QUOTE(SADNESS @ 2014 05 14, 20:27)
sveikutes,
Mireja as du kartus praradau mazylius, liepa ir vasari, abu kartus buvo hematomos
mergytes sakiau, kad nebeplanuoju, atsisakau savo svajones kol neišsitirsiu, nesusitvarkysiu širdeles bedu, bet kaip sakoma planuok neplanaves. Abrazija atliko vasario 27d, pirmu mmm sulaukiau balandzio 10d, saugojomes dvigubai, ir likus mazdaug 5d iki mmm pradejo skaudet krutine, 3 d iki mmm pasidariau testa, sakau vyrui nupirk del visa ko gal likimas pokstauja, nes ta diena vyras pereina i kita darba kuriuo metu mazai bus namie, beto saugojomes, o netyciukais as netikiu, visada jei isgirstu gavosi netyciukas, man atrodydavo, kad meluoja, na gal jauniems zmonems, bet man jau 31 tikrai taip nenutiks.
Ir ka gi 2 ryskios juosteles, netikiu, keisti jausmai uzpludo, ziauriai bijau po tokios patirties. Siandien buvau pas gyd man 4sav 6dienos, nestumui lyg viskas gerai, kol kas nera hematomu, paeme kazkoki kraujo tyrima, kad matyt ar praeitas zirniukas neturejo kazkokios genetines ligos, nlb supratau esmes, paklausiau, bet nepaaiskino. As juk turiu du mazylius tai kokios cia dar genetines ligos
Tiesa pasake lyg yra maza mioma, bet ji nestumui netrugdys, nes labai maza.
Kol kas neleidziu sau prisisristi prie zirniuko augancio manyje, bijau isisvajot, o tai as megstu.
mano zirniukas pernai uzsimezge irgi balandi, tai gal likimo dovana bus si kart
dar gydytoja pasake, jei pastojai saugojantis tai sita tikrai isnesiosi, stipriai kabinasi jis prie taves
*DonAngel* dziaugiuosi uz jus, kiek jau jums sav?
labas, atsimenu tave. tik dabar jei neklystu nika pasikeitus....Uzjauciu del netekciu...Sunkus isbandymai....Na bet si karta turi but viskas gerai, kaip kitaip

Man gydytoja pasake, jei yra vienas vaikas, tai butinai bus ir antras...O tau zinoma trecias

Zinai, ne kokia as dar aisku patareja, nes neaisku kaip cia pati issirutuliosiu, bet as tau patariu pasidaryt progesterono tyrima. As pasidariau ji dar ketvirtos savaites gale, i normas itilpo, bet buvo arciau zemutines ribos, paskyre dufa gerti viena kart dienoj, sake tkrai blogiau nebus, o sake jei prades tepliot, tada du kart dienoj..Dar paklausiau gydytojos gal reiktu magnezijos gerti, sako nu matai tu pati viska zinai

Tai tom vadinamom rizikingiausiom savaitem geriau megnezija desporalis karta, kartais 2 kart i diena..Dabar magio nebegaliu, nes ziaurus pykinimas.....Na ir zinoma daug skysciu...
Kai tik suzinojau, buvo ziauri paranoja....

Dabar tai tokiom bangom uzeina...Bet kai uzeina ziaurus pykinimas (retai jo nebuna), nebelieka jegu panikuot kas bus jeigu bus..Stengiuosi nieko neplanuot....Mazai dar kam pasisakiau,vaikis dar irgi nezino..Tik stresuja vargsiukas, kad as vemiu..Sake mama tau gal kazkokia sunki liga, kad tu jau kerrias savaites vemi

...
Na ziuresim, viskas Dievo valioj..Kam lemta gimti, tas gims

O tu stenkis nesinervuot ir megautis sia akimirka...Palaikysim rysi