QUOTE(*Hazell @ 2015 03 04, 17:40)
Sveikos
Mano LH/FSH buvo 1.49. Kiausides grazios, be cistu, O vyksta visada. Taciau ciklai buvo nereguliarus (33-47d) ir padidejes testosteronas (del jo buvo atitinkamos problemos). Skydliaukes tyre tik TSH (2,2mu/L) ir PRL (160mu/L). Daug kartu esu turejusi scan'us, visada kiausides graziai atrodydavo. Endokrinologas diagnozavo policistiniu kiausidziu sindroma.
tai tau pagal testosterona nustate reiskias PKs

nes vienas is pozymiu jo paididejimas, t.y. androgenu perteklius organizme. bet pliusas, kad ner cistu pas tave, o pas mane ju gausa

santykis budavo visad beveik 3,na o db plius minus 1.5. siuo metu vartoju skydliaukei vaistukus, tikiuosi pagerejimo:)

tavo tsh 2.2 mano ir panasus reik ji mazinti,sako itakoja pastojimui. pas koki endokrinologa eini? kokius vaistus vartoji?
Papildyta:
QUOTE(Čiolienė @ 2015 03 04, 19:07)
Oj mergaitės nepastoju 7 metai.. laukiausi,bet dukrytės netekom 27 nėštumo savaitę
Bėdų yra pas vyrą,bet ir pas save vis kažką pakrapštau profilaktiškai..
Net stimuliuojant foliai budavo tik vienas du,o kiti labai mažiukai,o ir tie dominuojantys labai sunkiai augdavo. O dabar buvau pas gyd profilaktiškai,tai pamatė daug cistų kiaušidėse,nors niekad to nebūdavo.. iškart pasakė kad PKS..
Gydytoja primygtinai liepia IVF daryt,ale beviltiški mes,kiek galime tampytis

bet nepasiduodu aš jai
na keista,kad tik db tau tu cistu islindo,o visad ju nebuvo!pabandyk pakeisti gydytoja:)
ivf ner galutinis variantas, bet aisku nereik ir jo bijoti. as stoviu eileje, balandzio14d einu cia uk i pirma konsultacija del IVF ir iskart sekanti cikla jauciu darys ji man, nes uk daktarai sako turint pks uopj kaip sunku pastoti,bet nei jie tikrino mano skydliauke nei ka,pati lt pasidariau tyrimus ir pasirodo nukrypimu yra...