Tas tiesa,bet pas mus kad nusipirkt,kazka tinkamo ,kad ir dzinsus,kiek parduotuviu reiktu pereit,persimatuot ,laika gaist ir didele tikimybe,kad tinkamu nerasi

Kelionese laika gaist smutkems,man butu gaila..Is usa is kart uzsisakei,tai ko tau tikrai norisi,patinka,bent man labai retai buvo,kad kazkas netiktu.Mama mano kazkada pas mus dzinsu sau ieskojo,kiek isvaiksciojom,netinka tai liemuo,tai per kojas pertemptos ir tt RL

uzsakiau ,idealiai tiko.Apgalvoti modeliukai,kokybiskas modeliavimas ir liuks .Zodziu,vistik sitas budas apsipirkinejimo ,man issigelbejimas.

Nekalbu apie kainas,poliukai su dideliu arkliu,pas mus 300-400 virs ,aplamai europ kainos tokios,o Blue label ,mano megstamiausia linija,aplamai butu neiperkama,man
Batai ju irgi man patinka,zieminukai faini,auliniai irgi gerai nesiojasi ,ir dydziai man atitiko.Tik balerinos tos,basutes kazkaip lyg skiriasi dydis,visas nesiojau,tik vienos apimtesnes,kitos laisvesnes,nesuprasi..
Ant dienų buvau Akropoly.apie išpardavimus tyliu..kaip po karo..iš kur tokius rūbus traukia senienas niekad nesupratau ir nesuprasiu..Dėl kainų irgi visiškai sutinku. Normalių batų kainos prasideda nuo 500 Lt jeigu odiniai, o neodiniai po vieno mėn. nešiojimo tinkami tik šiukšliadėžei.
LT aš irgi daug ko neįpirkčiau iš to, ką perku USA. Tik vienintelis minusas, kad dažnokai kas nors netinka iš užsakytų prekių, todėl vėliau galvos skausmas parduoti..bet po kurio laiko jis praeina ir vėl perki