Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

QUOTE(Fera82 @ 2014 05 09, 11:18)
O cia kazin veisle visai populiaruma praranda, ar seip zmonems nelabai nuomones domina, kad cia taip nieks nesidomi. Nes aplink kiek teko su kaciu myletojais bendraut ir norinciais issigyti, tai nieks persu nenori  verysad.gif Db kaip suprantu ant bangos Britai, Meinai ir Bengalai.

Tai kad čia nieko nuostabaus. Lietuvoje yra toks dalykas kaip mada katinams. doh.gif Jau net teisėjai parodoje tai sakė. Plius dar tai, kad nors ir kaip deklaruojama jog lietuviai darbšti tauta, bet kas liečia katinus - tinginiai. Juk persui tai reik dėmesio skirt, prašukuot, karts nuo karto maudyt. O visi nori, kad bent gyvūnas namuose nekeltų problemų ir papildomų rūpesčių. Keista kartais girdėti, kad žmogus nusipirko pvz britą ir nusivylė. Nes pasirodo ir nuo jo plaukų namie yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2014 05 10, 08:05)
Tai kad čia nieko nuostabaus. Lietuvoje yra toks dalykas kaip mada katinams.  doh.gif Jau net teisėjai parodoje tai sakė. Plius dar tai, kad nors ir kaip deklaruojama jog lietuviai darbšti tauta, bet kas liečia katinus - tinginiai. Juk persui tai reik dėmesio skirt, prašukuot, karts nuo karto maudyt. O visi nori, kad bent gyvūnas namuose nekeltų problemų ir papildomų rūpesčių. Keista kartais girdėti, kad žmogus nusipirko pvz britą ir nusivylė. Nes pasirodo ir nuo jo plaukų namie yra  lotuliukas.gif

Tajka,o kokiam katinui nereikia demesio skirt ? g.gif Visiems ir visom veislem.Ir kekvienas plaukuotas seresi,ir trumpaplaukis ir ilgaplaukis,ir persai ir britai,ir meinai. Zmones gal bijo pasakyti viesai kad nusivyle ta ar ana veisle,sau po nosim namie paburba tuom ir pasibaige. smile.gif Turiu ir as pazistamu tokiu kurie padovanojo pirkta sfinksa,nes charakteris buvo ne toks kokio tikejosi. Kiti nuo "britu" veisles katinuko kencia ,ir vis stebesi kodel jis toks. O kas liecia musu veisle,tai ji populiarumo neprarado,yra daug istikimu gerbeju ir myletoju. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Fera82 @ 2014 05 09, 10:18)
Labas 4u.gif

Ei moterys, kur visos dinge? Savaite laiko nei vienos zinutes g.gif Kas cia jums pasidare.

Vakar skaiciau 2012 m. persu egzotu forumus, tai vat vire gyvenimas. Dar neturejau savojo perso, tai buvau neskaicius. Tai taip smagu buvo, nes daug linksmu foto is gyvenimo ir parodu, visokiu atsitikimu, o labiausiai prajuokino pirma kart uzsukusiu klausimai ir pasisakymai biggrin.gif Viena rode kazkoki raini ir irodinejo, kad cia jos katyte egzote doh.gif o kita numete nuoroda i daugintoju skelbima ir klause ar sitas katinas panasus i egzota, nes zada ji pirkti, bijo, kad apgaus:oh ***** kiek ciudnu zmoniu buna. O kita maciau vistiek nusipirko is daugintoju, nors jus jai labai protingai viska isaiskinot. Ech bet bent vyko dikusijos smile.gif

Senos forumietes matyt jau kantrybes nebeturi aiskinti naujokams . smile.gif Kad ir zmones aptingejo dabar,visi nori cia ir dabar gauti info,tingi patys ieskotis,skaityti ,dometis. Juk daug laiko uzima. doh.gif
Reikia keleta aktyviu nauju forumieciu,ir temute musu atsigaus.
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 05 10, 12:09)
Tajka,o kokiam katinui nereikia demesio skirt ?  g.gif Visiems ir visom veislem.Ir kekvienas plaukuotas seresi,ir trumpaplaukis ir ilgaplaukis,ir persai ir britai,ir meinai. Zmones gal bijo pasakyti viesai kad nusivyle ta ar ana veisle,sau po nosim namie paburba  tuom ir pasibaige.  smile.gif Turiu ir as pazistamu tokiu kurie padovanojo pirkta sfinksa,nes charakteris buvo ne toks kokio tikejosi. Kiti nuo "britu" veisles katinuko kencia ,ir vis stebesi kodel jis toks. O kas liecia musu veisle,tai ji populiarumo neprarado,yra daug istikimu gerbeju ir myletoju.  thumbup.gif

Aš visiškai sutinku, kad visiems reik priežiūros. Ir kas tai bebūtų - katinas (bet kokio plauko), šuo ar elementarus žiurkėnas. Tik pati gi matai parodose kaip žmonės nusiteikę - ilgaplaukis, vadinasi plaukų bus visur. doh.gif
O kad mūsų veislė turi pastovius gerbėjus - tai faktas. Ir jų neatbaido, kad iki šiol turėjo agresyvų "persą". Visada pas kačiukų naujus šeimininkus klausiu - kodėl būtent spaustanosis. Ir atsakymai daugmaž sutampa - todėl , kad jie išskirtiniai. wub.gif Pažiūrėkit kiek atsiranda naujų veislių. O vat kitos veislės su tokiom nosytėm ir nėra.

user posted image

user posted image

Vo, mūsų Bentliukas wub.gif Ryt jau išvažiuoja į naujus namus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Tajka, grazuolis Bentlis. smile.gif

O cia tarp veiseju taip yprasta persams duot solidziu auto markiu pavadinimus? Maniskis Hameris. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2014 05 10, 12:13)
Tajka, grazuolis Bentlis. smile.gif

O cia tarp veiseju taip yprasta persams duot solidziu auto markiu pavadinimus? Maniskis Hameris.  biggrin.gif

Vardai vadoms,dazniausiai ,duodami pagal abeceles raidziu eiliskuma.Bent jau man taip lengviau . Kuo toliau tuo vis fantazijos pritruksta jau su vardais. doh.gif Nesinori belekoki varda duoti,vis ieskai tokio kuris tiktu ir katineliui. Bentlis ir Hameris tai turbut vieninteliai vardai auto markiu pavadinimai. smile.gif
Atsakyti
sekmes bentliui naujuosia namuose,
Atsakyti
merginos kaip kobojat su nenoru sukuotis? pas mus kosmaras urzgymas draskymasis, aisku kate manes nemegsta gal dar tas duoda daug ka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 05 11, 16:06)
merginos kaip kobojat su nenoru sukuotis? pas mus kosmaras urzgymas draskymasis, aisku kate manes nemegsta gal dar tas duoda daug ka sad.gif

Sunku pakomentuot, nes maniskis megsta. Pabandytu paurgst, tuoj gautu per nosi smile.gif Nu seip ner ne karto nei kandes, nei dreskes, nei dar kazkaip nepasitenkinimo reiskes. Sukuotis baigiam kai as su galvoju, nesvarbu, kad jau jam pabodo. O tai kaip maudynes pernesa? g.gif
Atsakyti
nemaudziau, net bijau pagalvot , vien sukavimas kiek streso man, ji man neduoda net paglostyt , galvoju gal , kad mergyte ,todel nepasirinko manes, va 5 metis mano vaikas tai ka nori su ja gali daryt , net kai maudosi, ji tupi vonioje ant skalbimo masinos, laukia jo , nakti keliasi eina i toleta kartu.
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 05 11, 17:06)

Jei jau suaugusia kate reiskia nepasitenkinima sukuojant - nepripratinsit. schmoll.gif Mes maziukus pratinam prie suku nuo pirmu dienu,sukuojam ne tam kad reikia sukuot,bet tam kad zinotu kas tai yra. smile.gif Pasitaiko aisku ir tokiu kam isaugus si procedura neteikia malonumo,bet dauguma " kencia ".
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 05 11, 18:05)
Jei jau suaugusia kate reiskia nepasitenkinima sukuojant - nepripratinsit.  schmoll.gif Mes maziukus pratinam prie suku nuo pirmu dienu,sukuojam ne tam kad reikia sukuot,bet tam kad zinotu kas tai yra.  smile.gif Pasitaiko aisku ir tokiu kam isaugus si procedura neteikia malonumo,bet dauguma " kencia ".

Na čia dar ir nuo katės charakterio priklauso. Maniškės irgi toli gražu ne visos mėgsta, bet kad kąstų ir draskytųsi schmoll.gif (nebent Elada, bet aš niekad nesu nei šukavusi nei maudžiusi blush2.gif ) Na bet ji turi savo istoriją, nesivelia, visada pati nusiprausia. Tiesa šerimosi laikotarpiu išgostau kailį šlapiomis rankomis, glostymą ji mėgsta.

O va mano Nidai šiuo atžvilgiu medalio reikia wub.gif Kailiukas jos problematiškas, kai tik žiemai užauga poplaukis, staigiai susivelia į vieną didelį veltinį ant viso kūno. Tai visai neseniai ją kirpom-pešėm, šukavom. Manau jai vargšiukei skaudėjo vietomis unsure.gif 2 val. iškentėjo visą egzekuciją, o kai stipriau užpešdavau (ačiū Dievui niekur neįkirpau) ji rankas laižė wub.gif
Ji netgi gimdydama man rankas laižydavo smile.gif
Atsakyti
maniškis šukuotis nemėgsta, bet kenčia. O aš retai ir šukuoju smile.gif Jis ir taip gražus biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 11 gegužės 2014 - 21:08