Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

as skalbiau skamb. masinoj kartu idejau balta lykros medziaga ir ka manot nudaze, vietoj baltos liko ruzava doh.gif ir jau ne vieka kart pastebejau, kad dazo ir ant kuno. tik va kaip cia su tuo dazymu kovot g.gif

pradejau siut sportini kostiumeti merginai savo, medziaga - trikotazas su pukeliu ir niekaip nesuprantu daro praleidima overlokas doh.gif jau viska nureguliavau , siule grazi. gal adatos storis netinka g.gif turiu 75 ir 90 dejau abi ir vistiek man daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 02 27, 10:21)
as skalbiau skamb. masinoj kartu idejau balta lykros medziaga ir ka manot nudaze, vietoj baltos liko ruzava  doh.gif  ir jau ne vieka kart pastebejau, kad dazo ir ant kuno. tik va kaip cia su tuo dazymu kovot  g.gif

pradejau siut sportini kostiumeti merginai savo, medziaga - trikotazas su pukeliu ir niekaip nesuprantu daro praleidima overlokas  doh.gif jau viska nureguliavau , siule grazi. gal adatos storis netinka  g.gif  turiu 75 ir 90 dejau abi ir vistiek man daro  doh.gif

isleto prasukdama paziurek,kur nekabina.gal reikia adatos auksti biski pareguliuot g.gif tik patariu per daug neuzsiimt reguliavimu,nes as senuka penkiasiuli,kai isreguliavau,tai net mechanikas nesugebejo atstatyti,kad ir siutu ir metytu doh.gif bet uztai buvo gera proga nusipirkti nauja,kuriuo labai dziaugiuosi thumbup.gif dabar tik apie ploksciasiule pasvajoju,bet kokia pirkt neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
agne_vvr , kurioj vietoj prasoka? Su dviem ar su viena adata siuvi? (na ar 4siūlis)
Pas mane taip būdavo, kad viena adara prašoka... uf kiek privargau aš su ja. karsta.gif Bet įveikiau.

Kas ten dėl plokščiasiūlės klausė? Pas mane paprasčiausia, Janome.

Mergičkai savo treningiuką pasiuvau, tik dar fotkių nėra, bet pažadu pasirodyt pioneer.gif

marytejono, Bliuzonas, pagal mane superinis, ypač augesniam berniokui. Pagal kokį modelį darei?
Atsakyti
kirpau pagal sita dryzuota(kaip rasiau 152ugi,nors sunus 160)
user posted image
bet paskui sumasciau pazet,kaip kapisonas atrodys ax.gif ji iskirpau pagal sita modeli
user posted image
sunus laaabai isrankus,bet palaidine siandien apsirenge neburbedamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 02 27, 13:15)
agne_vvr , kurioj vietoj prasoka? Su dviem ar su viena adata siuvi? (na ar 4siūlis)
Pas mane taip būdavo, kad viena adara prašoka... uf kiek privargau aš su ja. karsta.gif Bet įveikiau.

Kas ten dėl plokščiasiūlės klausė? Pas mane paprasčiausia, Janome.

Mergičkai savo treningiuką pasiuvau, tik dar fotkių nėra, bet pažadu pasirodyt  pioneer.gif

marytejono, Bliuzonas, pagal mane superinis, ypač augesniam berniokui. Pagal kokį modelį darei?

pas man prasoka pirma adata kai siunu nestorai o kur siules susikerta prasoka abi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 02 27, 12:29)
kirpau pagal sita dryzuota(kaip rasiau 152ugi,nors sunus 160)
(..)
bet paskui sumasciau pazet,kaip kapisonas atrodys  ax.gif ji iskirpau pagal sita modeli
(..)
sunus laaabai isrankus,bet palaidine siandien apsirenge neburbedamas  biggrin.gif

Labai patogiai atrodo kapisonas. Cia jis tik is dvieju daliu? O koks cia zurnalas? online yra gal?

Norejau pasitarti su siuvejelem - gal kuri siunat tas beanie kepurytes. Tai jeigu darot dvigubas, tai kaip suprantu pasiunat palikdamos dali per kur isverst? jei taip - tai kurioj vietoj paliekat? jei ne - tai kaip tada? ar buna viduj overlokines siules? 4u.gif
Atsakyti
Štai žadėtas kostiumėlis.. Princesei drugelių tema...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Popsi @ 2014 02 28, 18:46)
Labai patogiai atrodo kapisonas. Cia jis tik is dvieju daliu? O koks cia zurnalas? online yra gal?

Norejau pasitarti su siuvejelem - gal kuri siunat tas beanie kepurytes. Tai jeigu darot dvigubas, tai kaip suprantu pasiunat palikdamos dali per kur isverst? jei taip - tai kurioj vietoj paliekat? jei ne - tai kaip tada? ar buna viduj overlokines siules?  4u.gif

sitas zurnalas
https://onedrive.liv.....20127E57!1995

Kvaki,grazus kostiumelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytejono: 01 kovo 2014 - 11:11
Pasidalinsiu atradimu, nes man tai buvo naujiena: Tuskulėnų g. "Maximoje" (Vilnius) vakar aptikau OTTOBRE 2014-02 numerį (moteriški modeliai). Kainavo nepilnus 10 lt. Gal kurioje kitoje Vilniaus "Maximoje" esate aptikusios vaikiškų "Ottobre" žurnalų?
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2014 03 01, 12:34)
Pasidalinsiu atradimu, nes man tai buvo naujiena: Tuskulėnų g. "Maximoje" (Vilnius) vakar aptikau OTTOBRE 2014-02 numerį (moteriški modeliai). Kainavo nepilnus 10 lt. Gal kurioje kitoje Vilniaus "Maximoje" esate aptikusios vaikiškų "Ottobre" žurnalų?

bigsmile.gif o geras.retai einu i zurnalu skyriu.dabar jau nepraeisiu pro sali niekada thumbup.gif
as zinau autobusu stoty tokia parduotuve,kur daug visokiu rusisku zurnalu.buna burdu ir pan.buvau ten pries naujus,bet ottobre tikrai nebuvo.bet nusipirkau burda vaikisku drabuziu apie 10lt thumbup.gif
Atsakyti
Radau, kada šiais metais planuojama išleisti "Ottobre", reiks pasekti žurnalų lentyną smile.gif

OTTOBRE design® 2014 magazines & publishing dates

1/2014 OTTOBRE design kids spring issue 14.1.2014

2/2014 OTTOBRE woman spring/summer 25.2.2014

3/2014 OTTOBRE design kids summer issue 15.4.2014

4/2014 OTTOBRE design kids autumn issue 08.7.2014

5/2014 OTTOBRE woman autumn/winter 26.8.2014

6/2014 OTTOBRE design kids winter issue 28.10.2014

Atsakyti
O sakykit Vilniuje Maxima bazėje (šalia autostrados Kaunas-vilnius) yra žurnalų skyrius, gal kuri ie ten matėt siuvimo žurnalų g.gif
Atsakyti