Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2014 01 15, 18:38)
vašče ni v tiemu  lotuliukas.gif nu man su tom gėlėm tai kažkaip ni  g.gif ir dar žiemą  g.gif jau geriau būtų seniai susmegeniai  lotuliukas.gif bet, įsivaizduoju, kad nesimatytų jokių kleckų, galėtum neskalbt  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Rapojuk, pameni,nepatiko Tau to loft sijonuko margumas, o kam dabar panasiu rastu striukyte ? g.gif lotuliukas.gif paprotinti bandau 4u.gif
na, nebent po sava kiema suniuka pavedziot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 15 sausio 2014 - 18:46
tai tetos, negi nei viena neatsisauksit? unsure.gif kokios nedraugiskos, fu fu fu bebe.gif bebe.gif
Atsakyti
Man jau nedašunta :lotuliukas g.gif : lotuliukas.gif , jūs gal nieko nevalgot, nemiegat, nesiprausiat , kitiems valgyt nedarot biggrin.gif ir t.t. kaip tiek psl. sugebėt prispausdinti per pusdienį, kad viską perskaityti nebeįmanoma... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2014 01 15, 19:20)
nusiunčiau striukę,nes kaina 9 dol http://www.aeroposta...mp;clickid=cart ,bet kur su ja eisiu nežinau  mastau.gif  hihihi.gif

o striukę imt dydžiu didesnę ,negu imu bliuzonus,ane  g.gif

O ką savo brangiausiems perkat iš Aero, niekad nieko nesu turėjusi iš čia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2014 01 15, 18:48)
tai tetos, negi nei viena neatsisauksit?  unsure.gif  kokios nedraugiskos, fu fu fu bebe.gif  bebe.gif

as nzn del coach blush2.gif

mergytes labai laukiu gap sale - 50%
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2014 01 15, 20:49)
Man jau nedašunta :lotuliukas g.gif : lotuliukas.gif  , jūs gal nieko  nevalgot, nemiegat, nesiprausiat , kitiems valgyt nedarot  biggrin.gif ir t.t. kaip tiek psl. sugebėt prispausdinti per pusdienį, kad viską perskaityti nebeįmanoma... lotuliukas.gif

as siandien kaip niekad svari, galva issiplovus, plaukus pasileidus, visa grazi laukiu vyro pareinant tongue.gif biggrin.gif Ir troskinys garuoja, ir namai prasluoti, bei du chuliganai suvaldyti cool.gif Ir tema alei vieno psl perskaityta tongue.gif ai, dar ir pasportavus thumbup.gif nu nerealiai new_russian.gif

Nors taip buna retai
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky_2: 15 sausio 2014 - 18:54
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 15, 18:38)
Dicke cia mano uzsimane, nesioja M, bet sia emiau L 4u.gif

nu tai ok tada drinks_cheers.gif biggrin.gif
Semilga,sijonuko spalvos man patiko,man šiaip ilgis,pati medžiaga nepatiko mirksiukas.gif
vat noriu ir jemu tą striukę wub.gif tease.gif lotuliukas.gif
ir dar nusifotkinsiu ir jums pasirodysiu biggrin.gif o gal dukrai atiduosiu dar nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
anos su kuo geriau bypravus imt avikailiu, kailiu, vilna, tiesiog kurie silciausi?
sioand isejau su savo kojas susalau, buvai ant nailonkiu apsiavus, nes su kojine netelpa

pastebejau kad vienu kailis buna viduj storas kitu plonesnis, nuo ko tai priklauso? aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 15 sausio 2014 - 18:58
QUOTE(rapoja @ 2014 01 15, 18:53)
nu tai ok tada  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Semilga,sijonuko spalvos man patiko,man šiaip  ilgis,pati medžiaga nepatiko mirksiukas.gif
vat noriu ir jemu tą striukę  wub.gif  tease.gif  lotuliukas.gif
ir dar nusifotkinsiu ir jums pasirodysiu  biggrin.gif o gal dukrai atiduosiu dar nežinau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Gerai jau gerai 4u.gif Lauksim nuotrauku su ciucikais lotuliukas.gif 4u.gif Zydesi kaip gelyte wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Lucky_2,parašyk man savo gmailą-bandysiu pakviest ,jei išeis unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 01 15, 19:53)

vat noriu ir jemu tą striukę  wub.gif  tease.gif  lotuliukas.gif
ir dar nusifotkinsiu ir jums pasirodysiu  biggrin.gif o gal dukrai atiduosiu dar nežinau  rolleyes.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 15, 19:17)
Laureta, ar atsilo kiek?  biggrin.gif

atsilo, nebera tokiu baisiu salciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 01 15, 20:56)
Lucky_2,parašyk man savo gmailą-bandysiu pakviest ,jei išeis  unsure.gif  4u.gif

Jau susimylejo mergaites, aciu ir tau ir joms 4u.gif
Atsakyti