QUOTE(MamaI @ 2014 08 09, 11:22)
Pas mus Lietuvoje jus nerasit tikro klasikinio Perso ar Egzoto is veislyno. Jei tokie ir gimsta,su pazeminta nosite tai augant jiems nosis vistiek uzsiriecia.
Supratau

jei skaitot katinėlių temą, tai žinot, kad aš netekau savo mergyčių

Skipė buvo iš daugintojų , dėl genetikos apako nuo trijų metų, balandį suėjo dešimt metų. Vienu žodžiu visa laika tai tas tai anas jai buvo, su dantukais ir dentenomis, kiek vargom. O dabar nuo rugsėjo mėnesio gavo trečią narkozę ir nebeatsigavo...gal taip ir geriau, nes neurologiniai susirgimai nepagydomi, bent taip man paaiškino. Kai likau viena, supratau ką reiškia vienatvė...kai kitos skusdavosi, kad sunku vienai, tai man keista buvo...o dabar suprantu. Man dukra nori padovanoti ir būtinai iš veislyno...bet vis spyriuojuosi , nes labai bijau, kad vėl nesirgtų. Man ji labai nori meino meškėną padovanoti, nes mano sena svajonė buvo jį turėti,bet kai paskaičiau kad jie turi polinkį į širdies ligas, tai labai bijau. Dabar jau nusileido ir sutiko del persiukės, ypač kai parodžiau jūsų video. Sakiau lauksiu alytiškių vados, būtų čia vietoje, bet kadangi verkiu kasdien, tai nusprendėm, kad reikia jau dabar. Dukra nuvažiuos ir paims. Parašykit man į Až ir ten tarsimės
Papildyta: man tai tie standartai ir dokumentai nulio vietoje, bet vien dėl to , kad yra toks įsitikinimas ( ar tiesiog veisėjų įkalta į galvą

), kad tik iš veislyno gausiu genetiškai sveiką katytę , nes man tokiai jautriai, tas yra labai svarbu.