Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 285

Mergytes, atsiprasau kad kiek off topic, bet doh.gif mano rankinei rankenoms "ate ate" o pati tase kaip nauja. Gal zinot kur rakenu tokiu ilgesniu paieskoti ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 01 11, 10:08)
Mergytes, atsiprasau kad kiek off topic, bet  doh.gif mano  rankinei  rankenoms "ate ate" o pati tase kaip nauja. Gal zinot kur rakenu tokiu ilgesniu paieskoti ? ax.gif  4u.gif

Nezinau kokia Jusu rankine, bet kai savo furlai - candy ieskojau ilgos rankenos, radau FURLOS ODINE RANKENA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 01 11, 11:19)
Nezinau kokia Jusu rankine, bet kai savo furlai - candy ieskojau ilgos rankenos, radau FURLOS ODINE RANKENA 4u.gif

aciu! googlas visagalis : va taip pas mane rankenos tokio stiliaus ir taip sujungtos su tase.pvz is interneto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 11 sausio 2014 - 10:48
Sveiki, kada planuojate pirkti šiandien RL?
Atsakyti
Mergaitės ar kada pirkote iš šio psl.:
http://www.choose-li...andbagsusa.html

o kur dar ieškoti celine rankinių? g.gif
Atsakyti
Miegancioji grazuole pabudo biggrin.gif Labas rytas

www.jcrew.com
-40% paltukams,batukams, tasiukams
user posted image

www.armaniexchange.com

user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.bloomingdales.com

user posted image

www.williams-sonoma.com
-15% kodukas
user posted image

factory.jcrew.com
-40% clearance
user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.bluefly.com

user posted image

www.vincecamuto.com
www.converse.com
www.nyxcosmetics.com
www.ae.com
www.juicycouture.com
www.jomashop.com
www.guess.com
www.macys.com
www.fragranceshop.com-15%
www.paulaschoice.com
www.fragrancenet.com-21%
www.vitacost.com
www.toofaced.com
www.shoemetro.com
www.harney.com
www.maccosmetics.com
www.tanforless.com

QUOTE(jolmega @ 2014 01 11, 10:57)
Sveiki, kada planuojate pirkti šiandien RL?

jau truputi reiks pristabdyti su polo ax.gif

QUOTE(7Zivile @ 2014 01 11, 11:01)
Mergaitės ar kada pirkote iš šio psl.:
http://www.choose-li...andbagsusa.html

neteko is cia pirkti  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 11 sausio 2014 - 11:44
QUOTE(jottauute @ 2014 01 11, 10:06)
Tas tiesa,bet pas mus kad nusipirkt,kazka tinkamo ,kad ir dzinsus,kiek parduotuviu reiktu pereit,persimatuot ,laika gaist ir didele tikimybe,kad tinkamu nerasi  biggrin.gif  Kelionese laika gaist smutkems,man butu gaila..Is usa is kart uzsisakei,tai ko tau tikrai norisi,patinka,bent man labai retai buvo,kad kazkas netiktu.Mama mano kazkada pas mus dzinsu sau ieskojo,kiek isvaiksciojom,netinka tai liemuo,tai per kojas pertemptos ir tt RL  wub.gif  uzsakiau ,idealiai tiko.Apgalvoti modeliukai,kokybiskas modeliavimas ir liuks .Zodziu,vistik sitas budas apsipirkinejimo ,man issigelbejimas. thumbup.gif  biggrin.gif  Nekalbu apie kainas,poliukai su dideliu arkliu,pas mus 300-400 virs ,aplamai europ kainos tokios,o Blue label ,mano megstamiausia linija,aplamai butu neiperkama,man  biggrin.gif
Batai ju irgi man patinka,zieminukai faini,auliniai irgi gerai nesiojasi ,ir dydziai man atitiko.Tik balerinos tos,basutes kazkaip lyg skiriasi dydis,visas nesiojau,tik vienos apimtesnes,kitos laisvesnes,nesuprasi..

Ant dienų buvau Akropoly.apie išpardavimus tyliu..kaip po karo..iš kur tokius rūbus traukia senienas niekad nesupratau ir nesuprasiu..Dėl kainų irgi visiškai sutinku. Normalių batų kainos prasideda nuo 500 Lt jeigu odiniai, o neodiniai po vieno mėn. nešiojimo tinkami tik šiukšliadėžei.
LT aš irgi daug ko neįpirkčiau iš to, ką perku USA. Tik vienintelis minusas, kad dažnokai kas nors netinka iš užsakytų prekių, todėl vėliau galvos skausmas parduoti..bet po kurio laiko jis praeina ir vėl perki biggrin.gif

Mergytės, noriu paraginti jungtis prie Vince Camuto wub.gif

Kiek ten gražių tašiukų, batukų yra wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 11 sausio 2014 - 12:07
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 11, 12:06)
Ant dienų buvau Akropoly.apie išpardavimus tyliu..kaip po karo..iš kur tokius rūbus traukia senienas niekad nesupratau ir nesuprasiu..Dėl kainų irgi visiškai sutinku. Normalių batų kainos prasideda nuo 500 Lt jeigu odiniai, o neodiniai po vieno mėn. nešiojimo tinkami tik šiukšliadėžei.
LT aš irgi daug ko neįpirkčiau iš to, ką perku USA. Tik vienintelis minusas, kad dažnokai kas nors netinka iš užsakytų prekių, todėl vėliau galvos skausmas parduoti..bet po kurio laiko jis praeina ir vėl perki biggrin.gif
Mergytės, noriu paraginti jungtis prie Vince Camuto  wub.gif

Kiek ten gražių tašiukų, batukų yra  wub.gif  wub.gif

Del Akropolio pritariu drinks_cheers.gif , prireike mano dukrai paaugliukei dabar bateliu, per ziema koja paaugo, i senus neilenda, o ant nosies koncertas. Apejome visa Akropoli, bateliu balerinu arba laiveliu paraktiskai niekur nera, kur radome - kainos apie 200 - kokybe tragiska doh.gif , dermantinas. Graziu ir patogiu radome tik Hogl, bet gi nepirksi paauglei su uagancia koja batu uz 500 lt!
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 01 11, 12:18)
Del Akropolio pritariu  drinks_cheers.gif , prireike mano dukrai paaugliukei dabar bateliu, per ziema koja paaugo, i senus neilenda, o ant nosies koncertas. Apejome visa Akropoli, bateliu balerinu arba laiveliu paraktiskai niekur nera, kur radome - kainos apie 200 - kokybe tragiska  doh.gif , dermantinas. Graziu ir patogiu radome tik Hogl, bet gi nepirksi paauglei su uagancia koja batu uz 500 lt!

tikrai taip..kainos nesąmoningos..o pasirinkimas ir kokybė š..

užtat usa gali visko rast nuo maudymkių iki kailinių ir nereikia laukti kol sezonas ateis ir užveš prekių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 11, 13:06)
Mergytės, noriu paraginti jungtis prie Vince Camuto  wub.gif

Kiek ten gražių tašiukų, batukų yra  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif pritariu .As tai amzinai kazko noriu ,kazka TOKIO randu biggrin.gif Bet ir malonumas gaut tokiu kokybisku,isskirtiniu rubeliu wub.gif

As dar del RL suku galva ,keleto noreciau smutkyciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 01 11, 12:39)
drinks_cheers.gif pritariu .As tai amzinai kazko noriu ,kazka TOKIO randu  biggrin.gif Bet ir malonumas  gaut tokiu kokybisku,isskirtiniu rubeliu  wub.gif

As dar del RL suku galva ,keleto noreciau smutkyciu  rolleyes.gif

vakar pravariau visus skyrius, viską sąžiningai peržiūrėjau ir nieko nereikia schmoll.gif
na gal ir reikėtų ko iš Blue ar Black Label, bet mano finansai dainuoja romansus lotuliukas.gif
va tik supratau, kad būsiu silpnavalė mama, nes užėjau į baby skyrių mergaičių ir ten viskas iki vieno būtų supirkta doh.gif lotuliukas.gif

pvz. http://www.ralphlaur...ductId=24038966
http://www.ralphlaur...ductId=24038386

žodžiu viskas iki vieno lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=LaimingaMergina,2014 01 11, 13:44]vakar pravariau visus skyrius, viską sąžiningai peržiūrėjau ir nieko nereikia  schmoll.gif
na gal ir reikėtų ko iš Blue ar Black Label, bet mano finansai dainuoja romansus  lotuliukas.gif
va tik supratau, kad būsiu silpnavalė mama, nes užėjau į baby skyrių mergaičių ir ten viskas iki vieno būtų supirkta  doh.gif  lotuliukas.gif

pvz. http://www.ralphlaur...ductId=24038966
http://www.ralphlaur...ductId=24038386

As Blue linijos kai ka uzsisakiau.noriu dar vienu kelnyciu,bet pagavau labai gera kaina viska ka pirkau.
Oiiii,vaikiski taip ir man ju nerealus,sunums savo perku ,maikutes,marskinukus ,visko po biski,apsimoka ,nes ir grazu ir nesioja ilgai,kai kas ir labai nebrangu.
Matyt ir as tokia pat mama  biggrin.gif 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 11 sausio 2014 - 12:51