QUOTE(Millli @ 2014 01 14, 22:52)
Universiteto pirmais metais buvau, nelabai tikrai ka zinojau... o ir papludimio miestelis buvo, ligoniniu ten jokiu... o ir med. punktai tokie paprastuciai
tai suprantama viskas, as irgi kai atvaziajau pamenu, jetus kokia pasimetus buvau, nemokejau cekiu israsyti, man taip keista buvo kad jie tuos cekius banku israsineja, pamenu norejau sumoketi uz telefona, tai drebancia ranka kol suraiciau pirma ceki, drauge uz kitos rankos ciut ne laike padrasinimui

ir dar labai trikde, palikineti voice mailus telefone, niekaip negalejau prisiversti sukalbeti kokia zinute irasyta

tai jeigu niekas neatsiliepdavo is pirmo karto ( kas yra labai populiaru ir iki siol ) tai ir padedavau rageli ir nepalikdavau jokios zinutes, dabar tai dzin viskas
o kokioj jus valstijoj buvot ?
QUOTE(Musiukass @ 2014 01 14, 22:52)
aciu smarkus visoms

i bookmark isidejau.. gal pasiseks kada ir man. Pameciau galva
pasekit, aisku uz tokia kaina nelabai apsimoka pirkti, bet labai dideles nuolaidos irgi nesitikekit, nes bloomindgales panaikino kad du kodus butu galima ivesti, tai jau nesigauna stebuklingos nuolaidos, bet pigiau tikrai paimsit nei dabar
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 14, 22:53)
Aš Bloom'ą daboju jau antrą savaitę..bet tai out of stock arba Daliuko nėr..tai tik nervus per tą laiką susigadinau, o kiektašių būčiau pajamus išvis skaičių pamečiau
ech

tai gal man skambtelekit , kai imes tases, atsikelsiu pirkti