Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

http://www.amazon.co... hilfiger women

atsistojus ant melynos 82 meta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle2003: 13 sausio 2014 - 23:07
QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 22:43)
o as guliu ir man viskas epicu aplink kvepia. Ir toks nerealus kvapas, jis dabar kitoks  mirstu  wub.gif ir beje sakei nesilaiko. As nusiprausiau, kremais issimozojau, ir vistiek kvepia!

nusals diedas letenas su tokiais, maniau zieminius jamei...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nenusals
Atsakyti
va dar kokia
http://www.amazon.co...f=pd_sbs_shoe_2
bet ciumodancik pramusa doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram9ne: 13 sausio 2014 - 23:11
Gavau siandien Akribos laikroduka ta su alia odine apyranke.Man tai jis labai patiko, aisku, gal pilnos kainos ir nevertas, bet siaip tai smagus toks, grazutis, vienu zodziu, man liuks wub.gif
Aciu Lauretai ir Ingutei, ir Juliejai uz persiuntima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 01 13, 22:37)
Siuos paemiau http://tshop.timberl...roducts/4338097

Abar sedziu ir jo klausineju ar desimtukas jam neper laisvi  biggrin.gif

Turetu buti geri smile.gif Maniskis nesioja eur 44, siuos batus emem 10.5-laisvoki, bet jis tokiu norejo, kad su storesne kojine aveti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 13, 23:12)
Gavau siandien Akribos laikroduka ta su alia odine apyranke.Man tai jis labai patiko, aisku, gal pilnos kainos ir nevertas, bet siaip tai smagus toks, grazutis, vienu zodziu, man liuks wub.gif

tiesa gal kas nori to su ale odine apyranke drauge parduoda bigsmile.gif auksine spl
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2014 01 13, 23:06)

telefonu man rode tik juoda doh.gif

galvoju ar as cia tokia blondine jau visai, kad nematau tu po 82 biggrin.gif

gaila, kad mano modeliuko norimos spalvos vsi dar 96 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 01 13, 09:17)
Labas rytas.

Tai tuo metu Laureta ir dėžių nesiųs, ir skaičių?

siusiu, negaliu sandeliuoti tiek laiko pas save namie. Juk nesergu, tik atostogauju biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 11:00)
aga, tikrai mane myli, bet ir as myliu  wub.gif  wub.gif ir mylesiu  wub.gif  biggrin.gif as dar pagalvoju vis, nes uzejo noras paskaitinet kitas temas. tai tikrai, istisai to nebesiuskit, ano nebepirksim, oj ne ne neperkam, paskende polo ir t.t.... tai jei Inga per valanda sulauke 270 laisku su timbais, ir ne po viena kai kuriose pora batu, tai laureta ju gaus kai minimum vagona. Isivaizduok sitiek pasvert, suskaiciuot, issiuntinet  doh.gif realiai as jai nepavydziu... ir nenuostabu, kad kazkas ima veluot. Nu bet man geriau veliau, nei niekada  mirksiukas.gif

Dabar as noriu dar del CK paltuko pasvaigt  lotuliukas.gif uzsidejau. Jis pas mane sviesutis... ir isejau auto gramdyt  lotuliukas.gif puse palto nubruzinau i masinos sonus. Nu galvoju amba, motka pakars, ir taip lese smegenis, kad irkau sviesu, kuris mamientom nusipurvins. Bet... ranka brukst ir purvo ne zymes  thumbup.gif  thumbup.gif jis matyt kazkuo padengtas/impregnuotas. nu kaip nuo stiklo viskas nusivale. Super. Ir dar... Gal jis man ir laisvokas.... bet uztat rankoves man jo vos vos... Vaziuoju auto, ranka ant vairo laikau, galvoju ko riesas sala... paskui prisilo, kad geru 10 cm sulenktai rankai truksta iki plastakos... gerai, kad kazkada is sieros merino pirstinytes megztas nusipirkau kaip sykis tokios spalvos su pailgintu riesu. tai greit uzsitempiau, kad liestukai nebesaltu  biggrin.gif

pavargstu mergytes ir as, kai buna didieji ispardavimai, tai jauties kaip visa diena akmenis nesiojus po suarta dirva verysad.gif Supirkti lengva, bet skirstyt, tikrint mokejimus ir kraut dezes, uzima laiko. Mazesni kiekiai greiciai apsisuka, didesniems kiekiam reikia laiko, o jei sugalvoja kas grazinti nes per klaida atsiunte...

suprantam, visi nori apsirenkti nebrangiai bet graziai 4u.gif smile.gif

QUOTE(japoniuke1 @ 2014 01 13, 17:18)
Laura, na atsakykite prasau, kada laukti wilsono paltuku vyriškų unsure.gif , jau n kartų klausiu ir i e-meila rasau, bet atsakymo neparasote. Labaa lauksiu bent šį kartą atsakymo. 4u.gif

datos ir laiko nepasakysiu, nezinau, atkeliaus dezes, pranes mergytes. 4u.gif
Atsakyti

Skaiciukai issiusti. Antradieni bus skaiciuku vakare mano laiku. 4u.gif

Ryt is ryto savo laiku busiu, po pietu su mazyle vaziuojam pas gydytoja del alergijos. Nosies problemos nesibaigia... verysad.gif

Antradieni pirkimu as negalesiu daryti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2014 01 14, 07:49)
Skaiciukai issiusti. Antradieni bus skaiciuku vakare mano laiku. 4u.gif

Ryt is ryto savo laiku busiu, po pietu su mazyle vaziuojam pas gydytoja del alergijos. Nosies problemos nesibaigia...  verysad.gif

Antradieni pirkimu as negalesiu daryti.  4u.gif

atsakykit I laiskus,aciu
Atsakyti

QUOTE(ram9ne @ 2014 01 13, 23:11)
va dar kokia
bet ciumodancik pramusa doh.gif  doh.gif

man si nelabai
o va sita tai mmm labai grazi biggrin.gif

QUOTE(laurita99as @ 2014 01 13, 23:12)

as irgi gavau ir tiesa pasakius maniau nepatiks kai cia taip visaip atsiliepiate ebt patiko ir zinau kad nesiosiu drinks_cheers.gif

Sveikutes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas

o gavot kas skaiciukus uz sausio 1 dienos lily kvepaliukus
Atsakyti