoti..
Atsakyti
sandreoo Ar bandei dar karta siust nuotraukas? Kol kas nieko nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandreoo @ 2014 01 15, 20:41)
Mane operavo SV, del kvepavimo tai nesu patenkinta, buna tokiu tarpu, kad diena atrodo viska atleidzia ir kvepuojasi gerai, o buna, kad pastoviai sloga bega, ypac, kai begioju. Nezinau ar cia normalu, pas SV buvau, kai po operacijos buvo 5 menesii, tai sake nepergyvenk, viskas atslugs.Bet man vistiek labai neramu, o ir nosis dar rytais labai patinusi ir vakarais ir kai pervargstu. Kareje puseje ant nosies galiuko, lyg ir gumbelis jauciasi ir matosi. O siaip man tiesino pertvara, neeme kuprele ir pats SV man rekomendavo siek tiek praplatinti nosi, nes ji vuvo labai siaura ir jam atrodziau labai griezta, bet tas platinimas nezinau ar buvo tikslingas pasirinkimas..Atsiunciau jums mergaites nuotrauka, nezinau kodel jus jos el.paste nematote, yvertintumete ir jus mano pasikeitimus.Pati grazesne nesijauciu, draugai, kurie apie tai zino net nekalba apietai, matyt, pasikeitimai jiems nelabai patinka verysad.gif O asvis dar guodziu save, kad atslugs, vis bandau, kuo maziau apie tai galvoti..

As irgi operavausi pas SV, kaip tik poryt nuima itvara. Paskaiciu jusu pasakojimo, baisoka pasidare, kad ir mano rezultatas nekoks nebutu, nes dabar aisku dar anksti, bet su kvepavimu dar beda, tik kokiu 20% prakvepuoju, o kartais ir visai neprakvepuoju. Del formos pamatysiu poryt, bet dabar matau tik asimetriskas snerves (bet jos ir galejo buti asimetriskos, tiesinant pertvara), bet man po tuo itvaru toks vaizdelis, kad biski dabar i kita puse nosyte ziuri, bet velgi, viskas matysis tik nuemus itvaras. O kita vertus, juk nebuna visiskai simetrisku nosiu... kaip sakoma asimetrijoje tobulybe wub.gif

O is kur tu siunti tas foto? Gal is kazkokio ypatingo pasto nenueina? Nes negauname vis dar g.gif O labai idomu pamatyti pries ir po smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2014 01 15, 22:01)
As irgi operavausi pas SV, kaip tik poryt nuima itvara. Paskaiciu jusu pasakojimo, baisoka pasidare, kad ir mano rezultatas nekoks nebutu, nes dabar aisku dar anksti, bet su kvepavimu dar beda, tik kokiu 20% prakvepuoju, o kartais ir visai neprakvepuoju. Del formos pamatysiu poryt, bet dabar matau tik asimetriskas snerves (bet jos ir galejo buti asimetriskos, tiesinant pertvara), bet man po tuo itvaru toks vaizdelis, kad biski dabar i kita puse nosyte ziuri, bet velgi, viskas matysis tik nuemus itvaras. O kita vertus, juk nebuna visiskai simetrisku nosiu... kaip sakoma asimetrijoje tobulybe  wub.gif

O is kur tu siunti tas foto? Gal is kazkokio ypatingo pasto nenueina? Nes negauname vis dar  g.gif  O labai idomu pamatyti pries ir po smile.gif

dar karta issiunciau nuotraukas, siunciu i nosiesoperacija@gmail.com ir siunciu taip pat is gmail. Nenoriu, kad pergyventumete, labai tikiu, kad viskas pas jus buslabai gerai, gal netobulai, bet geriau nei priestai!!! Turiu pasakyti, kad ta operacija man gyvenimo nesugadino, tik gal cia darreikia islaukti pooperacini laikotarpi, kuris SV sake gali testis iki metu su puse, o kaip skaiciau foruma, buvo pasisakiusiu, kad nosis keiciasi netgi 2, 3 metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandreoo @ 2014 01 15, 21:30)
dar karta issiunciau nuotraukas, siunciu i nosiesoperacija@gmail.com ir siunciu taip pat is gmail. Nenoriu, kad pergyventumete, labai tikiu, kad viskas pas jus buslabai gerai, gal netobulai, bet geriau nei priestai!!! Turiu pasakyti, kad ta operacija man gyvenimo nesugadino, tik gal cia darreikia islaukti pooperacini laikotarpi, kuris SV sake gali testis iki metu su puse, o kaip skaiciau foruma, buvo pasisakiusiu, kad nosis keiciasi netgi 2, 3 metus blush2.gif

Na, man reikia, kad po 6 men. jau butu viskas gerai, nes po 6 menesiu mano vestuves ax.gif , tai nusiteikusi esu atsistatyti per si laikotarpi smile.gif
Ir tikiu, kad bus tikrai geriau, nei pries.

O kur Malinkos fotosesija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2014 01 15, 23:09)
O kur Malinkos fotosesija?  smile.gif

Irgi lb laukiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Noreciau paklausti senbuviu, ar tikrai daktarai akcentuoja, jog po operacijos negalima metus pastoti.Lyg ir skaiciau apie tai anoje temoje, bet neisigilinau.. Jei tikrai tokios rekomendacijos,tada labai liudna,itariu turesiu operacija dar nukelti kazkuriam laikotarpiui..Nes kai vyrui uzsiminiau apie dar metus atidejimo- jo nepradziuginau..o ir pati jauciuosi nusivylusi esama situacija. verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *miau_miau*: 16 sausio 2014 - 10:33
QUOTE(*miau_miau* @ 2014 01 16, 10:31)
Sveikos merginos. Noreciau paklausti senbuviu, ar tikrai daktarai akcentuoja, jog po operacijos negalima metus pastoti.Lyg ir skaiciau apie tai anoje temoje, bet neisigilinau.. Jei tikrai tokios rekomendacijos,tada labai liudna,itariu turesiu operacija dar nukelti kazkuriam laikotarpiui..Nes kai vyrui uzsiminiau apie dar metus atidejimo- jo nepradziuginau..o ir pati jauciuosi nusivylusi esama situacija. verysad.gif

Kiek as zinau, tai nepatariama puse metu. Domejausi, nes irgi planuojam dar viena vaikeli kaip tik po vestuviu, o jos bus lygiai po puses metu mirksiukas.gif Taip kad jei islauksit puse metu, tai darykis dabar op mirksiukas.gif As va del to ir nebenorejau atidelioti, o ir tik pas viena gydytoja ir buvau konsultacijoje, kurios metu ir nusistatem OP data, kad kuo greiciau butu smile.gif
Bent jau mano tokios zinios. O tas pastojimas ne leliukui gresia, o tiesiog gali tureti itakos kintamam kalcio lygiui nestumo metu (kazkas su kaulejimu susije).
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif kaip laikotes?
Gal kas gali man atsiust prisijungimo duomenys i pasta? smile.gif
Atsakyti
as vis skaitau tema, nes zinau, kad ateis ir i mano kiema kazkada diena, kai reikes operacijos.. bet kalbant apie Lt gydytojus, tai toks jausmas, kad zaidi loterija - pavyks nepavyks.. sakyciau, kad darytu nemokamai, eksperimentai kokie, tada dar suprasciau, bet kai sumoki pinigus ir gauni arba klaiku arba pusetina vaizda, nu tai soriukas. tai vat as pradejau zvalgytis i platesnius vandenis - kazin, nera cia tokiu, kurios butu operacijas pasidariusios kokioj Maskvoj ar pan.? nes manes variantas "50 ant 50' netenkina - esu perdaug biedna, kad leisciau sau eksperimentuoti..
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2014 01 16, 14:40)
as vis skaitau tema, nes zinau, kad ateis ir i mano kiema kazkada diena, kai reikes operacijos.. bet kalbant apie Lt gydytojus, tai toks jausmas, kad zaidi loterija - pavyks nepavyks.. sakyciau, kad darytu nemokamai, eksperimentai kokie, tada dar suprasciau, bet kai sumoki pinigus ir gauni arba klaiku arba pusetina vaizda, nu tai soriukas. tai vat as pradejau zvalgytis i platesnius vandenis - kazin, nera cia tokiu, kurios butu operacijas pasidariusios kokioj Maskvoj ar pan.? nes manes variantas "50 ant 50' netenkina - esu perdaug biedna, kad leisciau sau eksperimentuoti..

Buvo cia viena nare, operacija buvo atlikta Minske, irgi liko nepatenkinta.
Tad jo, zaidziam loterija toliau....
Atsakyti