Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

QUOTE(Amiala @ 2015 02 15, 21:45)
Kaip keista, mes su Guliveriu vykome į kelionę pernai, tai stojom kavinėje Lenkijoje tiek priekin, tiek atgal, tai maistas superinis buvo. Tiesa važiavom ne į Italiją, o į Juodlaniją. O ir vyras labai giria Lenkijos maistą. Bet tikriausiai kiekviena agentūra  turi "sutartis" su lenkų kavinėm ir Guliverio kavinės geresnės g.gif  Aišku gali ir skoniai būti skirtingi biggrin.gif

Mes stojom kavineje Zloty mlyn. Maistas neblogas, porcija labai didele o kaina zema, bet mano pilvui netiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 02 15, 22:52)
Mes stojom kavineje Zloty mlyn. Maistas neblogas, porcija labai didele o kaina zema, bet mano pilvui netiko  verysad.gif

Aš nepamenu kur mes stojom, bet porcijos tai tikrai nemenkos biggrin.gif
Atsakyti
Teik Gruda, tiek kitos lietuviu agenturos bent jau sezono metu dazniausiai stoja valgyti uzeigoje "Janosik", man ji patinka porciju dydziu ir prieinama kaina. Platus pasirinkimas ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 02 16, 15:31)
Teik Gruda, tiek kitos lietuviu agenturos bent jau sezono metu dazniausiai stoja valgyti uzeigoje "Janosik", man ji patinka porciju dydziu ir prieinama kaina. Platus pasirinkimas ten 4u.gif

Mes turejom I Janosik vaziuoti (girdetas labai pavadinimas), bet vairuotojai ne is Grudos buvo tai kitu keliu nuvaziavo. Neteko dar ten lankytis.
Atsakyti
Nepamenu ir aš kokia ten ta kavinė buvo Lenkijoj, bet tokia nemaža, ten reikia patiems įsidėti ir tada prie kasų susimoki. Toks prekystalis lanku, patiekalų labai nedaug buvo. Nustebino, kad padavėjos jokia kalba apart lenkų nekalbėjo. Tai kai tokie darbuotojai tai gerai, kad bent įsidėti maisto pats gali na ir susimoki tada jau kiek ten parodo. O vyras alaus norėjo tai ir nesusišnekėjo su ppadavėja nei per kur. Bet tai čia jau jų bėdos doh.gif Ai, dar interjeras įsimintinas, toks žiauriai kičinis, gulbės ant sienų nupieštos ir gėlės plastikinės kabo, ant stalų stovi, ryškios tokios, niu žiauru tikrai biggrin.gif
Vairuotojai mūsų kiek supratau irgi buvo ne Grūdos. Bet labai šaunūs. Tai ta kavinė tikrai nuotaikos negadino, kavytės visad autobuse buvo, užkandžiukų turėjom smile.gif O ir tos Lenkijos ten gi tik viena diena atkentėt reikia na ir atgal dar dieną vėl atkentėt rolleyes.gif Galėtų Grūda dar kokia ekskurijėlę toj Lenkijoj paorganizuot juk yra ten ir pilių ir kitų žymesnių objektų. Ne taip nuobodu būtų važiuot.
Atsakyti
Aš buvau praeitą savaitę agentūroje ir klausiau dėl "garantuotų išvykimų". Tai paaiškino, kad autobusu kelionės negali būti garantuotas reikalas, juk reikia atitinkamo minimalaus keliautojų skaičiaus. Juk tai suprantama smile.gif

Taigi susimokėjau avansą šiai kelionei į Lenkijos-Slovakijos tatrus birželio 24 d. smile.gif My Webpage Tai labai labai tikiuosi, kad kelionė įvyks. O jei ir jūs susidomėsit ir nusipirksit, tai gal ir įvyks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nimbamedė: 16 vasario 2015 - 20:53
QUOTE(simbail @ 2015 02 16, 19:57)
Galėtų Grūda dar kokia ekskurijėlę toj Lenkijoj paorganizuot juk yra ten ir pilių ir kitų žymesnių objektų. Ne taip nuobodu būtų važiuot.

pernai kaip tik musu marsrute buvo Varsuva, as esu ten daug kartu buvus, bet dukrai buvo idomu.. bet marsrutas buvo tiek suspaustas, kad viskas beveik begte buvo o ir is senamiescio isvazinejom beveik 2 val...gali buti ekskursijos taciau normaliu tempu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 02 16, 16:31)

As esu ir su Gruda, ir su Guliveriu ir su Topturu keliavus, visada stojom pas Janosik pavalgyt, labai patikdavo, greitas aptarnavimas, tik teko girdet, kad kainas kartais neteisingai paskaiciuodavo, jei nesuvalgai visko, tai i dezutes supakuodavo. Atsiskaityt galima buvo ir su kortelemis.
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 16, 21:49)
Aš buvau praeitą savaitę agentūroje ir klausiau dėl "garantuotų išvykimų". Tai paaiškino, kad autobusu kelionės negali būti garantuotas reikalas, juk reikia atitinkamo minimalaus keliautojų skaičiaus. Juk tai suprantama smile.gif

Taigi susimokėjau avansą šiai kelionei į Lenkijos-Slovakijos tatrus birželio 24 d. smile.gif My Webpage Tai labai labai tikiuosi, kad kelionė įvyks. O jei ir jūs susidomėsit ir nusipirksit, tai gal ir įvyks biggrin.gif

Praeitais metais važiavome i Slovakijos Tatrus, buvo 30 žmonių autobuse, laisvų vietų ar sėdinčių po vieną buvo, labai palengvino kelionę ir grupė faina wink.gif

Tai matyt, ne visada būtinas pilnas autobusas, kad kelionė įvyktų.
Gal tik buvo per intensyvi kelionė, varydavome kuo greičiau, nespėdavom nei pasigrožėt, ir gan anksti grįždavome į viešbutį.

Gal yra nusipirkusių birželiui į Kroatiją?
Atsakyti
Arteja musu kelione ir vel klausimai del valiutos blush2.gif ar kas bande uz wc Lenkijoje ir Cekijoje atsiskaityti kortele? Ar imanoma?
nenoriu prisirinkt valiutu, nes paskui parvezu atgal ir keitimas kainuoja ir ne visur jos yra. Pernai kai vaziavom reikejo zlotu, bet gavau tik aplekus 5 bankus o ir parsiveziau atgal didziaja dali..sakau gal imanoma be tu zlotu ir kronu issisukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 03 14, 21:54)
Arteja musu kelione ir vel klausimai del valiutos  blush2.gif ar kas bande uz wc Lenkijoje ir Cekijoje atsiskaityti kortele? Ar imanoma?
nenoriu prisirinkt valiutu, nes paskui parvezu atgal ir keitimas kainuoja ir ne visur jos yra. Pernai kai vaziavom reikejo zlotu, bet gavau tik aplekus 5 bankus o ir parsiveziau atgal didziaja dali..sakau gal imanoma be tu zlotu ir kronu issisukt  g.gif

Manau imanoma, nes dazniausiai stoja ten kur WC nemokami. Kortele nepavyks, nes sedi "bobute" , (jai galima ir euro centais sumoketi) ar aparatas monetoms. As bent kelis zlotus tureciau. Po bankus nesiblaskykit, sustos pasieny ir nusipirksit. Cekijoj neteko moketi uz WC, buvo nemokami. Geros keliones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2015 03 14, 22:01)
Manau imanoma, nes dazniausiai stoja ten kur WC nemokami. Kortele nepavyks, nes sedi "bobute" , (jai galima ir euro centais sumoketi) ar aparatas monetoms. As bent kelis zlotus tureciau. Po bankus nesiblaskykit, sustos pasieny ir nusipirksit. Cekijoj neteko moketi uz WC, buvo nemokami. Geros keliones. 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti