Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

Labai noreciau i Austrijos Alpes, ten toks grozis, jauciu, visai gali atsijungt nuo kasdienybes matant tuos vaizdus bigsmile.gif Tik kad tos keliones vyksta vasaros ikarsty, kai neimanoma man gaut atostogas, o net jas gavus nesi garantuota, kad ivyks ta data kelione doh.gif Gal irgi ateity smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2014 05 20, 16:58)
Ruošiuosi jau 3 metai. Bet matyt manęs Alpės neįsileidžia  rolleyes.gif . Vieną kartą pati norėjau keisti datą, kitus 2 kartus mano užsakytai datai nesurinko grupės. Taigi atidėjau 2015 metams  smile.gif

QUOTE(abiga @ 2014 05 20, 20:25)
Labai noreciau i Austrijos Alpes, ten toks grozis, jauciu, visai gali atsijungt nuo kasdienybes matant tuos vaizdus  bigsmile.gif Tik kad tos keliones vyksta vasaros ikarsty, kai neimanoma man gaut atostogas, o net jas gavus nesi garantuota, kad ivyks ta data kelione  doh.gif Gal irgi ateity  smile.gif

Na va kaip negerai.. O as kompanijos ieskau.. ax.gif Gruda garantavo, kad 06.28 kelione tikrai ivyks. O su Guliveriu yra 06.21 kelione, bet be Vienos. Sakykite, ar geriau su Viena rinktis ar be..Siaip nezinau, ar patikima Gruda. Niekada nekeliavau. O pas juos kelione tikrai pigi. Tai galvoju, kad nebutu nakvyne kokiame barake ir dar su svetimais zmonemis viename kambaryje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 05 21, 08:43)
Na va kaip negerai.. O as kompanijos ieskau..  ax.gif  Gruda garantavo, kad 06.28 kelione tikrai ivyks. O su Guliveriu yra 06.21 kelione, bet be Vienos. Sakykite, ar geriau su Viena rinktis ar be..Siaip nezinau, ar patikima Gruda. Niekada nekeliavau. O pas juos kelione tikrai pigi. Tai galvoju, kad nebutu nakvyne kokiame barake ir dar su svetimais zmonemis viename kambaryje... g.gif

Na kad su svetimais tai tikrai teks gyventi, jeigu neissipirksite vienviecio numerio rolleyes.gif O siaip agenturai jau 20 metu, kazin ar issilaikytu taip ilgai jeigu butu nepatikima smile.gif Pries men. grizau is keliones i Paryziu, nakvojom ne barakuose o 2-3 zv. viesbutukuose, mano manymu patys prasciausi buvo Lenkijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 05 21, 10:21)
Na kad su svetimais tai tikrai teks gyventi, jeigu neissipirksite vienviecio numerio  rolleyes.gif O siaip agenturai jau 20 metu, kazin ar issilaikytu taip ilgai jeigu butu nepatikima  smile.gif  Pries men. grizau is keliones i Paryziu, nakvojom ne barakuose o 2-3 zv. viesbutukuose, mano manymu patys prasciausi buvo Lenkijoje  ax.gif

Ai, nepaminėjau, kad žadu su vaiku važiuoti. ax.gif Na, aš viską turbūt iškęsčiau, kad tik lova, vanduo ir WC tik mūsų reikmėms būtų. biggrin.gif Mat esu girdėjusi, kad keturviečiuose kambariuose apgyvendina visai nepažįstamas poras. Arba dvi jaunos merginos ir pusamžė pora. bigsmile.gif Cirkai, bet taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 05 21, 12:47)
Ai, nepaminėjau, kad žadu su vaiku važiuoti. ax.gif Na, aš viską turbūt iškęsčiau, kad tik lova, vanduo  ir WC tik mūsų reikmėms būtų. biggrin.gif  Mat esu girdėjusi, kad keturviečiuose kambariuose apgyvendina visai nepažįstamas poras. Arba dvi jaunos merginos ir pusamžė pora. bigsmile.gif  Cirkai, bet taip buvo.

Pas mus visi numeriai buvo dvivieciai ir tik berods vienas nr. trivietis, bet ten jau taip jie patys prase smile.gif Su vaiku tikrai gyvensite tik dviese mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, nepaminėjau, kad žadu su vaiku važiuoti.

Jau tik nepergyvenkit, tikrai tik su vaiku ir gyvensit 4u.gif
Atsakyti
Ai, nepaminėjau, kad žadu su vaiku važiuoti. ax.gif Na, aš viską turbūt iškęsčiau, kad tik lova, vanduo  ir WC tik mūsų reikmėms būtų. biggrin.gif  Mat esu girdėjusi, kad keturviečiuose kambariuose apgyvendina visai nepažįstamas poras. Arba dvi jaunos merginos ir pusamžė pora. bigsmile.gif  Cirkai, bet taip buvo.

Kike teko vazinet, visada skirstydavo i dviviecius kambarius, nebent jusu seima 3 ar 4 zm. Taip, kad nepergyvenkit. O Lenkijoj neteko nakvot. Pirma ir paskutine naktis budavo jau uz Lenkijos sienos.
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2014 03 20, 20:36)
Tai kad mes ne maudytis važiuojam  ax.gif  Maudytis važiuosim į Kroatiją rugsėjį  biggrin.gif
Man Grūdoje labai keista su kelionių aprašymais. Prie vienų būna parašyta, kad išvykimas garantuotas, bet dažniausiai nebūna... Nors agentūroje mane patikino, kad kelionė tikrai vyks, jei nenutiks kas neplanuoto... Suprask kaip nori  g.gif

Kokiomis rugsėjo dienomis ruošiatės kelionei? 4u.gif Mes ir svarstome apie rugsėjį (08 30 - 09 08) 4u.gif
Atsakyti
Ar neteko susidurti su tokiu dalyku. Stebėjau vieną kelionę su Grūda į Romą (su Kaprio sala) nuo birželio 28. Rodė liko 17 vietų ir garantuotas išvykimas. Dar kažkaip nebuvau garantuota, kad tikrai važiuosiu, nes draugė atsisakė, bet ir viena planavau. O šiandien pasižiūriu, o tos datos nebėra bigsmile.gif
Atsakyti
Man buvo, kai rinko grupę ir kelionė dingo. Pasirodo, žmonės vangiai registravosi, todėl kelionę panaikino. Gal užklauskite agentūroje, atsakys kas ir kaip.
Atsakyti
Pastebejau ir as, dingo mano norima kelione ir tiek, nors buvo uzdetas zenklelis, kad garantuotas isvykimas. Nes, jeigu nebeliktu per viena diena laisvu vietu, tai taip ir paraso - vietu nera, o cia dingo kaip mirazas. Minusas Grudai.
Atsakyti
Mano draugai pirmą kartą nusipirko Grūdos kelionę, nes buvo parašyta, kad garantuotas išvykimas ir patiko kelionės maršrutas. Pervedė pinigus, pasirašė sutartį, likus savaitei iki kelionės, nusipirko tos šalies valiutą, apsidraudė sveikatą. Pirmadienį gavo pranešimą, kad šeštadienį kelionė neįvyks....
Daugiau manau nebepasitikės tuo parašymu, kad garantuotas išvykimas. Visada važiuodavo su Novaturu ir niekad tokių dalykų nebuvo. Vienos kelionės metu, kai paaiškėjo, kad bus mažiau keleivių, tai jie tiesiog pakeitė autobusą į mažesnį, bet kelionės neatšaukė.
Atsakyti