Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 285

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 07:59)
labas rytas smile.gif)

pagal mane jau 15d. usa laiku, bet dar nėr  g.gif

http://www.coachfact...p;om_key=EFSNTF

O cia prisiregistravus reik but, ane? unsure.gif unsure.gif Kitaip nematysi?
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 01 15, 08:18)
O cia prisiregistravus reik but, ane?  unsure.gif  unsure.gif Kitaip nematysi?

mergaitės turi prisijungimus irgi..turi įdėti nuorodą sal'o ir bus matyt ir jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 08:19)
mergaitės turi prisijungimus irgi..turi įdėti nuorodą sal'o ir bus matyt ir jums smile.gif

4u.gif Tai gerai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 01 15, 09:18)
O cia prisiregistravus reik but, ane?  unsure.gif  unsure.gif Kitaip nematysi?

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 09:19)

MM ides nuoroda ir prisijungimus, nes as net ir nezinau blush2.gif ziuriu i tas dvi terbikes puslapyje, ir toliau negaliu ieiti, neileidzia unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 15 sausio 2014 - 08:28
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 02:19)
MERGINOS, TREČIADIENĮ PRASIDEDA COACHFACTORY.COM SALE !!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ooo ... dar viena pagunda doh.gif gerai, kad bent terbikę turiu Coach, bet vat piniginės tai žiauriai reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 15, 08:27)
MM ides nuoroda ir prisijungimus, nes as net ir nezinau  blush2.gif  ziuriu i tas dvi terbikes puslapyje, ir toliau negaliu ieiti, neileidzia  unsure.gif  smile.gif

aš nuo 7 ryto, kas yr 00val. usa gyva ir šūds..miega jie dar visi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 10:03)
aš nuo 7 ryto, kas yr 00val. usa gyva ir šūds..miega jie dar visi  doh.gif  lotuliukas.gif

aha, as irgi kabu laukiu, bet reiks vyniotis miegoti jauciu, nieko nesulauksiu biggrin.gif

gavom sita striukyte mano mergaitei, jau kokia fainaaaa wub.gif wub.gif ciupkit mamos, kai nuolaida kokia ismes gera, tikrai labai geros kokybes ir grazi gyvai wub.gif aciu Naskai kad prirekomendavo wub.gif

long puffer coat
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 15, 09:15)
aha, as irgi kabu laukiu, bet reiks vyniotis miegoti jauciu, nieko nesulauksiu  biggrin.gif
gavom sita striukyte  mano mergaitei, jau kokia fainaaaa  wub.gif  wub.gif ciupkit mamos, kai nuolaida kokia ismes gera, tikrai labai geros kokybes ir grazi gyvai  wub.gif  aciu Naskai kad prirekomendavo  wub.gif

long puffer coat

o kada saks'ą imsit? smile.gif

daug iki vince camuto nemokamo trūksta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 15, 09:15)
aha, as irgi kabu laukiu, bet reiks vyniotis miegoti jauciu, nieko nesulauksiu  biggrin.gif
gavom sita striukyte  mano mergaitei, jau kokia fainaaaa  wub.gif  wub.gif ciupkit mamos, kai nuolaida kokia ismes gera, tikrai labai geros kokybes ir grazi gyvai  wub.gif  aciu Naskai kad prirekomendavo  wub.gif

long puffer coat

Daliux, o Saks dar nepirkote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 01 15, 10:19)
Daliux, o Saks dar nepirkote?  blush2.gif

nepirkom, su MM pasitarem iki sio vakaro palaukti nes kodukas vienkartinis, norisi kad daugiau mergaiciu spetu i krepseli, tik tiek, kad yra kai kuriu prekiu, kuriu tik po 6 vnt duoda , o ju gerokai daugiau, tai nezinau, kazka reiks daryti ,arba kazkaip gauti 20 % koduka, arba pirkti su 15 % g.gif parasys dar MM situacija, kai atsikels 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 10:18)
o kada saks'ą imsit? smile.gif

daug iki vince camuto nemokamo trūksta?  blush2.gif

del vincuko irgi MM parasys, cia jos parduotuve, jinai geriau zino kokia situacija 4u.gif
tai as sliukinu tada miegoti, nesulaukus atrakciju coach'e dry.gif smile.gif

iki vakaro !
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 15, 09:25)
nepirkom, su MM pasitarem iki sio vakaro palaukti nes kodukas vienkartinis, norisi kad daugiau mergaiciu spetu i krepseli, tik tiek, kad yra kai kuriu prekiu, kuriu tik po 6 vnt duoda , o ju gerokai daugiau, tai nezinau, kazka reiks daryti ,arba kazkaip gauti 20 % koduka, arba pirkti su 15 %  g.gif parasys dar MM situacija, kai atsikels  4u.gif
Papildyta:

del vincuko irgi MM parasys, cia jos parduotuve, jinai geriau zino kokia situacija  4u.gif
tai as sliukinu tada miegoti, nesulaukus atrakciju coach'e  dry.gif  smile.gif

iki vakaro !

pagal užsakymų eiliškumą koduką dalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 15, 10:15)

long puffer coat

o kaip su dydziais? Mano pupa is aukstu, kazin kitiems metams imti 3 ar jau 4 dydi g.gif dabar ji mazdaug 96 cm ax.gif
Atsakyti