QUOTE(kristulee @ 2014 01 31, 19:12)
Labutis,
Tauškute, na o Tau - kad kuo greičiau ateitų ta finišo tiesioji

Tikiuosi ir linkiu kad būtų lengvai ir greitai
Na o aš su savo penkeriuke jaučiuosi kaip ta beždžionė iš multikų
Mažoji dabar tokio amžiaus, kai eina kaip buldozeris ir viską niokoja, kas pasimaišo jos kelyje

, broliai sakė dės skelbimą kad dovanoja Elzę
Vyresnėliui meilės seilės, pirmokas iš savęs reikalauja daugiau nei reikia, tai gan dažnai pervargęs vien dėl savo užsispyrimo

, nulinukas tik atsipūtęs - jei kas mokykloje nesigauna pačiam, visad pasinaudoja savo žavumu ir randa panelių, kurios už jį tai atlieka

. Urtė mano padėjėja, auklė ir draugė - namuose ir šokam ir dainuojam, ir sesę mokom, ir pamperius keičiam ir kodėlčiuką žaidžiam - mamyte, kaip gaila kad aš nebuvau tavo vestuvėse... o kur tu mane tada buvai palikusi??? Na ir prasideda ilgi aiškinimai, nuotraukų vartymai ir t.t. Na o mažylė kol kas visus paperka savo šypsenom, gudrumu ir pasiutimu
Tokia ta mano kasdienybė ...
Laba vakara
Kaip miela skaityt

fainas tas penketukas tavo
Na laukiu laukiu as to finiso labai

dar kai buvau pas gyd.sake kad saremiai geri , bet as ju nejauciu

tai sake greit gymdysiu nes kaklelis minkstas , 1cm .

Na laukiu kada prasides visa tai
Pirmadieni vel eisiu pas gyd. tynimai mane vargina, toliau tynstu tai bus matyt kaip tyrimai ir kas toliau

Jai ne tynimai tai dar galeciau pora savaiciu ir palaikyt pilvuke, bet kai tynstu tai norisi jau greiciau , greiciau...
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....