Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

ar galit pagelbet su RL batu dydziais? jie didinti ar atitinka?
Man su 41 koja 10 dydi imti ar per akis 9 dydzio?

Pagelbekit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2014 01 13, 20:47)
O kas jums neaisku? juk nes centimetrais ilgis surasytas. Tiesiog ismatuokite savo kelniu liemeni  4u.gif

tai cia parasytas cm kas ? dirzo ilgis, ar mano liemens apimtis ? smile.gif va kas man neaisku doh.gif blush2.gif
acu lyg tai supratau pagaliau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 13 sausio 2014 - 19:58
QUOTE(simo4 @ 2014 01 13, 19:53)

Pagelbekit blush2.gif

simo su 41 10reik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 01 13, 19:38)
pravers wink.gif bet imk mažiausią kiekį wink.gif

Kodel maziausia? mums tai jis labai gerai budavo. (dar ir dabar kartais panaudojam,kai pasiskundzia,kad popa) Pilnai pasiteisines daiktas, jokios pudros nepadejo, tik ismetem jas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2014 01 13, 19:46)
Zodziu, kiek zmoniu tiek nuomoniu doh.gif  lotuliukas.gif  meginuku tai as turiu, bet dabar renku is vienos pardos krepsiuka ir galvoju ji isimesti g.gif  bet sakot neverta didelio kiekio iskart g.gif  nes 400g gautusi apie 30lt g.gif

Buna ir pas mus geru akciju.Pamenu dideli uz 12Lt su akcija eurovaistinej pirkau.is uzsienio ju nesisiunciau 4u.gif Naudojau abiems panoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2014 01 13, 20:01)
Kodel maziausia? mums tai jis labai gerai budavo. (dar ir dabar kartais panaudojam,kai pasiskundzia,kad popa) Pilnai pasiteisines daiktas, jokios pudros nepadejo, tik ismetem jas 4u.gif

mums irgi drinks_cheers.gif bet sakau maz netiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simo4 @ 2014 01 13, 19:53)

Pagelbekit blush2.gif

As su 40-41 emiau 10.Gausim matysim lotuliukas.gif
Atsakyti
pabandymui imčiau mažiausią rolleyes.gif aš gal 5lt mokėjau už tą indelį..tik va irgi vyrensiukę patepliot reikėjo ir jai labai patiko biggrin.gif ko pasekoj teko slėpti, kad viso neišsitepliotų..o kur paslepėm niekas nebeatsimena biggrin.gif
Atsakyti
mes emem dermilon pasta maziukui labai liuks dalykas ir nuo issutimu ir nuo zaizdu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 13 sausio 2014 - 20:11

QUOTE(Semilga @ 2014 01 13, 20:02)

pats pačiausias ir dabar perkamas ir panaudojamas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Desire, maniske praktiskai nesuto visai ax.gif , tai as is anksto nepirkau jo ax.gif

bet va po antibu dozes, kaip gulejom ligonineje, buvo visa rura raudona doh.gif doh.gif

tai buvo pas mus masazuotoja - akusere. tai kelis sykius, tokiu storu storu sluoksniu patepem sikniuka su sudocremu ir kaip ranka nueme viska mirksiukas.gif

pamenu mergaites naudodavo - PATAISU SPORAS. Lyg taip vadinasi 4u.gif

https://www.hiperfar...6112-75405923bf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 13 sausio 2014 - 20:16
is naturaliu patiko saltalankiu aliejus greit nuimdavo viska- bet kokius berimus, nusutimus kai kiti nepadedavo tik minusas dazo rubelius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 13 sausio 2014 - 20:18
Jau timberland su -50 nupirkta? Praziopsojau
Atsakyti