Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Kvaki @ 2014 05 13, 18:02)
Paskuninis darbas pagal paskutinį mados šauksmą - pikti paukščiukai  doh.gif

Labai patiko Kvaki siūtas džemperiukas ir palaidinė wub.gif

Įkeliu ir aš paskutinius siuvinius: kombinezonas, suknelė-tunika, džemperiukas ir megztukas. Mėgstu spalvas ir apvalias kišenes smile.gif
Didesnės foto paraše.
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serinute: 21 gegužės 2014 - 21:42
[quote=Serinute,2014 05 21, 21:37]
Labai patiko Kvaki siūtas džemperiukas ir palaidinė wub.gif

Įkeliu ir aš paskutinius siuvinius: kombinezonas, suknelė-tunika, džemperiukas ir megztukas. Mėgstu spalvas ir apvalias kišenes smile.gif
Didesnės foto paraše

Labai gražūs darbeliai. Na, aš dar tik pradedu draugauti su trikotažu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytyja: 21 gegužės 2014 - 22:04
Sveikos mielosios, seniai cia bebuvau, bet is tikruju tai ir nebuvo kada labai siut, nes i naujus namus kraustemes.. Bet po to biski po biski vel grizau prie siuviniu.. smile.gif
Nors uzeit visada uzeidavau akis paganyt wub.gif visu darbeliai labai grazus, kaip visada, ir nauju siuvejeliu kiek wub.gif
O cia idesiu savo paskutinius darbelius, siuvau savo maziesiems treningucius ir vienai mergytei dovanu kostiumeli lino, bet amzius toks, kaip mano dukrytes, tai dukryte modeliu pabuvo biggrin.gif ir sunus mano dabar vezliuku nindziu fanas, tai buvo uzsakymas butent melyno vezliuko nindzes kostiumui biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asvi.: 22 gegužės 2014 - 02:20
ausrytyja thumbup.gif
asvi. ir Serinute jus jau profesionales, nes taip graziai pasiut reik moket ir turet irangos biggrin.gif Super Jusu darbai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytyja @ 2014 05 21, 22:03)
Labai gražūs darbeliai. Na, aš dar tik pradedu draugauti su trikotažu smile.gif
Susidraugausi greitai wink.gif Man tai laaaabai patinka dirbti su trikotažu.
QUOTE(asvi. @ 2014 05 22, 02:17)
O cia idesiu savo paskutinius darbelius, siuvau savo maziesiems treningucius ir vienai mergytei dovanu kostiumeli lino, bet amzius toks, kaip mano dukrytes, tai dukryte modeliu pabuvo biggrin.gif ir sunus mano dabar vezliuku nindziu fanas, tai buvo uzsakymas butent melyno vezliuko nindzes kostiumui biggrin.gif
Nuostabūs darbai. Be žodžių... wub.gif Asvi, su kokiomis siuvimo mašinomis dirbate? Matau turite plokščiasiūlę. Pas mane ketursiūlis overlokas, daro ale plokščią siūlę palaidinių apačiai atlenkti, bet norėtųsi plokščiasiūlės.
Galvoju, ar įmanomas koks variantas kad ir overlokas (kraštams) ir plokčiasiūlė (palenkimui, dekor.siūlėms). Kažką 2 in1 smile.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 22, 06:36)
ausrytyja  thumbup.gif
asvi. ir Serinute jus jau profesionales, nes taip graziai pasiut reik moket ir turet irangos  biggrin.gif Super Jusu darbai  drinks_cheers.gif
Dėkui. Aš tikrai ne profesionalas, bet mėgėjas, kuris be siuvimo nebegali:)
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2014 05 21, 22:37)
Labai patiko Kvaki siūtas džemperiukas ir palaidinė  wub.gif

QUOTE(asvi. @ 2014 05 22, 03:17)
Sveikos mielosios, seniai cia bebuvau, bet is tikruju tai ir nebuvo kada labai siut, nes i naujus namus kraustemes.. Bet po to biski po biski vel grizau prie siuviniu.. smile.gif
Nors uzeit visada uzeidavau akis paganyt  wub.gif  visu darbeliai labai grazus, kaip visada, ir nauju siuvejeliu kiek  wub.gif

jau pradedu pavydeti jum ploksciasiuliu wub.gif kokie groziai
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 21, 11:24)
tai ku veiki dabar? kas ten tave uzkabino  biggrin.gif

as tai zinau blush2.gif

QUOTE(ausrytyja @ 2014 05 21, 16:29)
Sveikos merginos, na kaip ir žadėjau savo darbelius parodyyti, tai štai keletas baigtų smile.gif
user posted image
user posted image
.

thumbup.gif
as va vargstu su hareminem kelnytem kiek klyno nuleisti ant 98cm ugio ? aaa?
Atsakyti
Oho kokie grožiai čia pasirodė thumbup.gif . Aš siuvu tik su overloku 4-siūliu, o dar kai ką ir su paprasta siuvimo mašina janome elastines siūles trikotažui. Visai nieko, bet plokščiasiūlės kaip noriu doh.gif . Manau, kad ateityje tikrai įsigysiu. smile.gif
Atsakyti
Labai mieli Jūsų visų siuvinukai . Pasirodau kepurytę , siuvau pagal anksčiau duotą nuorodą. Ačiū , nes labai reikėjo tokios iškarpėlės .

user posted image
Atsakyti
Vaje, kokie groziai bigsmile.gif wub.gif Visi sio puslapio siuviniai tobuli! Matosi, kad ivaldyta ranka ir visas grozis detalese. Nuostabus siuviniai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2014 05 22, 12:59)
Labai mieli Jūsų visų siuvinukai . Pasirodau kepurytę , siuvau pagal anksčiau duotą nuorodą. Ačiū , nes labai reikėjo tokios iškarpėlės .

user posted image

thumbup.gif labai dailiai atrodo
Atsakyti
Agne_vyr aciu uz pagyras, bet as neverta ju - tik megeja esu.. Pries du su puse metu sugalvojau, kad noriu busimai maziukei patalu ir nusipirkau pirma paprasciausia masina, ziurejau su instrukcija kaip siula ivert, nes gyvenime su tuo susidurus nebuvau... biggrin.gif bet buvau isitikinus, kad pasiusiu, nors ir nezinau nuo ko pradet lotuliukas.gif

QUOTE(Serinute @ 2014 05 22, 06:42)
Galvoju, ar įmanomas koks variantas kad ir overlokas (kraštams) ir plokčiasiūlė (palenkimui, dekor.siūlėms). Kažką 2 in1 smile.gif

Dėkui. Aš tikrai ne profesionalas, bet mėgėjas, kuris be siuvimo nebegali:)

Serinute, jus tai tikrai ne megeja, jau kaip pridedat groziu, tai akys raibsta cool.gif
O del masinu, tai turiu viena visai paprasta toyota, o kita pirkau tada, kai supratau, jog vaikiski rubai pagrinde is trikotazo ir issiaiskinau, kad tam geriausiai tinka apsiut overlokas.. biggrin.gif zodziu, tada pirkau janome 1200D tai kaip jus ir sakot, irgi norejau tokios universalesnes, kad butu 2 viename, ir overlokas ir ploksciasiule, bet zinokit dabar suprantu, ka kitos mergaites turi omeny, kad geriau pirkti dvi atskiras - overloka ir ploksciasiule, nei 2 viename, nes va siunant treningus, tai teko vis perkaitaliot adatas, dalis, siulus, tai gal kiek ir uzknisa - velgi, as nesiunu niekam profesionaliai, ar pagal uzsakymus, tai nera man taip jau labai blogai au tais keitaliojimas, plius ziurejau, kad vietos maziau uzimtu, o siaip vistiek tik saviskiams kazka darau, nu kartais kokiu dovanu kazkam, man sielos atgaiva po darbu ir namu prisest pasikrapstyt prie siuviniu, bet zinokit, jeigu siuciau kasdien kokius uzsakymus, tai tikriausiai keisciau savo masina i dvi atskiras.. O dabar kolkas gerai ir taip. smile.gif isvis mano svajone, siuvinejimo masina, bet kolkas kokiu 5 laisvu tukstanciu neturiu tam.. Va labai reikejo, vezliuka ir paprasta masina issiuvinejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(4mamavita @ 2014 05 22, 07:07)
jau pradedu pavydeti jum ploksciasiuliu  wub.gif kokie groziai
Papildyta:
as tai zinau  blush2.gif
thumbup.gif
as va vargstu su hareminem kelnytem kiek klyno nuleisti ant 98cm ugio ? aaa?

Mano mergaite 98cm, bet as jai kelnyciu klyna dariau is akies.. Is pradziu gal per daug kabojo, nusiuvau, ziuriu vos ne iki keliu, tada kita siule auksciau prasiuvau ir likuti nureziau biggrin.gif

RZK labai daili kepuryte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asvi.: 22 gegužės 2014 - 15:29
QUOTE(RZK @ 2014 05 22, 11:59)

user posted image

thumbup.gif šaunu, kad nuoroda padėjo ax.gif
Atsakyti