Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2014 01 14, 17:33)
O gal persigalvojai,gal mainom kibirą į ežiuką,a?Arba į rupūžę  ax.gif ?

ačiū, pakaks savų tongue.gif Rupūžėms reikia namelius padaryt ir tik tuomet bandyt pas save apgyvendint, o ežiukus jau turbūt kokius 20 metų matau Kaune gana plačiomis gatvėmis lakstančius. Atalėk vasarą prie Ortopedijos klinikos, paseksi, kur visa šeimyna gyvena ir turėsi spygliuotą džiaugsmą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 14, 17:23)
aha, išviliojo ir tave pomidorai  smile.gif
Buvo čia viena mergiotė kažkada įdėjusi tokią labai gražią Toro foto, tai užsikabliavau  smile.gif O sėklų dovanų gavau  wub.gif

Bet tu sėdėk ramiai. Pas tave sėklų dar kaip minimum dešimčiai metų užteks. Dar ir marčioms liks.

Ne, jus isviliojot tongue.gif Sutvarkiau savo seklu deze-pasirodo bus ka pirkti bigsmile.gif
lotuliukas.gif Sakai? Ne tiek ir daug ten ju yra irnesakyk.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 01 14, 17:27)
o aš dar eisiu. Bolzano noriu. Ir kažko avietinio.. tada jau bus ramu  smile.gif

Aha, as ir Bolzano pirksiu, ir ta avietini... bet as siusiuos-labiau apsimoka, nei vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pamainymui tokių turi?

user posted image

Labai norėčiau nors poros sėklyčių rožinių, mėsingų, širdies formos jaučio širdies tipo skanių pomidorų.

Nuotraukoje Beef heart.

Galiu mainyti į :

Soldacki
Heinz
Benito Hibridas
Beefmaster VFN Hibridas

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 14, 17:51)
ačiū, pakaks savų  tongue.gif Rupūžėms reikia namelius padaryt ir tik tuomet bandyt pas save apgyvendint, o ežiukus jau turbūt kokius 20 metų matau Kaune gana plačiomis gatvėmis lakstančius. Atalėk vasarą prie Ortopedijos klinikos, paseksi, kur visa šeimyna gyvena ir turėsi spygliuotą džiaugsmą biggrin.gif

Į mane močiutė kaip į šyzikę žiūrėjo, kai pasakojau, kad varlių parsinešiau... O jei dar sužinotų, kad ėmiau rūpužėms namelius meistrauti, turbūt nebeimtų iš manęs nė daigų pomidorų, bijotų pasiutlige apsikrėst biggrin.gif

Bandysiu būtinai tą ekologišką receptą.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 14, 17:51)
ežiukus jau turbūt kokius 20 metų matau Kaune gana plačiomis gatvėmis lakstančius.

ech, kaip faina wub.gif Aš nors ir kaime, šalia miško visą šiltą sezoną pratupiu, bet ežiukų jau gerus pora metų nesu mačius. O gal ir daugiau..
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 01 14, 17:33)
avietinių porą rūšių paėmiau šiandien,ir dar tris hibridus priedo.

o tai niekaip neišduosi, ko prisipirkai? mastau.gif
Atsakyti
daimura, gavau notworthy.gif

Kai turėsiu Indigo Rose, eisiu į paštą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2014 01 14, 18:23)
Gal kas pamainymui tokių turi?

user posted image

Labai norėčiau nors poros sėklyčių rožinių, mėsingų, širdies formos jaučio širdies tipo skanių pomidorų.

Nuotraukoje Beef heart.
Galiu mainyti į :

Soldacki
Heinz
Benito Hibridas
Beefmaster VFN Hibridas

O čia ne tas pats, kas Oxheart? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 14, 10:57)
Neerzink, nes dar mirsim iš smalsumo smile.gif Dėk tas fotkes per čia http://shot.qip.ru/?from=forum  užkrovusi kopink antrą eilutę. Tikiuosi ir naujokams per čia leidžia fotkėm pasigirt unsure.gif

Nu arba neleidžia arba aš neraštinga visai, greičiau antras variantas blush2.gif
O sakykit į Marfų traukinį jau pavėlavau? Bent tris sėklytes mielai priglausčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 14, 17:23)
O aš sodinsiu Izumrudnoje Jabloko ir Medovij Spas.Ir vieną Marfą įkišiu palyginimui  g.gif
Ir daugiau į sėklų parduotuvę neisiu.Surašysiu ant popieruko kokių daržovių reikia ir MB siūsiu...

Na, negaliu patikėti, kad tik tas 3 veisles g.gif žiaurūs juokeliai parėjo čia, žiūriu...
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 19:35)
O čia ne tas pats, kas Oxheart?  g.gif

Gal atsilieps kas augino? Ar verti dėmesio? Jei tai Sėkluvos ar kitos Lietuvoje parduodamos sėklos, tai nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 01 14, 19:38)
O sakykit į Marfų traukinį jau pavėlavau? Bent tris sėklytes mielai priglausčiau rolleyes.gif

Tai tas traukinys dar neatvažiavo biggrin.gif Po alytiškių posto, kad jau viską išpirko, leidau sau paskambinti į Scheteligą...oi, baisiai nepatenkintos buvo, tik sušnypštė, kad paskambins, kai gaus... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2014 01 14, 19:53)
Gal atsilieps kas augino? Ar verti dėmesio? Jei tai Sėkluvos ar kitos Lietuvoje parduodamos sėklos, tai nusipirksiu.

Jei klausiat apie Oxheart, tai aš auginau. Ir jei neturėčiau nesveikos traukos naujovėms, galima būtų visai juo pasitenkinti ir auginti vėl biggrin.gif
Gana derlingi ir skanūs, bet norėtųsi dar kažko įspūdingiau. Apačioje vaisiai buvo labai stambūs, iki 500 gramų, viršutiniai vis smulkyn, bet čia normalu. Mėsingi, sėklų nedaug, skonis salsvokas bet yra truputis rūgštelės.

user posted image

user posted image

Atsakyti