Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Sveikutės,

gerb nėščiosios, prašom detaliai aprašyt savo pojūčius - fizinius, ką jaučiat, ką maudžia, skaudena ir t.t.
Tikrai nesvaigstu prisigalvodama kokius tai požymius, bet ką objektyviai jaučiu, tai kad padažnėjo lakstymas į wc. Kitas dalykas - maudena vieną šoną, žemai kairėj... ir tai jau antra diena...Negalvoju nieko konkretaus, bet tas skausmas man biški nebepatinka...galvoju, kad tik nebūtų varianto negimdyminis neštumas, vat doh.gif o toks durnas reikals, nei vaistų gert nenoriu, nei kokios bėdos prisidaryt...bet gal dar per anksti...jau kokios 4 dienos po ovuliacijos, tai...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 05 13, 19:31)
Sveikutės,

gerb nėščiosios, prašom detaliai aprašyt savo pojūčius - fizinius, ką jaučiat, ką maudžia, skaudena ir t.t.
Tikrai  nesvaigstu prisigalvodama kokius tai požymius, bet ką objektyviai jaučiu, tai kad padažnėjo lakstymas į wc. Kitas dalykas - maudena vieną šoną, žemai kairėj... ir tai jau antra diena...Negalvoju nieko konkretaus, bet tas skausmas man biški nebepatinka...galvoju, kad tik nebūtų varianto negimdyminis neštumas, vat doh.gif o toks durnas reikals, nei vaistų gert nenoriu,  nei kokios bėdos prisidaryt...bet gal dar per anksti...jau kokios 4 dienos po ovuliacijos, tai...

Labas,

tu gal ir susirubinus, bet man sypsena sukele tavo zinute...

O buvo ND? wub.gif blush2.gif

Na...I WC taip mes lakstom biggrin.gif O skausmeliai buvo kelios dienos iki suzinojau kad nestuke.gif :taip atrodo tai kiauside perveria, tai pacia pilvo apacia... Dabar jau nieko neskauda biggrin.gif

Dabar tik megaujuosi biggrin.gif nuo sausio mokiausi sveikos mitybos, o dabar va... pasitaisiau Late kavos purskiu grietinele ir dar karameles uzsilieju ir kabinu kabinu... vacation4.gif Nestumas juk yra vienintelis pasiteisinimas valgyt ka noriu smile.gif)) Man visada pirmas nestuke.gif pozymis budavo "noriu est", po 2 val. vel est!!!

O siaip manau, kad jei buvo ND, tai siuo metu tikrai gali jausti apvaisinima kiausinelio!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 13 gegužės 2014 - 18:22
QUOTE(Violeta* @ 2014 05 13, 17:31)
Sveikutės,

Tikrai  nesvaigstu prisigalvodama kokius tai požymius, bet ką objektyviai jaučiu, tai kad padažnėjo lakstymas į wc. Kitas dalykas - maudena vieną šoną, žemai kairėj... ir tai jau antra diena...Negalvoju nieko konkretaus, bet tas skausmas man biški nebepatinka...galvoju, kad tik nebūtų varianto negimdyminis neštumas, vat doh.gif o toks durnas reikals, nei vaistų gert nenoriu,  nei kokios bėdos prisidaryt...bet gal dar per anksti...jau kokios 4 dienos po ovuliacijos, tai...

Sveikos 4u.gif

Pagrindiniai pozymiai man tai krutines jautrumas, ypac tik ryte atsikelus...kitas, tai daznokai norisi valgyt. Ir tas noras uzeina ant tiek staigiai, kad net bloga pasidaro nuo to noro valgyt. Kartai pykina...Hm...kas dar...i tualeta gal daznai nelakstau, bet nakti bent karta tai tikrai atsikeliu. Dar nakti atsikelus dazniausiai einu miegodama saldainio ieskot smile.gif o daugau gal ir nieko...Kvapams jautrumas, tiksliau uzuodi viska dau stipriau, nei iki siol.
o sona gali skaudet ovuliacijos metu ir po jos, jei vaisius tvirtinasi, bet juk kiekvienai skirtingai....Linkiu visom sulaukti stebukliuko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2014 05 13, 17:31)
Sveikutės,

Sveikos 4u.gif

Pagrindiniai pozymiai man tai krutines jautrumas, ypac tik ryte atsikelus...kitas, tai daznokai norisi valgyt. Ir tas noras uzeina ant tiek staigiai, kad net bloga pasidaro nuo to noro valgyt. Kartai pykina...Hm...kas dar...i tualeta gal daznai nelakstau, bet nakti bent karta tai tikrai atsikeliu. Dar nakti atsikelus dazniausiai einu miegodama saldainio ieskot smile.gif o daugau gal ir nieko...Kvapams jautrumas, tiksliau uzuodi viska dau stipriau, nei iki siol.
o sona gali skaudet ovuliacijos metu ir po jos, jei vaisius tvirtinasi, bet juk kiekvienai skirtingai....Linkiu visom sulaukti stebukliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 05 13, 18:31)
Sveikutės,

Kovo 8-10 dienomis turejo buti ov, o kovo 11 pajauciau labai stipru sudurima gimdoje, veliau jau arciau mm dienos pajutau krutine, o po A nejauciau jos visai. pradziai tik tiek pojuciu buvo mirksiukas.gif na o dabar tai ir wc ir troskulys bei alkis padidejes, pykina, vemiu kas kelias dienas,k jauciu kartais ir pamaudenimus, ciaudint susiriest turiu, nes kitaip labai nemaloniai nuduria pilveli, dar galva kartais svaigsta staigiau atsistojus wub.gif
Atsakyti
Nežinau net..nu toks įkyrus lokalizuotas maudimas, kad tikrai ne ovuliacija antra diena...ir ne implantacija..negalvočiau apie galimą nėštumą, maktelčiau ibuprofeno kokio, bet nonoriu maskuot požymių jei kas rimčiau...blyn, kad tik nebūtų mano paminėtas variantas..čia būtų pati didžiausia blogybė jau.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 05 13, 19:49)
Nežinau net..nu toks įkyrus lokalizuotas maudimas, kad tikrai ne ovuliacija antra diena...ir ne implantacija..negalvočiau apie galimą nėštumą, maktelčiau ibuprofeno kokio, bet nonoriu maskuot požymių jei kas rimčiau...blyn, kad tik nebūtų mano paminėtas variantas..čia būtų pati didžiausia blogybė jau.

o ne paprasčiau būtų apsilankyti pas ginekologą? kiekvienai požymiai būna skirtingi. Todėl galima prisigalvoti ko tik nori ir nenori...
Atsakyti
..Manau, kad ginekologui dar pernelyg anksti - remiuos ta patirtim, kad net pamačius II dar reikdavo palaukt savaitę, kol bus 6 sav arba bent hcg koncentracija apie 2000... g.gif Praėjo visi maudimai, matyt, tik šiaip kažkas neaiškaus buvo. Žodžiu, ramiai laukiu savo termino toliau ir tiek.

Ačiū pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 05 14, 14:46)
..Manau, kad ginekologui dar pernelyg anksti - remiuos ta patirtim, kad net pamačius II dar reikdavo palaukt savaitę, kol bus 6 sav arba bent hcg koncentracija apie 2000... g.gif Praėjo visi maudimai, matyt, tik šiaip kažkas neaiškaus buvo. Žodžiu, ramiai laukiu savo termino toliau ir tiek.

Ačiū pasisakiusioms  4u.gif

pasidaryk hcg ir viskas bus aisku smile.gif
gaila as siandien nepasidariau hcg,nes progesteronas gan aukstas tra mazytis vilties spindulelis kad nestuke.gif na ziuresiu ka ginius ryt pasakys,nes siandien ziurejo jam irgi itartina situacija. Ir spenelius siandien stipriau sugele blush2.gif negi ir sis pavasaris bus man laimingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 05 13, 19:20)
Labas,

tu gal ir susirubinus, bet man sypsena sukele tavo zinute...
O buvo ND? wub.gif  blush2.gif

Na...I WC taip mes lakstom  biggrin.gif  O skausmeliai buvo kelios dienos iki suzinojau kad  nestuke.gif :taip atrodo tai kiauside perveria, tai pacia pilvo apacia... Dabar jau nieko neskauda biggrin.gif

Dabar tik megaujuosi  biggrin.gif nuo sausio mokiausi sveikos mitybos, o dabar va... pasitaisiau Late kavos purskiu grietinele ir dar karameles uzsilieju ir kabinu kabinu... vacation4.gif  Nestumas juk yra vienintelis pasiteisinimas valgyt ka noriu smile.gif)) Man visada pirmas  nestuke.gif  pozymis budavo "noriu est", po 2 val. vel est!!!

O siaip manau, kad jei buvo ND, tai siuo metu tikrai gali jausti apvaisinima kiausinelio!!

Nuosirdziausiai tave sveikinu 4u.gif Is visos sirdies linkiu kad viskas klostytusi si karta puikiai..Ech, kaip viskas greitai keiciasi, dar pries kelias savaites skaitinejau, kad testukus uzisakinejai, o dabar jau tau ju nebereik...Taip, kad merginos, gyvenimas pilnas siurprizu wub.gif As tyli sio skyrelio skaitytoja, retai pasisakau, bet seku jusu pasisakymus ir zinau jusu istorijas...As pati esu po persileidimo, tai ivyko praitu metu rugpjuti..
Siuo metu esu 11 savaitte nestuke.gif , labai visko bijau, ziauriai "triedalioju", paranosjiskai lakstau i toleta tikrintis....bet kitaip turbut ir neimanoma po tokiu patirciu...Beja, man gydytoja paskyre profilaktiskai gerti dufastona po tablete i diena..Ta darau nuo 5 savaites iki siol..Echo dar nebuvau, specialiai nenorejau ten anskti lysti, bet si penktadieni jau eisiu i psimatyma su zirniuku..Beja, Violeta, man su abiem nestumais buvo hematomos...Manau musu istorijos tuo panasios wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

Mireja as du kartus praradau mazylius, liepa ir vasari, abu kartus buvo hematomos doh.gif

mergytes sakiau, kad nebeplanuoju, atsisakau savo svajones kol neišsitirsiu, nesusitvarkysiu širdeles bedu, bet kaip sakoma planuok neplanaves. Abrazija atliko vasario 27d, pirmu mmm sulaukiau balandzio 10d, saugojomes dvigubai, ir likus mazdaug 5d iki mmm pradejo skaudet krutine, 3 d iki mmm pasidariau testa, sakau vyrui nupirk del visa ko gal likimas pokstauja, nes ta diena vyras pereina i kita darba kuriuo metu mazai bus namie, beto saugojomes, o netyciukais as netikiu, visada jei isgirstu gavosi netyciukas, man atrodydavo, kad meluoja, na gal jauniems zmonems, bet man jau 31 tikrai taip nenutiks.

Ir ka gi 2 ryskios juosteles, netikiu, keisti jausmai uzpludo, ziauriai bijau po tokios patirties. Siandien buvau pas gyd man 4sav 6dienos, nestumui lyg viskas gerai, kol kas nera hematomu, paeme kazkoki kraujo tyrima, kad matyt ar praeitas zirniukas neturejo kazkokios genetines ligos, nlb supratau esmes, paklausiau, bet nepaaiskino. As juk turiu du mazylius tai kokios cia dar genetines ligos unsure.gif
Tiesa pasake lyg yra maza mioma, bet ji nestumui netrugdys, nes labai maza.

Kol kas neleidziu sau prisisristi prie zirniuko augancio manyje, bijau isisvajot, o tai as megstu.

mano zirniukas pernai uzsimezge irgi balandi, tai gal likimo dovana bus si kart wub.gif

dar gydytoja pasake, jei pastojai saugojantis tai sita tikrai isnesiosi, stipriai kabinasi jis prie taves wub.gif

*DonAngel* dziaugiuosi uz jus, kiek jau jums sav?
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2014 05 14, 20:27)
sveikutes,

Mireja as du kartus praradau mazylius, liepa ir vasari, abu kartus buvo hematomos doh.gif
mergytes sakiau, kad nebeplanuoju, atsisakau savo svajones kol neišsitirsiu, nesusitvarkysiu širdeles bedu, bet kaip sakoma planuok neplanaves. Abrazija atliko vasario 27d, pirmu mmm sulaukiau balandzio 10d, saugojomes dvigubai, ir likus mazdaug 5d iki mmm pradejo skaudet krutine, 3 d iki mmm pasidariau testa, sakau vyrui nupirk del visa ko gal likimas pokstauja, nes ta diena vyras pereina i kita darba kuriuo metu mazai bus namie, beto saugojomes, o netyciukais  as netikiu, visada jei isgirstu gavosi netyciukas, man atrodydavo, kad meluoja, na gal jauniems zmonems, bet man jau 31 tikrai taip nenutiks.

Ir ka gi 2 ryskios juosteles, netikiu, keisti jausmai uzpludo, ziauriai bijau po tokios patirties. Siandien buvau pas gyd man 4sav 6dienos, nestumui lyg viskas gerai, kol kas nera hematomu, paeme kazkoki kraujo tyrima, kad matyt ar praeitas zirniukas neturejo kazkokios genetines ligos, nlb supratau esmes, paklausiau, bet nepaaiskino. As juk turiu du mazylius tai kokios cia dar genetines ligos unsure.gif
Tiesa pasake lyg yra maza mioma, bet ji nestumui netrugdys, nes labai maza.

Kol kas neleidziu sau prisisristi prie zirniuko augancio manyje, bijau isisvajot, o tai as megstu.

mano zirniukas pernai uzsimezge irgi balandi, tai gal likimo dovana bus si kart wub.gif

dar gydytoja pasake, jei pastojai saugojantis tai sita tikrai isnesiosi, stipriai kabinasi jis prie taves wub.gif
*DonAngel*  dziaugiuosi uz jus, kiek jau jums sav?

labas, atsimenu tave. tik dabar jei neklystu nika pasikeitus....Uzjauciu del netekciu...Sunkus isbandymai....Na bet si karta turi but viskas gerai, kaip kitaip 4u.gif Man gydytoja pasake, jei yra vienas vaikas, tai butinai bus ir antras...O tau zinoma trecias smile.gif
Zinai, ne kokia as dar aisku patareja, nes neaisku kaip cia pati issirutuliosiu, bet as tau patariu pasidaryt progesterono tyrima. As pasidariau ji dar ketvirtos savaites gale, i normas itilpo, bet buvo arciau zemutines ribos, paskyre dufa gerti viena kart dienoj, sake tkrai blogiau nebus, o sake jei prades tepliot, tada du kart dienoj..Dar paklausiau gydytojos gal reiktu magnezijos gerti, sako nu matai tu pati viska zinai biggrin.gif Tai tom vadinamom rizikingiausiom savaitem geriau megnezija desporalis karta, kartais 2 kart i diena..Dabar magio nebegaliu, nes ziaurus pykinimas.....Na ir zinoma daug skysciu...
Kai tik suzinojau, buvo ziauri paranoja.... blink.gif Dabar tai tokiom bangom uzeina...Bet kai uzeina ziaurus pykinimas (retai jo nebuna), nebelieka jegu panikuot kas bus jeigu bus..Stengiuosi nieko neplanuot....Mazai dar kam pasisakiau,vaikis dar irgi nezino..Tik stresuja vargsiukas, kad as vemiu..Sake mama tau gal kazkokia sunki liga, kad tu jau kerrias savaites vemi doh.gif ...
Na ziuresim, viskas Dievo valioj..Kam lemta gimti, tas gims 4u.gif O tu stenkis nesinervuot ir megautis sia akimirka...Palaikysim rysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2014 05 14, 21:27)
*DonAngel*  dziaugiuosi uz jus, kiek jau jums sav?

Sveikinu tave kaip bebutu! Ir tuo gyd. sakiniu as irgi tikiu! Patikesi ir tu diena po dienos! Mano paskutines mmm irgi bal.10 thumbup.gif Musu nestuke.gif vienodi. Smagu mirksiukas.gif P.S. bet kaip smagu cia darosi, pasipyle nestuke.gif . Dar keliu rezultatu laukiame thumbup.gif
Net 5 apacioj kabo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 14 gegužės 2014 - 20:15