Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Dollzz @ 2015 02 07, 12:48)
Grazi tiulio suknele:)
Etiketes uzsakau, cia austines yra, ju dideli kieki reikia gaminti.

Dollzz kur užsakinėjot ir kokį kiekį? Galima į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovivita: 26 vasario 2015 - 13:07
žieminiai komplektukai

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveiki, ieškau kas galėtų pagelbėti, gal yra kas iš Vilniškių važiuoja į Gariūnų medžiagų angarą, man kai ko reikia iš ten ir kad atsiūstų nupirkę ax.gif smile.gif
Atsakyti
Seniai buvau užsukusi jau čia, įkeliu kelis naujesnius siuvinius.
Kaip mamytės, ar randate laiko pasisiūti ką nors ir sau? Aš vis kaupiuosi, bet vis rytoj.....vis rytoj smile.gif Na nieko, išauš ir mano diena smile.gif
Keli naujesni siuviniai:
user posted image
user posted image

Labai grazus jusu kombinzonai, gal galit pasakyti kiek medziagos sunaudojate? Ir is kur perkate nezinau tik nezinau kaip pavadinti rankogalius ar prie kiseniu siuvamus pabaigimus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PILNATIS13: 12 kovo 2015 - 11:29
Ir is kur perkate nezinau tik nezinau kaip pavadinti rankogalius ar prie kiseniu siuvamus pabaigimus. ax.gif
[/quote]

Rankogalių medžiagą vadina ribb trikotažu, internete esu mačiau, kad pardavinėja Kraitė https://www.facebook...profile_browser
Farbi https://www.facebook...diniai/timeline

Siuvančios gal pasakys ir pigesnių taškų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=jovivita,2015 03 12, 14:06]
Ir is kur perkate nezinau tik nezinau kaip pavadinti rankogalius ar prie kiseniu siuvamus pabaigimus. ax.gif
[/quote]
Rankogalių medžiagą vadina ribb trikotažu, internete esu mačiau, kad pardavinėja Kraitė https://www.facebook...profile_browser
Farbi https://www.facebook...diniai/timeline

Siuvančios gal pasakys ir pigesnių taškų biggrin.gif
[/quote]

O trikotazo su pukeliu irgi is ten? Ar yra pigesniu tasku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2015 03 12, 02:00)
Seniai buvau užsukusi jau čia, įkeliu kelis naujesnius siuvinius.
Kaip mamytės, ar randate laiko pasisiūti ką nors ir sau? Aš vis kaupiuosi, bet vis rytoj.....vis rytoj smile.gif Na nieko, išauš ir mano diena smile.gif

Kaip visada, labai dailus siuviniai. O cia kokio amziaus vaikui? Maniskiai jau 3 ir 5 metu, tokiu istisiniu jau nerengiu. As irgi kada susiruosiu ikelti nuotraukas, pasiuvau kelis rubelius vaikams ir sau.
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2015 03 12, 18:58)
Kaip visada, labai dailus siuviniai. O cia kokio amziaus vaikui? Maniskiai jau 3 ir 5 metu, tokiu istisiniu jau nerengiu. As irgi kada susiruosiu ikelti nuotraukas, pasiuvau kelis rubelius vaikams ir sau.

Oi cia ne mano siuvinukai, as taip dar nesugebu :)Cia p.Serinutes, noreciau pabandyti toki pasiuti, ir nezinau kiek medziagos reiktu nusipirkti.
Atsakyti
PILNATIS13, trikotažo reikia tiek, kokio ilgio kombiuką siūsite. T.y tiek, kiek nuo kaklo iki zemes, jei su kapisonu, dar pridėti kokius 20 cm (čia kalbu apie~ 140 cm pločio audinį). Galybė spalvų rankogalių (ribb trikotžo) yra Danesoje (Vilnius), Gariūnų angaruose. Taip pat ir trikotažo ten rasite - su pūkeliu, be pūkelio, storo ir plono, pigesnio ir brangesnio. Dar kartais audiniuose Kalvarijų turgaus ką randu, bet retokai. O Jūs iš Vilniaus? Jei iš Vilniaus galiu pasiūlyti iš "savo sandėlio" trikotažo, užsigulėjo - norisi kažko naujo, o turiu neblogo, tik man pabodęs smile.gif Tai bent pasibandyti galėtumėt kaip kas gaunasi wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2015 03 12, 22:53)
PILNATIS13, trikotažo reikia tiek, kokio ilgio kombiuką siūsite. T.y tiek, kiek nuo kaklo iki zemes, jei su kapisonu, dar pridėti kokius 20 cm (čia kalbu apie~ 140 cm pločio audinį). Galybė spalvų rankogalių (ribb trikotžo) yra Danesoje (Vilnius), Gariūnų angaruose. Taip pat ir trikotažo ten rasite - su pūkeliu, be pūkelio, storo ir plono, pigesnio ir brangesnio. Dar kartais audiniuose Kalvarijų turgaus ką randu, bet retokai. O Jūs iš Vilniaus? Jei iš Vilniaus galiu pasiūlyti iš "savo sandėlio" trikotažo, užsigulėjo - norisi kažko naujo, o turiu neblogo, tik man pabodęs smile.gif Tai bent pasibandyti galėtumėt kaip kas gaunasi wink.gif

va tas ir yra kad esu is Kauno. Noriu 1,5metu suneliui pabandyti pasiuti, jis 90cm. ugio, tai metro tikrai uzteks.Jei pigiau parduotumet, tai gal ka atsiustumete man, sumokeciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PILNATIS13: 12 kovo 2015 - 22:40
Serinute jei per daug turite pasidalinkit, o tai su maža lialka neišeina nuvažiuot į parduotuvę ir "padoriai" pažiopsot ir išsirinkt medžiagas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 03 14, 14:06)
Serinute jei per daug turite pasidalinkit, o tai su maža lialka neišeina nuvažiuot į parduotuvę ir "padoriai" pažiopsot ir išsirinkt medžiagas. smile.gif

Va kiek norinciu Serinute tavo medziageliu, mane domina storesnis trikotazas, arba trikotazas su pukeliu, kadangi turiu turiu tik paprasta masina, is plono trikotazo nesiseka siuti.
Atsakyti