Pasirodo nuotraukoje ne Ada, o jos mama Cleo.
Žinot kas baisiausia? Kai mamka neatpažįsta savo vaikų
Mergaites, patarkit, kaip reikia maudyti kate. Turiu nekilminiga ilgaplauke baltos spalvos persyte, jai jau 8 menesiai, dar nesimaudem, bet dabar jau pribrendo reikalas.
Ziurejau keleta filmuku, tai maciau, kad kai kurie maudymo sepecius naudoja, kaip manot? Nu zozdziu reiketu instrukcijos, jei jums negaila
Mniske pasiutus truputuka, sukuotis ziauriai nemegsta, ypac papilves ir koju kelniu, dar sonus, apyklakle ir nugara sukuojames, o jau su pilvuku tai beda, galvoju, gal ten kailiuka su masinele patrumpinti siek tiek...
Jei nepavyks maudytis namie, vaziuosim i kirpykla.
Tai jei nesunku, mestelkit koki patarimuka, busiu dekinga
Ziurejau keleta filmuku, tai maciau, kad kai kurie maudymo sepecius naudoja, kaip manot? Nu zozdziu reiketu instrukcijos, jei jums negaila
Mniske pasiutus truputuka, sukuotis ziauriai nemegsta, ypac papilves ir koju kelniu, dar sonus, apyklakle ir nugara sukuojames, o jau su pilvuku tai beda, galvoju, gal ten kailiuka su masinele patrumpinti siek tiek...
Jei nepavyks maudytis namie, vaziuosim i kirpykla.
Tai jei nesunku, mestelkit koki patarimuka, busiu dekinga
roooziai
o musu penktadieni laukia operacija pagaliau
o musu penktadieni laukia operacija pagaliau
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 21, 16:31)
Nesijaudinkit, viskas bus gerai
QUOTE(LaiLaa @ 2014 01 21, 17:16)
man jai nakciai paslepti tik maista ar ir vandeni?sake veterinaras,bet kazkaip neuzfiksavau
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 01 23, 19:15)
man jai nakciai paslepti tik maista ar ir vandeni?sake veterinaras,bet kazkaip neuzfiksavau 
Aš slepiu tik maistą, o ryte jau neduodu ir vandens
aisku.aciu
*saules_zuikutis*
ryt po visko parašyk
sveikos merginos, jusu maziukai nuostabus, *saules_zuikutis* sekmes jums. Mes pakeitem maisteli ir visi toleto reikalai susitvarke, aciu uz patarima
na va,9val palikau savo katyte,10.55 jau skambino,kad pabudo.katik parsiveziau.vaikstineja po kambari be jokiu svirduliavimu.i savo wc ilipo.zodziu,viskas gerai kaip suprantu
po 10d vaziuosim siulu traukti