http://www.amazon.co... hilfiger women
atsistojus ant melynos 82 meta
QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 22:43)
o as guliu ir man viskas epicu aplink kvepia. Ir toks nerealus kvapas, jis dabar kitoks mirstu
ir beje sakei nesilaiko. As nusiprausiau, kremais issimozojau, ir vistiek kvepia!
nusals diedas letenas su tokiais, maniau zieminius jamei...

nusals diedas letenas su tokiais, maniau zieminius jamei...

Gavau siandien Akribos laikroduka ta su alia odine apyranke.Man tai jis labai patiko, aisku, gal pilnos kainos ir nevertas, bet siaip tai smagus toks, grazutis, vienu zodziu, man liuks
Aciu Lauretai ir Ingutei, ir Juliejai uz persiuntima

QUOTE(Tantamm @ 2014 01 13, 22:37)
Siuos paemiau http://tshop.timberl...roducts/4338097
Abar sedziu ir jo klausineju ar desimtukas jam neper laisvi
Abar sedziu ir jo klausineju ar desimtukas jam neper laisvi

Turetu buti geri

QUOTE(laurita99as @ 2014 01 13, 23:12)
Gavau siandien Akribos laikroduka ta su alia odine apyranke.Man tai jis labai patiko, aisku, gal pilnos kainos ir nevertas, bet siaip tai smagus toks, grazutis, vienu zodziu, man liuks

tiesa gal kas nori to su ale odine apyranke drauge parduoda

QUOTE(egle2003 @ 2014 01 13, 23:06)
telefonu man rode tik juoda

galvoju ar as cia tokia blondine jau visai, kad nematau tu po 82

gaila, kad mano modeliuko norimos spalvos vsi dar 96

QUOTE(Rutule @ 2014 01 13, 09:17)
siusiu, negaliu sandeliuoti tiek laiko pas save namie. Juk nesergu, tik atostogauju

QUOTE(JMD @ 2014 01 13, 11:00)
aga, tikrai mane myli, bet ir as myliu
ir mylesiu
as dar pagalvoju vis, nes uzejo noras paskaitinet kitas temas. tai tikrai, istisai to nebesiuskit, ano nebepirksim, oj ne ne neperkam, paskende polo ir t.t.... tai jei Inga per valanda sulauke 270 laisku su timbais, ir ne po viena kai kuriose pora batu, tai laureta ju gaus kai minimum vagona. Isivaizduok sitiek pasvert, suskaiciuot, issiuntinet
realiai as jai nepavydziu... ir nenuostabu, kad kazkas ima veluot. Nu bet man geriau veliau, nei niekada
Dabar as noriu dar del CK paltuko pasvaigt
uzsidejau. Jis pas mane sviesutis... ir isejau auto gramdyt
puse palto nubruzinau i masinos sonus. Nu galvoju amba, motka pakars, ir taip lese smegenis, kad irkau sviesu, kuris mamientom nusipurvins. Bet... ranka brukst ir purvo ne zymes
jis matyt kazkuo padengtas/impregnuotas. nu kaip nuo stiklo viskas nusivale. Super. Ir dar... Gal jis man ir laisvokas.... bet uztat rankoves man jo vos vos... Vaziuoju auto, ranka ant vairo laikau, galvoju ko riesas sala... paskui prisilo, kad geru 10 cm sulenktai rankai truksta iki plastakos... gerai, kad kazkada is sieros merino pirstinytes megztas nusipirkau kaip sykis tokios spalvos su pailgintu riesu. tai greit uzsitempiau, kad liestukai nebesaltu 

Dabar as noriu dar del CK paltuko pasvaigt

pavargstu mergytes ir as, kai buna didieji ispardavimai, tai jauties kaip visa diena akmenis nesiojus po suarta dirva

suprantam, visi nori apsirenkti nebrangiai bet graziai

QUOTE(japoniuke1 @ 2014 01 13, 17:18)
Laura, na atsakykite prasau, kada laukti wilsono paltuku vyriškų
, jau n kartų klausiu ir i e-meila rasau, bet atsakymo neparasote. Labaa lauksiu bent šį kartą atsakymo. 

datos ir laiko nepasakysiu, nezinau, atkeliaus dezes, pranes mergytes.

Skaiciukai issiusti. Antradieni bus skaiciuku vakare mano laiku.

Ryt is ryto savo laiku busiu, po pietu su mazyle vaziuojam pas gydytoja del alergijos. Nosies problemos nesibaigia...

Antradieni pirkimu as negalesiu daryti.

QUOTE(laureta @ 2014 01 14, 07:49)
Skaiciukai issiusti. Antradieni bus skaiciuku vakare mano laiku.
Ryt is ryto savo laiku busiu, po pietu su mazyle vaziuojam pas gydytoja del alergijos. Nosies problemos nesibaigia...

atsakykit I laiskus,aciu
QUOTE(ram9ne @ 2014 01 13, 23:11)
man si nelabai
o va sita tai mmm labai grazi

http://www.amazon.co...f=pd_sbs_shoe_2
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 13, 23:12)

as irgi gavau ir tiesa pasakius maniau nepatiks kai cia taip visaip atsiliepiate ebt patiko ir zinau kad nesiosiu

Sveikutes

Labas rytas
o gavot kas skaiciukus uz sausio 1 dienos lily kvepaliukus
o gavot kas skaiciukus uz sausio 1 dienos lily kvepaliukus