Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Agnestar @ 2014 01 15, 17:41)
eina sau, rimtai? tai kdoel as ziuriu i size charta ir visai kitokius skaicius matau :DSu 25cm 8 nesiojat? pats tas? kitai merginai reikia 25,5  g.gif  uztektu 8?
ne ne 27 biggrin.gif Ir net 27,5 buciau labai dekinga jei pamatuotumet  4u.gif

drauge matavosi maniskius jos 25,5 sake geri prasitaso jie g.gif kalbu apie ema smile.gif
Atsakyti
Junkites prie crocs.com -20% priimamu pirkti prekiu kiekis bus ribojamas, kadangi crocs.com megsta uzblokuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2014 01 15, 18:56)
thumbup.gif
mano koja ~27,5 cm siaura, buvau gavus Bearpaw 10 dydi, bet sakiau mazi ir pardaviau doh.gif
Uzsisakiau 11 dydi, panesiojau kuri laika ir dabar koja plaukioja...
Taigi dabar imciau tik 10 dydi ir nebijociau, kad is pradziu atrodys mazoki mirksiukas.gif
na nebent apie Meadow modeli galvojat, tai gal jie mazinti, apie juos nzn...

QUOTE(ram9ne @ 2014 01 15, 18:57)
drauge matavosi maniskius jos 25,5 sake geri prasitaso jie g.gif kalbu apie ema smile.gif

aciu , mergaites, ir ka be jusu, o tai tikrai buciau uzsisakiusi 11 doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2014 01 15, 19:34)
merginos, as vel su klausimu del batu, vat ieskom bearpaw batuku mergaitei su 27cm koja. tai imti kazin 11d ar jau 12  g.gif  kailiukas viduje juk susiguli truputi, gal pilnai uztektu 11  g.gif kaip manot? labai bijau, nes ne sau perku.

mano tokia pati, 10 d "byprawu"
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 01 15, 17:13)
Yra dar toks, gal tiks CCW47930    4u.gif

irgi negalioja sad.gif o gal dar yra ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2014 01 15, 17:24)
VNH12859 dar šitas gal?

man sitas suveike, kai kasikas virs 125$, idomu ar taure su Gerdulka gales panaudoti si koda ? g.gif
Atsakyti
Parduodamas Vilniuje paltukas paauglei -juodas , dydis 16 , kaina 120lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 01 15, 19:14)
irgi negalioja sad.gif o gal dar yra ?  bigsmile.gif

As atsiprašau jei per vaikiškai paklausiu ax.gif bet ar krepšą iki 75 $ prisikraunat kad pamatyri ar galioja nuolaida? Arbpa reikia pžalaukti kitų kodų, turėtu manau savaitgaliui būti vėl bigsmile.gif aš irgi su vienu bliuzonu vargau kol galų gale atsirado kodas
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 01 15, 15:08)
Merginos,gal esate kuri pirkusi sias basutes?  Patogus? Skaiciau komentarus, kad imti dydziu mazesnius..... Mano peda 25 cm

http://www.jcpenney....1b81a30bc3M.tif

Prasau padekite  ax.gif .

QUOTE(Mopsyte @ 2014 01 15, 15:30)
Na taip - bateliai. Gal ir paskubejau as su jais. Neturiu tiek patirties kiek jus, tai zinot - akys raibsta, sirdis nori  ax.gif

Daugumos pradedančiųjų klaida ax.gif Prisipirksit visokių menkaverčių kakų iš veenus ar panašių šlamštparduotuvių, paskui nagus graušit, kai nusidėvės tuoj pat. Klauskit , kai ko nors ieškot, tokio stiliaus normalių gamintojų batelių panašia kaina tikrai galima rast. Ir neatrodysit kaip kioske pirkus cool.gif Va. Pamokslas baigtas ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 01 15, 17:07)
o gal problema ne Tavo "prekytėje" (nesuprantu ką tokio mažo vis perki, kad prekytėmis vadini, bet čia tik lyrinis nukrypimas, nekreipiam dėmesio), o "sumytėje" bendro "krepšiuko"? paprastai tie "kodukai" nuo bendros išleistos "pinigėlių" sumos minusuoja "nuolaidytę" biggrin.gif

batraiscius po viena perku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 01 15, 18:17)
man sitas suveike, kai kasikas virs 125$, idomu ar taure su Gerdulka gales panaudoti si koda ?  g.gif

toks jausmas, kad pirma karta perki doh.gif Siusk su prierasu ir atrasys paims ar ne. O tai su tais klausimais apims ar ne, tai ir liksi eilini karta ant ledo, kai kodas bus isnaudotas umn.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 01 15, 18:21)
Daugumos pradedančiųjų klaida ax.gif Prisipirksit visokių menkaverčių kakų iš veenus ar panašių šlamštparduotuvių, paskui nagus graušit, kai nusidėvės tuoj pat. Klauskit , kai ko nors ieškot, tokio stiliaus normalių gamintojų batelių panašia kaina tikrai galima rast. Ir neatrodysit kaip kioske pirkus cool.gif Va. Pamokslas baigtas ax.gif .

drinks_cheers.gif

p.s. tie batai net neodiniai, uz dyka neimciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 15 sausio 2014 - 18:30
Yra koks Macys papildomai nuolaidu kodas? Ar nebuna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 01 15, 19:26)
toks jausmas, kad pirma karta perki  doh.gif Siusk su prierasu ir atrasys paims ar ne. O tai su tais klausimais apims ar ne, tai ir liksi eilini karta ant ledo, kai kodas bus isnaudotas umn.gif
drinks_cheers.gif

man kiekvienas kartas kaip pirmas biggrin.gif

ir kantrybes tamstai kantrybes, labai nervuota esat biggrin.gif
Atsakyti