Įkraunama...
Įkraunama...

Garbaniai

Ritut console.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 03 01, 15:39)
Savaitė jau kai nebeturiu Tanučio cray.gif  cray.gif

Ojei kaip gaila... verysad.gif laikykites 4u.gif

QUOTE(Noksas @ 2014 03 01, 20:15)
Nuotaikai praskaidrinti, gal šypseną kam sukels

thumbup.gif kokia puiki poza! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noksas @ 2014 03 01, 21:15)
Nuotaikai praskaidrinti, gal šypseną kam sukels

Besivoliojanti katė tai nuotaiką tikrai pakelia, nes kačių pūkiniai pilviukai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 03 01, 20:00)
Oho, kokio grožio gražuolės wub.gif Kokios abiejų akys! Mažiukės skirtingos, o didžiosios - kaip pieštuku apvedžiotos wub.gif
Oi 4u.gif Užjaučiu 4u.gif Nuo ko jis, vargšiukas? unsure.gif

Leila madam flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Jonavietis @ 2014 03 01, 19:21)
4u.gif  numirė.

console.gif 4u.gif
Atsakyti
saldus tas pietų miegelis wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2014 03 02, 14:07)
saldus tas pietų miegelis  wub.gif  wub.gif

kaip joms šilta ir jauku wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Ievut,aišku nebuvo jaunas balandį jam būtų buvę 10.Nuo ko galėčiau tik spėt.Vėžys ko gero kažkur užsislėpęs.Tiksliau reikėjo daryti skrodimą,neišgalėjau blush2.gif Sirgom ,iš vetų neišėjom,kas mėn tyrimai,rentgenai eho,niekas nieko neparodė doh.gif Vienintelis kas galėjo parodyti kas tai operacija,deja širdutė buvo silpna,būtų narkozės neatlaikęs.Nesiryžo tam nei istė nei mes verysad.gif Tai kelis mėn gyvenom vaistukais,keliais ėjau kad valgytų.O užgeso per dieną,ryte išėjom į laukutį,nukrito ir nepakilo.Iki pskutinės dienos nebuvo panašus į ligoniuką.Kraujo tyrimai buvo lediniai.Vis vyliausi kad išsikapstysim,deja .Staugiu antra savaitė,katinai ir tie kaip nesavi.ieško vis Tano sėdi ant laiptų ir rėkia verysad.gif kažkos košmaras,namai tušti,be proto mums jo trūksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 03 02, 18:26)
4u.gif
Ievut,aišku nebuvo jaunas balandį jam būtų buvę 10.Nuo ko galėčiau tik spėt.Vėžys ko gero kažkur užsislėpęs.Tiksliau reikėjo daryti skrodimą,neišgalėjau blush2.gif Sirgom ,iš vetų neišėjom,kas mėn tyrimai,rentgenai eho,niekas nieko neparodė doh.gif Vienintelis kas galėjo parodyti kas tai operacija,deja širdutė buvo silpna,būtų narkozės neatlaikęs.Nesiryžo tam nei istė nei mes verysad.gif Tai kelis mėn gyvenom vaistukais,keliais ėjau kad valgytų.O užgeso per dieną,ryte  išėjom į laukutį,nukrito ir nepakilo.Iki pskutinės dienos nebuvo panašus į ligoniuką.Kraujo tyrimai buvo lediniai.Vis vyliausi kad išsikapstysim,deja .Staugiu antra savaitė,katinai ir tie kaip nesavi.ieško vis Tano sėdi ant laiptų ir rėkia verysad.gif kažkos košmaras,namai tušti,be proto mums jo trūksta blush2.gif

labai suprantu, nieks nepadės, tik laikas... kažkiek 4u.gif verysad.gif gerai, kad nesikankino...
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 03 02, 19:26)
kažkos košmaras,namai tušti,be proto mums jo trūksta blush2.gif

Ojetus verysad.gif Va todėl aš niekada neturėsiu šuns. Nes vieną turėjau, irgi 10 metų. Daugiau ne ne ne, tas atsisveikinimas - kažkoks siaubas doh.gif Jau 20 metų jos nebėra, bet iki šiol sapnuoju, kad grįžo doh.gif Na ji nepabėgo, o mirė, regis, nuo širdies, bet vis tiek sapnuoju, kad vėl atsirado sad.gif Jau geriau neturėt iš viso, nes paskui blioviau kokius 3 metus nuolat, o ir dabar, kai prisimenu...

Katinų irgi daugiau neturėsiu, tik šituos du. Per labai aš juos myliu. Tikiuosi, kad jie ilgai ilgai gyvens, bet kai pagalvoju, kad trumpiau, negu aš - toks siaubas suima verysad.gif ***, Ukrainoj karas, visi gąsdinasi, kad tipo po Ukrainos - mes, o aš galvoju - Viešpatie, kad tik ne karas, kur aš per karą Virbac gausiu? O jei badas bus, kuo reiks kates šerti??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 kovo 2014 - 19:26
QUOTE(Jonavietis @ 2014 03 02, 20:26)
kažkos košmaras,namai tušti,be proto mums jo trūksta blush2.gif

labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Aš net skaityt negaliu, jau nežinau kiek metų galvoju, kad mano Bertukas trumpiau už mane gyvens ir ašaros kaupias, na o jei taip nebus tai visai verysad.gif
Atsakyti
tai va kad labai trumpas tas laikas doh.gif Kad dar nuo senatvės mirtų.O kai serga verysad.gif Mes du mėn diena dienon kas val tabletė,ryte vakare ampulės.Maniškis aplamai apetitą prarado verysad.gif 15 kg numetė,liko kauliukai tik.Iš rankų po sujelę maitinom ir džiugėmės kaip maži vaikai kad suvalgė nors trupinuką verysad.gif Iš veterinarkės neišėjom .Dėkui Aistei ji iki paskutinės dienos tempė jį ,tempė mane.Net nežinau ar jai galėsiu kaip atsidėkot.Jei ne ji........ jo ko gero senai būtų nebuvę.Ramino ,guodė,kaip galėjo taip padėjo.Visgi aš buvau teisi sakydma kad ir gyvūnai turi turėti savo šeimos daktarą wub.gif
Liko trys uodegos,nors jau ir jiems ne tiek ju mažai.Gyzmičiui jau septyni blink.gif briedžiui 6,va mažas dar kūdikis 5 tik.Stengiuos apie toliau negalvot doh.gif

Noa ,ko tu čia pergyveni,svarbu kad gyvi ,sveiki.bus karas ėsim duoną,ir katinai ją ės.Badu pas mylinčius šeimininkus nemirs ax.gif
Atsakyti