Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

gavau siandien siuntinuka, old navy striuke MB tiko, man noretusiu ciut mazesnes, bet MB sako kad jam labai taip gerai, vaiko puma kedukai aisku kaina dabar per pus didesne, irgi tiko, pavasari bus kaip tik, MB maike pumos irgi gera, man old navy megztinis irgi ciki thumbup.gif vienu zodziu patenkinta biggrin.gif

ACIU MERGAITES 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilvet: 13 sausio 2014 - 21:04
Ingute vakar per Timberland skubejima issiunciau MB kepure, ir tik po to pamaciau jusu posta, kad kepurem nevisom taiko doh.gif kaip dabar zinoti, ar jai pritaike nuolaida g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
viskam lyg taike vakar pirkau
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 13, 21:56)
na as juk negaliu jum meluoti ar is  galvos rasyti kada bus  verysad.gif

laukiame.. tik tiek tegaliu parasyti  4u.gif

Jus man ir nerasykite, visos pirkome, visoms ir aktualu. Ar bent jau is JAV iskeliavo, va kas rupi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2014 01 13, 22:08)
Jus man ir nerasykite, visos pirkome, visoms ir aktualu. Ar bent jau is JAV iskeliavo, va kas rupi 4u.gif

Sveiki, patikrinkit pastuka, turetumet gauti laiskiuka su gerom ziniom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2014 01 13, 21:08)

laureta neraso kada issiuntimas is usa buna, tad kai gaunam zinutes i meila kur prekes neturiu ka atsakyt ir neatsakom kai gaunama va kaip dabar gavus mergaite informuoja ir viskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar toks th cimodancikas biggrin.gif tik 82

http://www.amazon.co... hilfiger women
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 13, 21:13)
laureta neraso kada issiuntimas is usa buna,  tad  kai gaunam zinutes i meila kur prekes  neturiu ka atsakyt ir neatsakom kai gaunama va kaip dabar gavus mergaite informuoja ir viskas  drinks_cheers.gif

gaila, kad nėra tikslumo daiktų išsiuntime..

kodėl nepadarote išsiuntimo kartą per savaitę pvz.?

Čia tik pamąstymas garsiai
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 01 13, 21:56)
maniškės koja tiek pernai tiek šiemet 14cm wink.gif tad neskubėkit pergyvent wink.gif aš gi pripirkau didesnių batų ir teko viską parduot smile.gif

Maniskes irgi beveik metus nejuda koja tai maz koks augimo suolis bus lotuliukas.gif o tik perku ir perku batus I ateiti, kaip nedaauga taip nedaauga lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar Yves Rocher dar galima siųsti?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2014 01 13, 22:15)
Maniskes irgi beveik metus nejuda koja tai maz koks augimo suolis bus lotuliukas.gif o tik perku ir perku batus I ateiti, kaip nedaauga taip nedaauga lotuliukas.gif

Pas mane ta pati istorija. prisipirkus esu i prieki uz tai su Timbais pristabdziau si karta, nes bijau, kad bus tik tik pavasariop, o kito dydzio jau nera ax.gif
Atsakyti
Nu vsio! Pirkau saviskiui Timbus 9,5 , nesioja euro 43, jauciu bus mazi ;(
Atsakyti