Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Wirruna @ 2014 05 19, 14:33)
sveikutės, ateinu tyliai pasidžiaugt pas jus  ax.gif užvakar darbe šovė mintis, kad reik pasidaryt NT, kadangi dariaus po pietų, tai buvo vos įžiūrimas vaiduokliukas, tai pagalvojau, kad jau vaidenas iš to didelio noro, iš ryto pasidariau dar vieną NT tai iškarto pasirodė vaiduokliukas, tai kad dar kartą įsitikinčiau šiandien ne su rytiniu pasidariau dar vieną ir vėl abi juostelės išryškėjo wub.gif taip bijau ir taip džiaugiuos, tikiuos, kad šį kartą viskas bus gerai, tik vyras liepė neprisisvajot per daug dar... ax.gif tai pagal mano skaičiavimus dabar mums maždaug 4sav.

kokios puikios naujienos thumbup.gif Sveikinu 4u.gif

O aš truputį liūdžiu, nes šis ciklas gali likti "nurašytas". Savaitgalį taip stipriai su vyru apsirgom (matyt kažkokią bacilą pasigavom), kad vyras įkalbėjo antibiotikus gerti. Tai dabar galvoju, gal negerai planuoti, kai mes vaistus geriam. Nors kiek skaičiau, tai apie dvi savaites po apvaisinimo gemalas savarankiškai maitinasi, dar nensusietas su mamos kraujotaka... ech... visai pasimetusi esu...
Atsakyti
Valiooo!!!!! Na jei jau yra vaiduoklis, tai kaip aš sakau "Kažkas vis tiek bus"!!! Kažkokio rezultato sulauksime thumbup.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif

Pajūrio smiltis pirmiausiai paziurek, kaip jausites, ar išvis norėsis kazka daryt, o per prievarta nereikia... o vaistukai domejausi ir aš kad nekenkia...
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2014 05 19, 14:33)
sveikutės, ateinu tyliai pasidžiaugt pas jus  ax.gif užvakar darbe šovė mintis, kad reik pasidaryt NT, kadangi dariaus po pietų, tai buvo vos įžiūrimas vaiduokliukas, tai pagalvojau, kad jau vaidenas iš to didelio noro, iš ryto pasidariau dar vieną NT tai iškarto pasirodė vaiduokliukas, tai kad dar kartą įsitikinčiau šiandien ne su rytiniu pasidariau dar vieną ir vėl abi juostelės išryškėjo wub.gif taip bijau ir taip džiaugiuos, tikiuos, kad šį kartą viskas bus gerai, tik vyras liepė neprisisvajot per daug dar... ax.gif tai pagal mano skaičiavimus dabar mums maždaug 4sav.

Puikios naujienos thumbup.gif tyliai sveikinu 4u.gif atsipalaiduok ir megaukis nestuke.gif
Atsakyti
pagal skaičiuoklę nuo *DonAngel* skiriasi tik viena savaitę ax.gif reiks mėn. gale pas giniu užsirašyti, kad pažiurėtų ar viskas tvarkoj smile.gif

ačiū už palaikyma, kaip tik prisiminiau, kad praeitą mėn. prieš pat mmm sapnavau kaip ginius sako, dar ne šį kartą, nes jau tuoj bus mmm, bet kitą mėn, viskas bus jau gerai. tai taip ir buvo, tą dieną prasidėjo mmm. ir dar visiems sakiau, kad negimdysiu tik sausio mėn,. nes tada jau yra dukriuko gimtaidienis, bet dabar jau nebesvarbu kada, svarbu, kad viskas gerai būtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirruna: 19 gegužės 2014 - 13:56
QUOTE(Wirruna @ 2014 05 19, 15:49)
pagal skaičiuoklę nuo *DonAngel* skiriasi tik viena savaitę ax.gif reiks mėn. gale pas giniu užsirašyti, kad pažiurėtų ar viskas tvarkoj smile.gif

ačiū už palaikyma, kaip tik prisiminiau, kad praeitą mėn. prieš pat mmm sapnavau kaip ginius sako, dar ne šį kartą, nes jau tuoj bus mmm, bet kitą mėn, viskas bus jau gerai. tai taip ir buvo, tą dieną prasidėjo mmm. ir dar visiems sakiau, kad negimdysiu tik sausio mėn,. nes tada jau yra dukriuko gimtaidienis, bet dabar jau nebesvarbu kada, svarbu, kad viskas gerai būtų ax.gif

Fainas tas pirmas jausmas, kai pamatai II wub.gif wub.gif Širdelė džiaugiasi už tave 4u.gif
As lengviausiai suskaiciuoju nuo men. d. atimu 3 mėn. ir + 7 d. biggrin.gif mirksiukas.gif Tai jau planuojant kiekviena men., zinojau, kada gims ax.gif blush2.gif cool.gif

P.S. Kazi ko markata isnyko, vartotojas panaikinta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 19 gegužės 2014 - 14:34
Sveikos,
Markata jau senokai issiregistravo g.gif
Kaip laikotes?
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2014 05 19, 16:49)
Sveikos,
Markata jau senokai issiregistravo g.gif 
Kaip laikotes?

As puikiai jauciuosi, jau puciuosi rolleyes.gif kelnes verzti pradejo. O siaip savijauta puiki, net nepasakyciau kad esu nestuke.gif

Gal ji nu kitu niku ax.gif mus stebi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 19 gegužės 2014 - 14:54
QUOTE(Wirruna @ 2014 05 19, 14:49)

Sveikinu pamacius II

[quote=*DonAngel*,2014 05 19, 15:18]
Fainas tas pirmas jausmas, kai pamatai II wub.gif wub.gif Širdelė džiaugiasi už tave 4u.gif
As lengviausiai suskaiciuoju nuo men. d. atimu 3 mėn. ir + 7 d. biggrin.gif mirksiukas.gif Tai jau planuojant kiekviena men., zinojau, kada gims ax.gif blush2.gif cool.gif

As irgi taip skaiciuoj u gimdymo data, treciadieni vel eisiu pas gyne tai ir ji gal padkaiciuos

Kol kas nenoriu niekam sakyt, bet nzn kaip reiks nup seses nuslept nes ji irgi eina pas ta pacia gine, jiems jau 13 sav wub.gif
Atsakyti
Wirruna, puikios naujienos 4u.gif

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 05 19, 13:41)
O Tai dabar galvoju, gal negerai planuoti, kai mes vaistus geriam. Nors kiek skaičiau, tai apie dvi savaites po apvaisinimo gemalas savarankiškai maitinasi, dar nensusietas su mamos kraujotaka... ech... visai pasimetusi esu...

...matai, esmė ne antibuose, o infekcijoje, dėl ko tuos antibus geriat. vaisiaus kraujotakai tokiam laike dzin vaistukai, bet va infekcija gali lemt nelamingą pabaigą...nepaguodžiau, žodžiu...

QUOTE(*DonAngel* @ 2014 05 19, 13:44)
Valiooo!!!!! Na jei jau yra vaiduoklis, tai kaip aš sakau "Kažkas  vis tiek bus"!!! Kažkokio rezultato sulauksime  thumbup.gif Sveikinu  4u.gif  4u.gif

taip, vaiduoklių be reikalo nebūna drinks_cheers.gif

...na..mano, ko gero ciklas, irgi pie nurašytų jau..dingo jautrumas, liko tik tinimas, matyt tuoj pareis dienos, jaučiuos tokia stora... cool.gif ..nu..kol ner , tyliai laukiu, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 19 gegužės 2014 - 16:15
Labas rytas,

dariau toki lyties nustatymo testa ax.gif

user posted image

ka spalvos reiskia nereikia aiskinti.... ax.gif ax.gif
Atsakyti
...Dar nebuvau tokių dalykų mačius ir girdėjus bigsmile.gif o kiek..pasitvirtina...? ir koks čia tas testas?

o šiaip sveikinu, matyt, mergytė bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 05 21, 09:47)
...Dar nebuvau tokių dalykų mačius ir girdėjus  bigsmile.gif o kiek..pasitvirtina...? ir koks čia tas testas?

o šiaip sveikinu, matyt, mergytė bus smile.gif

Ten perkant buvo rašoma, kad pasitvirtina 100 proc., jei ne, tai pinigai yra grąžinami biggrin.gif Aišku, kad lauksiu gyd. patvirtinimo ir tada patikesiu, bet vis tiek jau širdelė džiaugias, kad pavyko lytį pagamint ir, kažkiek ramiau laukti, yra didelė viltis, kad baigsis gerai. Nes aš vis tiek įsitikinusi, kad mums berniukai nesigauna... verysad.gif Va toks http://www.ebay.com/...=item258ea0a4ca

Ai dar vakar vakare begulėdama lovoje radau tyrimo būdą su soda tongue.gif Esate bandžiusios? Tai vakare jau pasidariau ir bigsmile.gif irgi mergaitę rodo biggrin.gif Tai visai susisuko galva, o naktį tą testinę kasetę ir jo rezultatą sapnavau tris kartus rolleyes.gif ir mačiau rožinę spalvą wub.gif
Mūsų nestuke.gif siūlau pasidaryt su soda, idomu būtų suzinot, kam ką rodo....

Dėti į puodelį du šaukštus sodos ir užpilti šlapimu. Jei putoja - berniukas, o jei ne - mergaitė. 4u.gif
Laukiu rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 21 gegužės 2014 - 08:10