QUOTE(Agios @ 2014 02 15, 10:58)
Sveikos,
aš irgi susidomėjau šia tema, nes vakar mano abiems vaikučiams diagnozavo astmą, irgi domina sanatorija, skaitinėjuosi, ačiū už sutelktą info.
labas
o mus atšaukė adenoidų operaciją

pradėjo kosėt

o taip laukėm, norėjom ties tuo užsidės pliusiuką ir toliau ramiai gyvent, artėja pavasaris, tada jau tų švarių dienų pagauti bus dar sunkiau
aš čia su vaiastai susipainiojus. gal kuri padėsit atsikapanoti:
1. Klemastinas ir tevegil tokie pat vaistai, jie skirti trumpesniam laikui vartoti? ūminiai rakcijai slopinti?
2. zirtec? cia jau ilgesniam laikotarpiui alergijai slopinti
3. o aerius? ceterizin/ aceterin/ man juos visus išrašydavo pulmonologė, aerius kokiam mėnesiui laiko, o cetericin ir aceterin ji keičia aeriusa, kuris nėra konpensuojamas. tai iča tas pats vaistas?
buvom pas kaimynus, ten buvo katinas, Domas su juo aišku nežaidė , bet prisiuostė. pradėjo drėgnai kosėti, tai aš jam ryte vakare clemastin tabletę daviau, inhaliuojamų padidinau, painhaliavau ryte vakare, naktį nekosėjo, bet jau ryte....pas šeimos gyd buvau sakė, iki penktadieno jis išsikosės, padidint ventolino, o kitus kaip gyd sakė ir toliau vartot
nu ir vargas man su šituo vaikų, jis pas mane toks nugydytas, tiek laiko nematė jam astmos, o dabar nuo rugsėjo parašyta įsisenėjusi astma, bet pas ji vos ne pastoviai tie drėgni karkalai girdysi, čia gal dėl adenoidų, nes slogos tai nebūna...v