Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

merginos patarkit, kokius vitaminus duot,?
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 06 05, 15:44)
merginos patarkit, kokius vitaminus duot,?

Laba.
Šiuo metu aš duodu šituos:

Vitaminai

Nes Alytuj neradau pirkti šitų

Irgi vitaminai
Atsakyti
O ar tikrai tų vitaminų reikia? Jei katinas nėra po ligos, tai kam jam jų?
Atsakyti
mes sirgom tuo pusles uzdegimu, ir ji tokia sulysus , nelabai nori est , unsure.gif
Atsakyti
Dievinu situs vitaminus ax.gif
http://www.zooplus.c...vitamins/101935

Kates pacios tiesiog is tubelio sueda,suseda visi ratu ir laukia thumbup.gif thumbup.gif
Niekad nemaniau kad taip gali patikti .
Ovitaminus duodu ne todel kad sergantis ar dar kas.....po kaciuku katei labai gerai , o ir katinai gyvenant vienoi patalpoi su kate...sakykim jaucia morciuojancias kates....o kergtis nekaskart tegauna tongue.gif sukusta kartais vien is sielvarto....tokie mano pamastimai blush2.gif
Ir kailiuka atstato super greit,po vasaros daleiskim parodiniam sezonui prasidejus visada naudoju smile.gif
Tik nezinau ar LT ju ira,as svedijoi pirkau,ar draugai is UK atsiuncia
Atsakyti
QUOTE(*STEBUKLAS* @ 2014 06 07, 14:26)
sakykim jaucia morciuojancias kates....o kergtis nekaskart tegauna tongue.gif

o kaip jus juos nulaikot? blush2.gif
Atsakyti
Laba diena.

Pas mūsų persą kailis baisus verysad.gif jau nežinau kas jam yra ir kuo šerti. Pleiskanojo, dabar žaizdelės atsiradę, nustojo ėsti, svoris krito, veterinaras ir tas nežino kas jam.... ir vėmė seilėmis, ir viduriavo, ir po to tuštinosi normaliai bet su krauju, ir tyrimai visi geri...ir gydom... ir nežinau kaip jam dar padėti... sad.gif Gal kas galite patarti kokių vitaminų duoti ir kuo šerti mano žvėrelį, kuriam šian suėjo 14 metų (čia pagal žmogaus metus skaičiuoju). Labai dėkoju už patarimus ir jūsų nuomones.
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2014 06 08, 19:12)
Laba diena.

Pas mūsų persą kailis baisus  verysad.gif jau nežinau kas jam yra ir kuo šerti. Pleiskanojo, dabar žaizdelės atsiradę, nustojo ėsti, svoris krito, veterinaras ir tas nežino kas jam.... ir vėmė seilėmis, ir viduriavo, ir po to tuštinosi normaliai bet su krauju, ir tyrimai visi geri...ir gydom... ir nežinau kaip jam dar padėti... sad.gif Gal kas galite patarti kokių vitaminų duoti ir kuo šerti mano žvėrelį,  kuriam šian suėjo 14 metų (čia pagal žmogaus metus skaičiuoju). Labai dėkoju už patarimus ir jūsų nuomones.

kai tiek bedu,tai tik veterinaras ir gali patarti kuo ji serti,manyciau
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 06 08, 18:39)
kai tiek bedu,tai tik veterinaras ir gali patarti kuo ji serti,manyciau

Deja, veterinaras ir pats tik spėlioja...sako bandykite tą, pabandykite aną... o kaip negerėja, taip negerėja...
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2014 06 08, 19:12)
Laba diena.

Pas mūsų persą kailis baisus  verysad.gif jau nežinau kas jam yra ir kuo šerti. Pleiskanojo, dabar žaizdelės atsiradę, nustojo ėsti, svoris krito, veterinaras ir tas nežino kas jam.... ir vėmė seilėmis, ir viduriavo, ir po to tuštinosi normaliai bet su krauju, ir tyrimai visi geri...ir gydom... ir nežinau kaip jam dar padėti... sad.gif Gal kas galite patarti kokių vitaminų duoti ir kuo šerti mano žvėrelį,  kuriam šian suėjo 14 metų (čia pagal žmogaus metus skaičiuoju). Labai dėkoju už patarimus ir jūsų nuomones.

Pabandykite Dermoscent Essential 6. Cia aliejukas toks,parsiduoda vet.vaistinese.O veliau pagerkit Viacutan Plus ,irgi vet.vaistinese. Ir rekomenduoju pakeisti veterinara. Gali buti rimtesniu problemu .
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2014 06 09, 21:00)
Deja, veterinaras ir pats tik spėlioja...sako bandykite tą, pabandykite aną... o kaip negerėja, taip negerėja...

gal vertetu kreiptis i kita vet..? juk problema tai kazkame tikrai yra unsure.gif
Atsakyti
patariu kreiptis pas kitus, man su jorkia buvo tas pats nugyde juodai laime laiku susigrebiau smile.gif
Atsakyti