Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

Labas rytas 4u.gif

Pasirodo mano didziaakis smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 08 09, 11:22)
Pas mus Lietuvoje jus nerasit tikro klasikinio Perso ar Egzoto is veislyno. Jei tokie ir gimsta,su pazeminta nosite tai augant jiems nosis vistiek uzsiriecia.  smile.gif

Supratau 4u.gif jei skaitot katinėlių temą, tai žinot, kad aš netekau savo mergyčių verysad.gif Skipė buvo iš daugintojų , dėl genetikos apako nuo trijų metų, balandį suėjo dešimt metų. Vienu žodžiu visa laika tai tas tai anas jai buvo, su dantukais ir dentenomis, kiek vargom. O dabar nuo rugsėjo mėnesio gavo trečią narkozę ir nebeatsigavo...gal taip ir geriau, nes neurologiniai susirgimai nepagydomi, bent taip man paaiškino. Kai likau viena, supratau ką reiškia vienatvė...kai kitos skusdavosi, kad sunku vienai, tai man keista buvo...o dabar suprantu. Man dukra nori padovanoti ir būtinai iš veislyno...bet vis spyriuojuosi , nes labai bijau, kad vėl nesirgtų. Man ji labai nori meino meškėną padovanoti, nes mano sena svajonė buvo jį turėti,bet kai paskaičiau kad jie turi polinkį į širdies ligas, tai labai bijau. Dabar jau nusileido ir sutiko del persiukės, ypač kai parodžiau jūsų video. Sakiau lauksiu alytiškių vados, būtų čia vietoje, bet kadangi verkiu kasdien, tai nusprendėm, kad reikia jau dabar. Dukra nuvažiuos ir paims. Parašykit man į Až ir ten tarsimės 4u.gif

Papildyta: man tai tie standartai ir dokumentai nulio vietoje, bet vien dėl to , kad yra toks įsitikinimas ( ar tiesiog veisėjų įkalta į galvą lotuliukas.gif ), kad tik iš veislyno gausiu genetiškai sveiką katytę , nes man tokiai jautriai, tas yra labai svarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 rugpjūčio 2014 - 11:18
Sveikos,
oj kaip senai cia nesilankiau smile.gif Bet galvoju laikas vel grizti ir pasirodyti man su savo kasarais smile.gif Turiu porele, juoda perse ir pilka (seal lynx point) egzota smile.gif
Abiems po 8 metukus jau. Seniau vezdavau i parodas, per kelias salis, dabar apleidau, nes lelius atsirado, ir siaip... Galvoju gal rudeni nuvezti i veteranu klase i paroda pasirodyti smile.gif
Keletas nuotraukeliu http://public.fotki....edelis/katukai/
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksoziedelis @ 2014 08 09, 12:42)
Sveikos,
oj kaip senai cia nesilankiau smile.gif Bet galvoju laikas vel grizti ir pasirodyti man su savo kasarais smile.gif Turiu porele, juoda perse ir pilka (seal  lynx point) egzota smile.gif
Abiems po 8 metukus jau. Seniau vezdavau i parodas, per kelias salis, dabar apleidau, nes lelius atsirado, ir siaip... Galvoju gal rudeni nuvezti i veteranu klase i paroda pasirodyti smile.gif
Keletas nuotraukeliu http://public.fotki....edelis/katukai/
4u.gif

Ooooo prašom prašom bigsmile.gif Seniai tikrai nesilankėt rolleyes.gif Neseniai žiūrinėjau senas foto, ir radau parodinę su juoduke (nepamenu jos vardo), jos dukryte ir aš su Rožyte blush2.gif Jetus kokie geri laikai buvo wub.gif
Ir Ikarą pamenam mirksiukas.gif Jo nuotakai Eladai jau 10 metelių sukakojo balandį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 08 01, 12:33)
labas
gal isivaizduojat kodel mano kate karts nuo karto isvemia nevirskinta sausiaka?be jokiu ten skysciu,tiesiog isbrinkes sausiakas. jau seniai eda tos pacios rusies ir niekad to nebudavo. kai vemia nuo prisilaizytu plauku,tai turbut ne tokia viso to sudetis butu  g.gif  gal nuo streso ji cia taip,kad buvo palikta keliom parom viena  g.gif

maniškė irgi taip karts nuo karto daro, manau, kad per greitai prisiryja ir neatlaiko skrandis biggrin.gif

QUOTE(Murkita's @ 2014 08 03, 20:09)
Laba vakara

po ilgos pertraukos, mes turim mazyliu, trys mergytes ir vienas berniukas

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif o daugiau foto? blush2.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 08 09, 11:57)
Supratau 4u.gif jei skaitot katinėlių temą, tai žinot, kad aš netekau savo mergyčių verysad.gif  ...

užuojauta verysad.gif 4u.gif o kas antrai katytei?

Auksoziedelis, Ikarą tai tikrai atsimenu drinks_cheers.gif vat juodukės kažkodėl ne. blogai jau man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 08 09, 16:51)
...užuojauta verysad.gif  4u.gif o kas antrai katytei?

Ačiū 4u.gif Sniegei nežinau kas buvo...iš vakaro buvo sveika, labai dūko , lakstė prisijuokėm iš jos. O apie dešimtą val pradėjo griuvinėti kaip po narkozės, miauksėti. Visą naktį prasnaudė man ant rankų, kai tik padėdavau pradėdavo verkti ir lipdavo pas mane verysad.gif ant rytojaus kai nuvežėm pas veterinarą jau buvo leisgyvė, nereagavo vyzdžiai, visa drebėjo, tirtėjo, net ausų galiukai , temperatūra žemiau kritinės verysad.gif ir leidau jai išeiti...liepos mėn aštuoni metai būtų suėję. Tai buvo gegužės šeštą, o liepos 21 d, išėjo ir Skipė...

Va kokios buvo mano mažylės , Sniegutę užsiauginau nuo delno dydžio verysad.gif verysad.gif verysad.gif

user posted imageuser posted image

Jau susitariau ir po dviejų savaičių turėsiu naują persiukę wub.gif tikiuosi, kad ji padės greičiau nusiraminti...
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 08 09, 14:00)
Ooooo prašom prašom  bigsmile.gif Seniai tikrai nesilankėt  rolleyes.gif Neseniai žiūrinėjau senas foto, ir radau parodinę su juoduke (nepamenu jos vardo), jos dukryte ir aš su Rožyte  blush2.gif Jetus kokie geri laikai buvo  wub.gif
Ir Ikarą pamenam  mirksiukas.gif Jo nuotakai Eladai jau 10 metelių sukakojo balandį.  mirksiukas.gif

Kaip smagu, kad cia mus dar prisimena blush2.gif 4u.gif Kirute mano juodos vardas. Labai noreciau sia nuotraukyte pamatyti biggrin.gif Pamenu Elada, viena is pirmu nuotaku buvo smile.gif Didziausi sveikinimai jai nors paveluoti, kaip smagu, kada tiek metu sulaukia ir linkiu dar tiek pat sulaukti smile.gif as noreciau, kad maniskiai dar ilgai ilgai kartu butu ax.gif
Galvoju ateity butu gerai atrasti kokia Ikaro dukra, noreciau tureti katyte ateity su mano vyriuko kraujais smile.gif Mat toks gerietis jis pas mane, nei zymisi, nors dar nekastruotas. O gal ir pats man padovanos kokiu leliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakara,
aciu, kam patikom smile.gif
Ieva, neimanoma ju nufotkint, vo ir siandien bandziau, stai kas gavosi:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grožiai grožiai grožiai, laimės tiems mažuliams thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Gal kas norėtumėt mano Mają pirkti doh.gif doh.gif doh.gif
Tiesa ji dabar atrodo truputį kitaip mad.gif mad.gif

Skelbimas

Daugintojai suįžūlėję visai gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Garantuoju, kad ir kitų kačiukų nuotraukos vogtos cool.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif o kažin kačiukų tėvai iš tikrųjų su dokumentais tų daugintojų? nes jei meluoja, taigi nuvažiavus vistiek išaiškės ? ir jei kačiukų nuotraukos vogtos, tai irgi pamatysi g.gif kiba jiems galvoj negerai g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

mano Bicas jau ne karta buvo parduodamas ir pristatomas kaip kaciuku tevas gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti