Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 16, 14:26)
Nu va, ikele nuotrauka... doh.gif  Man ju nereikia, tikrai nereikia...  schmoll.gif  doh.gif

Bet tikrai skanūs biggrin.gif Ir tikrai derlingi. Pamislyk gerai ...Tiesa,Alytuj jų nėra schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 16, 13:29)
Bet tikrai skanūs  biggrin.gif Ir tikrai derlingi. Pamislyk gerai ...Tiesa,Alytuj jų nėra  schmoll.gif .

cool.gif tai parsisiusciau, mat juos galas. Jei jau tikrai tokie super duper ax.gif Dar saket Tomimaru Mucho geri? g.gif Man ju noreti, ar apseisiu?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 16, 13:29)
Bet tikrai skanūs  biggrin.gif Ir tikrai derlingi. Pamislyk gerai ...Tiesa,Alytuj jų nėra  schmoll.gif .

Čia dar yra, kol tyliosios skaitovės dar nepagrobė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 01 16, 13:14)

Bolzano mažesni, čia foto tik tik pradėję sirpti (liepos 8 d nuotrauka)

o dieve dieve, taip ir priplojo prie kėdės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 16, 13:32)
Čia dar yra, kol tyliosios skaitovės dar nepagrobė  smile.gif

Bet cia kaip uz 6 seklytes, tai nemazai praso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 16, 14:32)
Čia dar yra, kol tyliosios skaitovės dar nepagrobė  smile.gif

Ačiū Gaudvile,bet aš dar jų turiu kokias tris sėklas nuo pernai,šiemet užteks.
Bet tikrai ,kurios norit,tai užsisakykit iš to jususodai,nes pernai norėjau vėliau pakartotinai kažkokių sėklų,tai jau neturėjo...

Neauginau,Aukse, Tomimaru pernai,o šiemet jau ir apsieisiu.Nes vienų gi nesisiųsi,reiks prie tų topinambų dar ir Carambų ir dar kokio velnio penkių rūšių ax.gif ...
Atsakyti
oho, nu ir nuotrauka, tiksliai griuk negyvas bigsmile.gif thumbup.gif
Buvo ir pas mane derlingi, bet ne ant tiek, fotosopas ne kitaip biggrin.gif
As irgi noreciau suzinoti visas auginimo subtilybes, nuo A iki Z tsakant blush2.gif
Atsakyti
Rupi ir man auginimo/sodinimo subtilybes smile.gif drinks_cheers.gif

Vat man idomu, kiek pomidorienes yra pasiryzusios moketi uz seklas? Kiek cia ta liga pazengusi. Arba, kiek daugiausiai esat mokeje uz seklas?
Gal jau reik kitiems metams nuo dabar pradeti kaupti? g.gif
Atsakyti
Jei ne hibridines veisles kokios ale rusiskos, tai nusiperki viena karta ir mainaisi iki beprotybes po keleta seklu. Pats seklas issiemi ir veliau vel mainaisi ir sarasas ilgeja pacios veisliu ir kitiems gerai. O su hibridais taip jau yra, kad reikia pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 01 16, 14:14)

Bolzano mažesni, čia foto tik tik pradėję sirpti (liepos 8 d nuotrauka)
[

ne nu kosmariskam sapne baisiau nebuna blink.gif gerkle be proto skauda,o cia dar toks smugis i pasirdzius doh.gif as prie to paties dar sita imetu,gal kas auginot user posted imagehttp://www.e-seklos....orianne_f1?p=10kaip supratau 25cm ilgio g.gif
Atsakyti
Asese blink.gif
tvajumat kitaip mebemoku isireiksti ohmy.gif unsure.gif

fotosopas irnesakyk.gif
nes pamacius tokias nuotraukas as suprantu, kad veltui tik laika svaistau, nes tokio derliaus as net sapne nematysiu savo siltnamyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 16 sausio 2014 - 14:07
QUOTE(Kulke @ 2014 01 16, 14:54)
Rupi ir man auginimo/sodinimo subtilybes  smile.gif  drinks_cheers.gif

Vat man idomu, kiek pomidorienes yra pasiryzusios moketi uz seklas? Kiek cia ta liga pazengusi. Arba, kiek daugiausiai esat mokeje uz seklas?
Gal jau reik kitiems metams nuo dabar pradeti kaupti?  g.gif

tai jau brangioji ir pradek lotuliukas.gif ,nes su tokiom hibridu kainom,greit ir minimalkes neuzteks g.gif
Atsakyti