ačiū Ingut už vakar pagautus Timbus vyrui
Labas rytas,
QUOTE(zeneta @ 2014 01 13, 08:26)
as ir nieko negavau tik venus saskaita ir apmokejau -gal ir as blata turesiu
pas mane jokiu pakvietimu ner
nu ziuresim kaip venus suknute siaip turetu but nereali
dar akinius dolce gabana isigyt prie jos 
pas mane jokiu pakvietimu ner
nu ziuresim kaip venus suknute siaip turetu but nereali
Zeneta, kokia suknele is Venus? ar jau baliui issirinkai?
as va jau gavau saskaita is RL pirmos akcijos dienos pirkimo . Greitai
Labas rytas,
o tai Timbu su -50 nuo krepšiuko jau negalima siųsti?
o tai Timbu su -50 nuo krepšiuko jau negalima siųsti?
manes timb nebeileidzia noriu uzbaigt orderius nebegaliu ryte dar galejau dabar nzn pablokino gal ip mano.. nesuprantu kame reikalas negaliu psw ivesti
QUOTE(Eglute @ 2014 01 13, 09:41)
Zeneta, kokia suknele is Venus? ar jau baliui issirinkai?

cia sausio 9 d.
labukas
Su sausio 13
vakar pražioplinau visus timbus
svarbiausiai nuo kompo nuėjau prieš Ingos žinutę apie tą akciją/atrakciją
paskui jau mačiau ,kad 'nesiuskit' ,bet ir batų nieko gero nebebuvo
šiandien į žiemą kažkas panašaus jau
o žada ir visai būt žiema
bet kartais ir labai gerai būna,kai paaiškėja jog YRA ir BUS
Jums su ideeli viskas ok
man į krepšą nededa
Su sausio 13
vakar pražioplinau visus timbus
šiandien į žiemą kažkas panašaus jau
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 13, 08:09)
tai as jau labai atsargiai ziuriu i tuos nera uzrasus ...
bet kartais ir labai gerai būna,kai paaiškėja jog YRA ir BUS
Jums su ideeli viskas ok
Laba rytas
Mergaites, gal kas bandet si kremuka, ar tikrai veiksmingas?
http://www.ebay.com/...6#ht_1068wt_693
Kaip apskritai shiseidai, ar geri?
Mergaites, gal kas bandet si kremuka, ar tikrai veiksmingas?
http://www.ebay.com/...6#ht_1068wt_693
Kaip apskritai shiseidai, ar geri?
Užbėgu padėkot Ingutei, Lauretai ir jums pararėjos
už prekytes
Svarbiausia, kad ON džinsiukai šįkart jau garantuotai tiko MB idealiai, o Asics nuostabieji bėgimo kedai išvis iš fantastikos srities, toks liko patenkintas, kad adobril visus mano pirkinius.
Beje gavau per kitą mergaitę pirktas, dar prieš didžiąsias nuolaidas, kai jūs visos griebėt LandsEndo-Evutės suknytę raudoną ir dar tokią veliūrine su mazgu priekyje, tai mergiukai man viską M LT nešiojančiai XS landsendo tiko idealiai
Abu modeliai labai fainai pilvuką slepia, liuksusiniai pirkinukai
Kartu gavau ir Maidenform išeiginius (.)(.), nu super, tik nežinau ar nereikėjo C imti, nes B, tai gerai pasilenkus jau nori pabėgt kai kas iš liemenuko, dar žiūrėsiu ar pasilikt juos. Gal galit pakomentuot, kas turit su kokiu LT dydžiu kokius Maidenform užturbintus nešiojat:D
Gavau ir Ecco raudonus batelius prie Evutės suknios, labai tinka spalva, fainučiai, tik nežinau irgi ar nereikėjo visgi didesnių, kolkas operuota kojytė dar patinus, o kita su kauliuku, tai taip lyg ir mažoki, bet dar neįsitikinau, va kad būtų galima ir didesnius pasimatuot palyginimui, tada aiškiuks būtų
Žodžiu iš pirmo žvilgsnio lyg viskas
Jokių brokų, jokių nesamonių ir dar gražiau nei tikėjausi iš nuotraukų
Svarbiausia, kad ON džinsiukai šįkart jau garantuotai tiko MB idealiai, o Asics nuostabieji bėgimo kedai išvis iš fantastikos srities, toks liko patenkintas, kad adobril visus mano pirkinius.
Beje gavau per kitą mergaitę pirktas, dar prieš didžiąsias nuolaidas, kai jūs visos griebėt LandsEndo-Evutės suknytę raudoną ir dar tokią veliūrine su mazgu priekyje, tai mergiukai man viską M LT nešiojančiai XS landsendo tiko idealiai
Kartu gavau ir Maidenform išeiginius (.)(.), nu super, tik nežinau ar nereikėjo C imti, nes B, tai gerai pasilenkus jau nori pabėgt kai kas iš liemenuko, dar žiūrėsiu ar pasilikt juos. Gal galit pakomentuot, kas turit su kokiu LT dydžiu kokius Maidenform užturbintus nešiojat:D
Gavau ir Ecco raudonus batelius prie Evutės suknios, labai tinka spalva, fainučiai, tik nežinau irgi ar nereikėjo visgi didesnių, kolkas operuota kojytė dar patinus, o kita su kauliuku, tai taip lyg ir mažoki, bet dar neįsitikinau, va kad būtų galima ir didesnius pasimatuot palyginimui, tada aiškiuks būtų
Žodžiu iš pirmo žvilgsnio lyg viskas
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 01 13, 10:07)
paro batukus?
QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 08:34)
varau darban, sumokesiu ir vakare pasiimsiu. Reik melstis dabar kad nebut per dideli bet zopoj čiuju, kad bus viskas čiki 
Labukas
Na, Tau ir sekas, ot Tave Myli
Idomu kada dabar kitu miestu bus..Jau prazilt baigiu
QUOTE(birciukas @ 2014 01 13, 09:10)
Aciu Inga uz nupirktus Timbus MB
, dabar reiia laikyt kumscius, kad necancelintu.../Jau is Wilsono striuke vyrui cancelino, tai bijau, kad vel smugio nebutu 
dėl to vyrų mirštamumas didesnis,kad jiems greit smūgiai pareina ,mes moteriškės atsparesnės