Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 15, 14:07)
Aš irgi taip sakiau, bet nuėjau baklažanų ir paprikos į kioskelį, kur rusiškom sėklom prekiauja ir susigundžiau, pavadinimas užkabino  blush2.gif

Томат Ирландский ликер

Это зеленоплодный сорт, имеет вкусные, сахаристые плоды. Рекомендуется для людей, склонных к аллергии.

Среднеранний сорт (115-120 дней от всходов) для выращивания в теплицах. Растение индетерминантное, мощное. В кисти до 5 плодов.

CHA-CHA-CHA, kolege, tik ką grįžau su ta pačia naujiena smile.gif
Tu ne vieniša lotuliukas.gif

http://www.maxidom.r...C66BE16BA00.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 15 sausio 2014 - 14:15
QUOTE(saridon'e @ 2014 01 15, 12:01)
O kuo blogas Ozarovskis?

nieko blogo skaityti čia neteko. Apie Malinowy Henryka buvo nekokie atsiliepimai. Bet gi skoniui draugų nėr. Bandykit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 15, 14:14)
nieko blogo skaityti čia neteko. Apie Malinowy Henryka buvo nekokie atsiliepimai. Bet gi skoniui draugų nėr. Bandykit wink.gif

Pernai bandžiau, patiko... šiemet vieną daigą tikrai sodinsiu blush2.gif Tik šiaip buvo smalsu kitą nuomonę sužinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 15, 13:39)
Gal kas turi Esmeraldos nuotraukele,kas augine? kaip tas derlingumas krumo gyvai atrodo?  g.gif  Butu idomu palygint.

Esmeralda:

user posted image

Man ji buvo visiskai nederlinga, kaip ir SaintPierre. Iki metro ugio, uzsibaigia keke. Kad itin skanus ar ankstyvi pomidorai butu, nepasakyciau. Tokiu kekiu 3 vidutiniskai is viso, cia apatine, virsun menkesnes. Nei daug, nei ypatingo skonio. Lyginciau su Sultan H ir Tocayo H pagal skoni, tik pastarieji dvigubai derlingesni.
Daugiau neauginsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 15 sausio 2014 - 14:22
QUOTE(Paladė @ 2014 01 15, 14:13)
CHA-CHA-CHA, kolege, tik ką grįžau su ta pačia naujiena smile.gif
Tu ne vieniša  lotuliukas.gif

http://www.maxidom.r...C66BE16BA00.jpg

Merginos, kai išbandysite, parašykite atsiliepimus. Mane sudomino, kad tinka linkusiems į alergiją, labai aktualu man g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 15, 14:21)
Merginos, kai išbandysite, parašykite atsiliepimus. Mane sudomino, kad tinka linkusiems į alergiją, labai aktualu man  g.gif

jei ką, tai sėklų Sėklelėj šių pomidorų tikrai buvo wink.gif
Atsakyti
siandien buvau pardei, pomidoru seklu nepirkau biggrin.gif Tai uzmaciau Natasha H. Ar auginot kuri? Sakau, jei pomidorai su moteriskais vardais(Raisos, dziuljetos, Marfos visokios) gerai derantis, tai ir tas gal visai nieko g.gif
Ir dar norejau Gaudviles paklausti, nors dar ankstoka, bet baisiai jau rupeti pradejo, sakiau, gal uzsipirkti is anksto reiketu g.gif Pernai kalbeta buvo, kad pries sodinant pomidora reikia iberti sauja kalio magnezijos? (neuzsirasiau tundra, tai gal maisau kazka. O siaip blogai darau neuzsirasinedama, po to reikia is naujo galva sukti doh.gif ) Siandien apsiziurejau, nu lyg neradau tokios, tai musiau busiu kazka sumaisius...Dar amarile kazkokius komponentus rase, Zupe beria, ar ka ten biggrin.gif ( vat kas rase atsimenu, o ka nelabai unsure.gif ) Iki siol neberiau nieko, tik zuvies pakasdavau, po sauksta pelenu ir kiauso lukstu. Symet sakiau kazko rimciau reiktu, nes matesi kai kuriems augalams vienokio/ kitokio vitamino truko
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 15, 14:30)
spėju, kad Aladino...  rolleyes.gif

A,tai šitos dar laukiu g.gif
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 15, 14:39)
Gal kas turi Esmeraldos nuotraukele,kas augine? kaip tas derlingumas krumo gyvai atrodo?  g.gif  Butu idomu palygint.

Neturiu blush2.gif Aš iš tų...nu ant kurių Ex bumba ax.gif
Žinok Corleone bus dvigubai derlingesnis,nei Toyoto mirksiukas.gif Man pernai dar labai Palengue patiko,bet,žiūriu,kad šiemet dingo iš alytiškių puslapio g.gif Nu dievaži,geriau turėti,nei neturėti...
Lemon Boy toj Egzotikoj po 3,80 lt.Tik negražiam pokely,pilstomos,bet kai tokia kaina,tai ir tų vakar prigriebiau ax.gif

Tiesa,mergės išsiunčiau Marfas,tai kai gausit,parašykit man į AŽ,neterškit eterio ir tausokit kitų,dar to gėrio neturinčių, nervus, bet patvirtinkit būtinai,kad paštas savo darbą normaliai dirba...

Nea,Gaudvile,neturiu dar Chatų .Gal dar papildys g.gif Aš prieš važiuodama pasiskambinsiu jiems ir jei šitų neturės,tai net nevažiuosiu...tikriausiai... g.gif Bet ir agurkų ten pernai pirkau...gėliukų...moliūgų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 15, 14:13)

kaip skaniai atrodo wub.gif

Dar turiu klausimą Regilai 4u.gif Ar jūsiškiai Sibiro Karaliai labai aukšti? Tokio augumo kaip Hезнакомka?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 15, 15:21)
Man ji buvo visiskai nederlinga, kaip ir SaintPierre. Iki metro ugio, uzsibaigia keke. Kad itin skanus ar ankstyvi pomidorai butu, nepasakyciau. Tokiu kekiu 3 vidutiniskai is viso, cia apatine, virsun menkesnes. Nei daug, nei ypatingo skonio. Lyginciau su Sultan H ir Tocayo H pagal skoni, tik pastarieji dvigubai derlingesni.

Oi,ne,net nepanašus vaizdas.Tikrai daug derlingesnė buvo pas mani g.gif Už tuos Sultan daug labiau patiko.o skonis kaip skonis-hibridinis.
O ir Saint Pierre derlingumu negalėčiau skųstis,tik skonis jų ot...Sakiau jau,kad pas visas labai skirtingai pomidorai elgiasi...
Atsakyti
Ar teko kam taip augiti pomikus?

Į indelį aukštais kraštais (tokį, kur parduoda kivius) pripila nedaug žemės ir pasėja pomidorus. Sėja retai, indelyje būna gal kokie dešimt. Jiems augant vis aukščiau pripildo žemės.
Atsakyti
Aukse, geras rasinelis-sarasas, patinka mn tokius skaityti biggrin.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 15, 14:48)
Kad nesakytumete,kad meluoju, tai va mano Toyoto derejimo pradzioje.

Oho, suskaiciavau tris sakas-trim stiebais auginai?

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 15, 15:14)

Malinovy Henryka nekokie atsiliepimai? Tai kad sioj temoj keli net labai geri buvo, tai ir seklu uzsiprasiau, plius hibridas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 15 sausio 2014 - 14:37