QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 24, 00:22)
Sveikos. Ateinu ir aš mėgintis. Turiu nereikalingus man visai 10kg. Maisto gamybą derinu su vyro ir Madam poreikiais, tai ši dieta man pasirodė tinkamiausia

tik vat svarstyklių neturiu, bet spėju, ant rūbų pasijaus mano stebuklingas lieknumas
Visoms sėkmės
primygtinai siulyciau bent mechanines nusipirkti, jos kainuoja 15-20 lt. toki dalyka turi kiekviena tureti savo namuose

ant rubu pasijaus ne taip greitai, didesne motyvacija bus matant bent kelis simtus gramu nukritusius.
Mano kaip minejau kiek kitokia dieta bet principas panasus. siandien pusryciams buvo varskes puse pakelio ir grietines saukstelis, kava su pienu, vakarienei bus pekino salotos keleta griezineliu su vistienos file keptais be aliejaus keliais griezineliais. jokiu bulviu makaronu, sokoladu ar kruopu kol kas nevalgau ir vaisiu dienu nedarau, jei labai norisi pietums apelsina suvalgau.

Kadangi tikslas buvo greit numesti svori tai pradzioje racionas buvo dar skurdesnis

bet laikantis sios dietos kaip priklauso rezultatas buna letesnis, bet stabilus, nebuna alkio priepoliu, ja vadovavausi net kai maitinau, taip kad visoms sekmes ir gero ryzto