Sveikos,
Gris, tikrai aciu uz sveikinima. Kaip tau sekasi? Dirbi, 3 vaikai, ir dar SM moderuoji...
QUOTE(Klumpė @ 2015 04 10, 18:00)
O, kokios malonios naujienos. Sveikinimai ir nuo mūsų. Kaip gimdymas? Kiek svėrė? Kai galėsi būtinai parašyk. Nekantriai lauksim.
Aciu, Klumpe. Ir tu parasyk, kaip einasi. Gal jau darba suradai? Kaip Sarunas? Ar toks pat padykes? , kaip AD?
O gime vaikis beveik tuo pat metu kaip ir Martynas, 38+1 savaite, po cezario. 53 cm, 3530 gr - beveik 800 gr sunkesnis uz broli. Operacijos metu mano kraujospudis buvo kosminese aukstumose - 240/133, bet isgyvenau

Siaip nestumas buvo tarsi lengvesnis, maziau dirbau, maziau laksciau, bet laabai prailgo. Vis jauciausi kaip amzinai nescia

Siaip ramus berniukas, tik valgo ir miega. Budrauja daug, taciau neverkia. Labai megsta siluma. Martynas nors gime gruodi, taciau jam taip silumos nereikejo... O sitas ir aprengtas, su kepure, isuktas i 2 plonas kaldras ir dar kailiniam vokely - jam ne perkarsta

Tai va tiek apie mazaji.
QUOTE(S@msara @ 2015 04 13, 14:12)
Vis tik aktualu ir man
nestumas nekelia man didelio susizavejimo. Su Benu kitaip buvo, visi negalavimai dziaugsma kele, cia reiskia senstu ar kaip
O kaip tau sekasi but nestuke? Kaip pykinimai, gal jau zinot, kas pilvely gyvena?
Del nestumo - man pirma syki irgi kazkaip labiau patiko buti nescia

Dabar nei pilvo augancio fotkinau, nei siaip kaip stirna laksciau. Apie 3vaika nenoriu nei pagalvot - nors jei jaunesne buciau ir tai tada gal... Bet siemet jau 40..
Po sio gimdymo mama pas mane. PRadzioj labai nenorejau, kad liktu, dabar dziaugiuos, nors sunku ta pripazinti - taciau esu visiskai neigali

Randa skauda, vos paeinu, nugara irgi kazkokia subyrejus, nz, gerai kad ji yra. Noreciau daugiau laiko Martynui skirti, bet nespeju su juo

Tai va, tokios pas mus naujienos.