Įkraunama...
Įkraunama...

Grūda

na va paskambinau į agntūrą, tai gidas, kuris turėjo mus lydėti serga, ir lydės kita gidė - Olga smile.gif) tai galvoju, kad labai čia mums pasisekė smile.gif jau laukiu trečiadienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aar @ 2015 08 31, 09:34)

Ir man smalsu kaip patiks kelione su Ignu unsure.gif Is manosios patirties siulyciau is anksto jo klausti apie programoje numatytus objektus- kiek is tiesu zada parodyti verysad.gif

tik dabar supratau šį sakinį, na ir kas, kad klausėm, vistiek kas buvo pažadėta neparodė verysad.gif
tai kamščiai, tai norinčių nesusirinko, tai pasiklydo, tai nupasakojo taip, kad nebuvo noro pamatyti
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2015 09 14, 12:26)
tik dabar supratau šį sakinį, na ir kas, kad klausėm, vistiek kas buvo pažadėta neparodė  verysad.gif
tai kamščiai, tai norinčių nesusirinko, tai pasiklydo, tai nupasakojo taip, kad nebuvo noro pamatyti

galima smulkiau apie kelionę ? 4u.gif Kiek atsimenu Jūs į Italiją keliavot unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2015 09 14, 11:26)
tik dabar supratau šį sakinį, na ir kas, kad klausėm, vistiek kas buvo pažadėta neparodė  verysad.gif

Nuosirdziai vyliausi, kad po musu grupes skundu bus padarytos kazkokios isvados ir kitoms grupems bent jau pasiulys tai, ka taip graziai apraso programoje. Nesusirinktu norinciu grupeje, bala nemate, matyt nelemta, bet mus paprasciausiai "isdure" verysad.gif
Papasakokit siek tiek placiau ka gavote jus...
Atsakyti
QUOTE(aar @ 2015 09 15, 21:06)
Nuosirdziai vyliausi, kad po musu grupes skundu bus padarytos kazkokios isvados ir kitoms grupems bent jau pasiulys tai, ka taip graziai apraso programoje. Nesusirinktu norinciu grupeje, bala nemate, matyt nelemta, bet mus paprasciausiai "isdure"  verysad.gif
Papasakokit siek tiek placiau ka gavote jus...

pirmiausiai pasakysiu, kad keliavome i Siaures Italija 10 d. ir likome patenkinti sia kelione, nors galejo buti daug geriau, jeigu butu viskas ka pazadejo.
bet geras oras, puikus pliazas, fajnas mestelis (ypac vakarais),Italu restoraneliai ir ju ledai (ypac savitarnoje), pasivazinejimai dviraciais, siltas vanduo ir nebloga kompanija kompensavo organizacinius minusus.
kadangi mes su vyru neisrankus keliautojai, tai mums tiko ir viesbuciai (ypac geri buvo Brno), Arena Lido di Jesolo toks tuputi prastesnis, kai kam gal teko geresni kambariai, bet nesiskundziam nei kambariu, nei maitinimu, man netgi buvo per daug biggrin.gif
Ignas kaip zmogus -visai drauguskas, bet kaip vadovas ir gidas g.gif
matyt jam truksta patirties, zyniu apie salis pro kurias vaziavome, skaito jis is lapo gerai,
bet statistine info as galiu ir internete paskaityti.
apie isvykas- nuvaziavome i Venecija, patiko Burano sala, o is Murano tikejausi daugiau
labai norejau i Verona, bet padare sujunge viena diena dvi atskiras isvykas- Paduva, Vincenca ir Verona, kaina irgi pakeite (50) ir sujunge dar su kita grupe, nedaug kas sutiko vazioti, o kas nuvaziavo liko nepatenkinti, nes viskas buvo labai paskubom, todel i Ferara ir Ravena jau nesusirinko norinciu verysad.gif
prie Gardos ezero vaziavo visa grupe, bet patekome i kamsti ir liko mazai laiko verysad.gif bet ir ta likusi laika pasake keleta zodziu apie miesta ir paliko mus sakydamas , kad surasite cia pliazus, kur galima maudytis, pavalgyti.
Nuo vyno degustaciju atkalbejo, pazadejo isvykstant , pakeliui padaryti degustacija, bet pasirodo pasiklydom, praradom pora valandu klaidziodami, kurias galejome praleisti prie Ossiacher ezero ir likome be degustacijos.
Privaziavus prie Ossiacher miestelio pasirode, kad ivaziavimas uzdarytas, tai pasiule vazioti toliau, ir tik, kai kartu vaziaves teisininkas pasake, kad parasys skunda, surado galimybe kitu keliu nuvezti prie ezero. Keliais zodziais apibudino mesteli ir pasake, kad kazkur yra nemokami pliazai, o kas nori tai gali pavalgyti.
mes su vyru netycia suradome baznycia,kur nuostabios Fromillerio freskos ,seniausi vargonai. O kiti taip ir nepamate, keista, kad gidas net nepasake apie tokia galimybe.
Vaziodami i Brno, Ignas per daug nesivargino pasakodamas, bet uztat pamateme net 3 filmus be pertraukos biggrin.gif
Is Brno mus lydejo gide Ausra, labai graziai papasakojo apie Cekija biggrin.gif
paskutinis akordas -kelione is Kauno su truputi per mazu mikriuku lotuliukas.gif idomu, kaip galejo Gruda nezinoti, kiek turistu is Vilniaus vaziavo g.gif
Ai, vistiek likau patenkinta kelione bendrai paemus thumbup.gif smile.gif nesigailiu , kad vaziavau
aar, o kaip jus isdure??
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2015 09 16, 00:22)

paskutinis akordas -kelione  is Kauno su truputi per mazu mikriuku  lotuliukas.gif  idomu, kaip galejo Gruda nezinoti, kiek turistu is Vilniaus vaziavo g.gif
Ai, vistiek likau patenkinta kelione bendrai paemus thumbup.gif smile.gif nesigailiu , kad vaziavau
aar, o kaip jus isdure??

Nemalonu kai negauni ko tikiesi unsure.gif
O dėl nežinojimo kiek turistų važiuos į Vilnių tai keičiasi šita informacija, nes mūsų 2 atvejais iš Vilniaus į kelionę vyko vienoks skaičius žmonių, o atgal kitoks. Jau Lenkijoje klausia kiek žmonių važiuos į Vilnių ir tuomet jau tariasi su agentūra dėl atvykimo laiko. Kaip suprantu jau būna užsakytas mikriukas tik laiką derina ir matyt jie nelabai gali tai pakeisti...

Aš labai laukiu jau naujojo sezono kelionių bigsmile.gif kiek pamenu gruodžio mėn. paprastai būdavo
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 09 16, 07:08)
Nemalonu kai negauni ko tikiesi  unsure.gif
O dėl nežinojimo kiek turistų važiuos į Vilnių tai keičiasi šita informacija, nes mūsų 2 atvejais iš Vilniaus į kelionę vyko vienoks skaičius žmonių, o atgal kitoks. Jau Lenkijoje klausia kiek žmonių važiuos į Vilnių ir tuomet jau tariasi su agentūra dėl atvykimo laiko. Kaip suprantu jau būna užsakytas mikriukas tik laiką derina ir matyt jie nelabai gali tai pakeisti...

Aš labai laukiu jau naujojo sezono kelionių  bigsmile.gif  kiek pamenu gruodžio mėn. paprastai būdavo

O aš labai gerai dar pagalvosiu, su kuria agentūra važiuoti naujuoju sezonu. g.gif
Grūda mane šiek tiek nuvylė...
Atsakyti
QUOTE(Abėcėlė @ 2015 09 16, 08:15)
O aš labai gerai dar pagalvosiu, su kuria agentūra važiuoti naujuoju sezonu. g.gif
Grūda mane šiek tiek nuvylė...

Aš su kitom nebandžiusi ir mano atveju abu kartus beveik viskas tiko, o kas netiko tai ne agentūros klaida...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 09 16, 07:40)
Aš su kitom nebandžiusi ir mano atveju abu kartus beveik viskas tiko, o kas netiko tai ne agentūros klaida...

Manau, kad prastas gidas - būtent agentūros klaida.
Atsakyti
QUOTE(Abėcėlė @ 2015 09 16, 08:48)

Mano atveju abu gidai buvo puikus. Priekaistu turiu del kitko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 16 rugsėjo 2015 - 08:09
QUOTE(Goda_47 @ 2015 09 15, 23:22)
pirmiausiai pasakysiu, kad keliavome i Siaures Italija 10 d. ir  likome patenkinti sia kelione, nors galejo buti daug geriau, jeigu butu viskas ka pazadejo.
bet geras oras, puikus pliazas, fajnas mestelis (ypac vakarais),Italu restoraneliai ir ju ledai (ypac savitarnoje), pasivazinejimai dviraciais, siltas vanduo ir nebloga kompanija kompensavo organizacinius minusus.
kadangi mes su vyru neisrankus keliautojai, tai mums tiko ir viesbuciai  (ypac geri buvo Brno), Arena Lido di Jesolo toks tuputi prastesnis, kai kam gal teko geresni kambariai, bet nesiskundziam nei kambariu, nei maitinimu, man netgi  buvo per daug  biggrin.gif
Ignas kaip zmogus -visai drauguskas, bet kaip vadovas ir gidas  g.gif
matyt jam truksta patirties, zyniu apie salis pro kurias vaziavome, skaito jis is lapo gerai,
bet statistine info as galiu ir internete paskaityti.
apie isvykas- nuvaziavome i Venecija, patiko Burano sala, o is Murano tikejausi daugiau
labai norejau i Verona, bet padare sujunge viena diena dvi atskiras isvykas- Paduva, Vincenca ir Verona, kaina irgi pakeite (50) ir sujunge dar su kita grupe, nedaug kas sutiko vazioti, o kas nuvaziavo liko nepatenkinti, nes viskas buvo labai paskubom, todel i Ferara ir Ravena jau nesusirinko norinciu  verysad.gif
prie Gardos ezero vaziavo visa grupe, bet patekome i kamsti ir liko mazai laiko verysad.gif bet ir ta likusi laika pasake keleta zodziu apie miesta ir paliko mus sakydamas , kad surasite cia pliazus, kur galima maudytis, pavalgyti.
Nuo vyno degustaciju atkalbejo, pazadejo isvykstant , pakeliui padaryti degustacija, bet pasirodo pasiklydom, praradom pora valandu klaidziodami, kurias galejome praleisti prie Ossiacher ezero ir likome be degustacijos.
Privaziavus prie Ossiacher miestelio pasirode, kad ivaziavimas uzdarytas, tai pasiule vazioti toliau, ir tik,  kai kartu vaziaves teisininkas pasake, kad parasys skunda, surado galimybe kitu keliu nuvezti prie ezero. Keliais zodziais apibudino mesteli ir pasake, kad kazkur yra nemokami pliazai, o kas nori tai gali pavalgyti.
mes su vyru netycia suradome baznycia,kur nuostabios  Fromillerio freskos ,seniausi vargonai. O kiti taip ir nepamate, keista, kad gidas net nepasake apie tokia galimybe.
Vaziodami i Brno, Ignas per daug nesivargino pasakodamas, bet uztat pamateme net 3 filmus be pertraukos  biggrin.gif 
Is Brno mus lydejo gide Ausra, labai graziai papasakojo apie Cekija biggrin.gif
paskutinis akordas -kelione  is Kauno su truputi per mazu mikriuku  lotuliukas.gif  idomu, kaip galejo Gruda nezinoti, kiek turistu is Vilniaus vaziavo g.gif
aar, o kaip jus isdure??

Aciu uz pasakojima smile.gif Skaitau ir suprantu, kad viskas priklauso tik nuo gido, mano patirtis analogiska. Neturiu priekaistu paciai agenturai, man viskas tiko, ir viesbuciai, ir marsrutas, bet... Vaziavo du autobusai, kurie visa kelia vaziavo kartu, kartu stodavo ir pietu, ir WC (nelabai patiko kai tekdavo eileje prie WC buti kokiu pvz. 70) schmoll.gif Grace ekskursija vede viena gide visiems 88 turistams, girdimumas labai prastas, nebent brauniesi i pirmasias gretas salia jos.
Keliones metu pasirode, kad Ignas skaite ne savo uzrasus is kompo, nes skaitydamas, laikas nuo laiko, pamesdavo pacio sakinio minti. O labiausiai nuvyle tai, kad kelis kartus esmine informacija apie miesta pateike tik is jo isvaziavus: "jus turbut pastebejote ta ar kita" ...
Isvyka prie Gardos ezero buvo analogiska kaip ir jusu, nors mes i joki kamsti
nepatekome unsure.gif Programoje buvo numatytas plaukimas i sala, rumai su venecijietisko stiliaus sodais, kur norintys gali papietauti ant ezero kranto, griztant apsilankymas vyno muziejuje ir dalyvavimas vyno degustacijoje. Dar autobuse parodziau Ignui programoje irasyta apislankyma tame sode- parke, jis pasiziurejo lyg pirma karta matydamas ir atsake, kad bus ten toks parkelis biggrin.gif Nuveze mus i ta miesteli, susimokejome po 10 eur. , kad kateris per pusvalandi apiplukdytu apie pusiasali ir paliko mus pasivaikscioti 3 valandoms, pasiulydamas norintiems pasimaudyti (is vakaro apie tokia galimybe net neispejo). Dar bandeme klausti o tai kaip tada su tuo vyno muziejumi, jei jau cia tos programos kaip ir nera... Ignas tiesiog nieko neatsakes (neisgirdes) nuejo. Zodziu, jei buciau tiksliai zinojusi ka gausiu, nebuciau i sia isvyka vaziavusi.
Ossiacher ezere irgi neplaukiojom, pasiule patiems kur nors pasivaikscioti ir tiek. Patys atradome prieplauka ir laivu grafika, bet nebutume tilpe i skirtaji laika.. Ir i baznycia visai atsitiktinai uzejome
Mano akimis si kelione buvo gera pamoka kaip prastas gidas gali sugadinti gera keliones ideja smile.gif O i Italija tikrai butinai dar karta grisiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Abėcėlė @ 2015 09 16, 07:48)

Visiskai sutinku smile.gif Juk pagal tai, kaip dirba gidas pradedi vertinti ir pacia agentura. Mes iki siol be abejoniu rinkdavomes tik Gruda, o po paskutines keliones kyla minciu daryti pauze ir pabandyti su kuria tai kita...
Atsakyti
Na, visgi kaip ir Guliverio kelionėmis, taip pat patenkinta likau ir Grūdos organizuota kelione. Vykome į Kroatiją, gavome gidę Olgą, tai apie ją daug gero prisiskaičiau ir iš tikrųjų viskas labai tiksliai pasakyta, nuostabi gidė, labai daug info, patarimų, draugiškas bendravimas, profesionalumas, lankstumas. Pati kelionė labai patiko, vykome beveik į visas ekskursijas, tik raftingą praleidome, nes lijo labai baisiai.. na, ir manau į salas plaukti neapsimokėjo, o visa kita super. Visi lankyti miestai - Dubrovnikas, Splitas, Trogiras, Mostaras, savaip įdomūs. Kas buvo keista, kad agentūroje sakoma, kad vykstant į Bosniją ir Hercogoviną būtinas pasas, tačiau pati gidė, o ir guliverio kelionės patikino, kad užtenka ID. Taip pat nepatiko autobusas, nes lauke šilta ganėtinai, o kondicionierius atsuktas taip, kad ir su kelnėmis, džemperiu apsiregus ir apsiklojus pledu vos ne šalta. Pasekmė - susirgau ir pakilo temp. Gerai, kad paracetamolis gelbėjo ir kelionė buvo išgelbėta biggrin.gif beje, turėjome netgi tris gidus. Gidė Vaiva buvo su mumis tris dienas, kartu vyko į Plitvicės parką, gidas Vytautas paskutinę dieną parlydėjo namo. Ką galiu apie juos pasakyti, tai Vaiva ką išmoko, tą pasakė, o bendravimo su keleiviais pasigedo visi, neinformuodavo apie tai kiek liko kelio ir pan, arba pasakydavo valanda, o važiuodavome dar tris biggrin.gif gidas Vytautas malonus vyrukas, bendraujantis, tačiau, kad jau stojame sužinodavome tik įsukus į kolonėlę, iš anksto pranešti niekada nesiteikdavo.
Atsakyti