Agne_vyr aciu uz pagyras, bet as neverta ju - tik megeja esu.. Pries du su puse metu sugalvojau, kad noriu busimai maziukei patalu ir nusipirkau pirma paprasciausia masina, ziurejau su instrukcija kaip siula ivert, nes gyvenime su tuo susidurus nebuvau...

bet buvau isitikinus, kad pasiusiu, nors ir nezinau nuo ko pradet
QUOTE(Serinute @ 2014 05 22, 06:42)
Galvoju, ar įmanomas koks variantas kad ir overlokas (kraštams) ir plokčiasiūlė (palenkimui, dekor.siūlėms). Kažką 2 in1
Dėkui. Aš tikrai ne profesionalas, bet mėgėjas, kuris be siuvimo nebegali:)
Serinute, jus tai tikrai ne megeja, jau kaip pridedat groziu, tai akys raibsta
O del masinu, tai turiu viena visai paprasta toyota, o kita pirkau tada, kai supratau, jog vaikiski rubai pagrinde is trikotazo ir issiaiskinau, kad tam geriausiai tinka apsiut overlokas..

zodziu, tada pirkau janome 1200D tai kaip jus ir sakot, irgi norejau tokios universalesnes, kad butu 2 viename, ir overlokas ir ploksciasiule, bet zinokit dabar suprantu, ka kitos mergaites turi omeny, kad geriau pirkti dvi atskiras - overloka ir ploksciasiule, nei 2 viename, nes va siunant treningus, tai teko vis perkaitaliot adatas, dalis, siulus, tai gal kiek ir uzknisa - velgi, as nesiunu niekam profesionaliai, ar pagal uzsakymus, tai nera man taip jau labai blogai au tais keitaliojimas, plius ziurejau, kad vietos maziau uzimtu, o siaip vistiek tik saviskiams kazka darau, nu kartais kokiu dovanu kazkam, man sielos atgaiva po darbu ir namu prisest pasikrapstyt prie siuviniu, bet zinokit, jeigu siuciau kasdien kokius uzsakymus, tai tikriausiai keisciau savo masina i dvi atskiras.. O dabar kolkas gerai ir taip.

isvis mano svajone, siuvinejimo masina, bet kolkas kokiu 5 laisvu tukstanciu neturiu tam.. Va labai reikejo, vezliuka ir paprasta masina issiuvinejau
Papildyta:
QUOTE(4mamavita @ 2014 05 22, 07:07)
jau pradedu pavydeti jum ploksciasiuliu

kokie groziai
Papildyta:
as tai zinau
as va vargstu su hareminem kelnytem kiek klyno nuleisti ant 98cm ugio ? aaa?
Mano mergaite 98cm, bet as jai kelnyciu klyna dariau is akies.. Is pradziu gal per daug kabojo, nusiuvau, ziuriu vos ne iki keliu, tada kita siule auksciau prasiuvau ir likuti nureziau
RZK labai daili kepuryte