QUOTE(Klumpė @ 2014 07 09, 23:04)
Labai parūpo kus čia tas šlykštukas privatus daržas? Draugė veda į privatų centre netoli Soboro, tai labai patenkinta.
Tame darzelyje, kur as leidau, tikriausiai ne vieno patenkinto

nes sutikau bent tris mamas, su kuriu vaikuciais lankem, visu atsiliepimai ir nuomone tokia pati...

Darzas Sukileliuose, bet daugiau nieko nesakysiu, nes nesinori cia skleisti negeru emociju

jei tikrai domins - asmeniskai pasakysiu kuris
Papildyta:
QUOTE(druskute @ 2014 07 10, 21:53)
LOM - smagu, kad pasirodei!!!! Labai pasiilgstu visu gruodinukiu

Kazkaip labai savos buvot patape.
Po to ziuriu, jau i puse tokio boksto uzlipes - tokia ciuozykla baseine yra, kur vaikams tik nuo 6 m. galima .Mes ji kartais pasiimam ir kartu nuciuoziam. Kol per visa baseina perbegau, i boksta uzlipau - jis jau nuciuozes
Ir as apie visas pagalvoju, cia buvo tos laukimo dienos, dalinomes visos viskuo, tokios artimos buvom
Tavo istorija apie baseino bajerius taip susiskaite, kad darbe viena prie kompo kvatoju

isivaizdavau visa procesa..
Mano R kazkoks gerietis, siaip greitas, vikrus vaikas, bet paklusnus pakankamai - ir i parduotuve galim nueit ramiai, ir namie ramiai pazaist, ir dantis valom ir t.t.

man jau jis tik biski ka padaro, tai ciut ne tragedija viduj buna, tokios mintys vidines, kad tik nepasikeistu, kad tik nesublogetu auksinis vaikas
Si savaitele mums nesekminga buvo...

prie namo iskase darbininkai duobes tvorai betonuot pamateliui, tai mano vaikis per ta siaura duobele pabandem lipt (yra perlipes ne syki, tai ne nesigasdinau) ir praslydo koja - dejo tiesiai su veidu i zeme, kur vien didziuliai betono/akmenu tokiu luitai, kuriuos kazkada statybininkai uzkase buvo.. pribegau pakelti galva ir tik viena mintis buvo - ar akis sveika... pakeliau visa zvyruota - praskelta vos vos bet po pacia akytes apacia... pffuuuuu, kaip lengviau ant sirdies buvo.. dabar vaiksto pasipuoses melyna akim i darza
Vakar vel... skalbinius lankstau II aukste, o jis zaidzia ten kazka su masinytem, garazus stumdo ir nuvare i koridoriu, kur laiptai.. as rami sau toliau lankstau, nes varteliai uzdaryti, zemyn vienas nenulips... ir girdziu didziausius bildesius.. pirma mintis - kazka sunkaus numete i apacia gal ir tas daiktas krenta laiptais.. deja, tais laiptais krito mano vaikis.. tik vienas geris - isluzo varteliai ar jis kazkaip subegejo juos isstumt ir jis ant ju uzkrito ir su jais bildejo i apacia, tad paciam to didelio smugio nekliuvo, paverke is isgascio gal 30 sekundziu ir sake biski barzda skauda.. taip ir radau, kai atbegau, gulinti ant tu vartu isluzusiu.. siaubas, galvojau lygioj vietoj numirsiu