Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 285

QUOTE(VVaiva @ 2014 01 15, 20:07)
Oi, koks fainas  wub.gif
Bet uzdengs ta grazia auksine nugarele  biggrin.gif Vistik skaidraus turbut ieskosiu  g.gif

o pas mus nėr skaidrių pirkt?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 20:06)
Merginos, Pour La Victoire rankinės vertos savo kainos? Kaip odos išdirbimas?  g.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

Jei su nuolaida pirkti, tada vertos biggrin.gif
Turiu viena, kokybiska, bet jau svoris doh.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 20:07)

Nezinau, neprisiverciu i parde eit ziureti biggrin.gif Uzsisakyt is JAV man paprasciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora79 @ 2014 01 15, 21:05)
Bet juk normalu,kad naudojamas daiktas , o dar toks,kaip telefonas , trankos, devis ... As pvz tai tikrai kazkaip ypatingai pagarbiai su juo nesielgiu  biggrin.gif Kaip sakant, daiktas turi tarnauti zmogui , o ne atvirksciai  smile.gif

Apie ka as ir kalbu, kai sakoma, kad netarnauju telefonui, bet vistiek slepiu i dekla ir saugau, tai savaime iskyla toks klausimas smile.gif kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu, tiesiog man iDeal'e vienas protingas vaikinas pasake, kad jei saugot tel, reikia pirkti Hard Case, o tie silikoniniai tik del vaizdo, naudos is ju 0, bet cia jau nuklydom i lankas cool.gif

Parekomenduokit koki prausimosi geliuka, noreciau misriai sausejanciai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 01 15, 20:09)
Jei su nuolaida pirkti, tada vertos  biggrin.gif
Turiu viena, kokybiska, bet jau svoris  doh.gif
Papildyta:

Nezinau, neprisiverciu i parde eit ziureti  biggrin.gif Uzsisakyt is JAV man paprasciau  biggrin.gif

pusė kainos, bet ir ta kaina man nepatinka, bet tašė wub.gif wub.gif

man tas pats, tiiiiiingiu kažkur eit kai galima namie šiltai pasėdėt ir išsirinkt biggrin.gif
Atsakyti

Yra, is IDeal parduotuves pirkau skaidru Moshi dekla, kainavo 89Lt, bet labai negraziai susibraize schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 15 sausio 2014 - 20:16

Mano drauge turi skaidru dėkliuką su svwarovskiais tai labai graziai ir auksine nugarele matosi ir swarovskiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2014 01 15, 20:20)
Mano drauge turi skaidru dėkliuką su svwarovskiais tai labai graziai ir auksine nugarele matosi ir swarovskiukai  wub.gif

swarovskiai man prie veido išraiškos netinka schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 20:24)
swarovskiai man prie veido išraiškos netinka  schmoll.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
as laukiu swarovskiniu auskaru . kazkaip visiskai ne mano stilius, bet visos perka masiskai - tai ir uzsikreciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 15 sausio 2014 - 20:31
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 15, 20:24)
swarovskiai man prie veido išraiškos netinka  schmoll.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Nes tu turbut juos uzgozi su savo sypsena biggrin.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 01 15, 20:31)
biggrin.gif
as laukiu swarovskiniu auskaru . kazkaip visiskai ne mano stilius, bet visos perka masiskai - tai ir uzsikreciau  smile.gif

Cia kaip daugumai turbut bandos jausmas ž, jei daug kam reikia vadinas ir man prireiks biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif Ne į temą, bet aktualu patapo, seniau matydavau, kad perkate iš kažkokios pard žvejams/medžiotojams batus, kokia ji? ax.gif
Arba kur ieškoti ROCKY batų g.gif Atseit čia tikrai jav brendas g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 01 15, 20:31)
biggrin.gif
as laukiu swarovskiniu auskaru . kazkaip visiskai ne mano stilius, bet visos perka masiskai - tai ir uzsikreciau  smile.gif

man gyvenime užtenka vienų auskraų todėl kažkaip aš rami irnesakyk.gif

QUOTE(Delicia @ 2014 01 15, 20:35)
biggrin.gif Nes tu turbut juos uzgozi su savo sypsena  biggrin.gif

nu nu lotuliukas.gif

Merginos, jungiames prie Gilt wub.gif wub.gif
Atsakyti
LM, ka perki Gilt? bigsmile.gif
Atsakyti