QUOTE(močiuttė @ 2014 02 10, 20:56)
Naujoji suknutė
Man kaip kūrybinė krizė, tai tik paveiksliukus jūsų spoksau, bet brūžinimo fėja pauzę ilgoką pasiėmmusi.
Močiute, afiget

Nu merginos ar tik apsimeta nemokančios megzt?? Liuks suknia.
Duosiu patarimą, atsiprašau jei ne į temą

- nu jei po krūtine šonuose būtumėt įsiuvus padariusi, būtų otkutiūras. Apačią sijono sutrumpintom eilėm tai mokat megzt (dalinis /arba Partial knitting), o įsiuvus dar lengviau padaryt.
Ir jeigu ties liemeniu nugaroje susidaro raukšlės, reiškiasi per mažai akių ties klubais. Aš tiek savo siuvinių esu perardžius, vis norėjosi, kad talija lieknesnė būtų, nu bet tos modeliavimo taisyklės vis tiek pasitvirtina. Kai neužtenka pločio ant klubų, tai daiktas pakėlus rankas sukyla į viršų ir nebenusileidžia žemyn, pastoviai tenka "smaukyti" žemyn. Miela labai suknytė
Papildyta:QUOTE(Lace @ 2014 02 06, 21:01)
Dar turiu klausimą.

Stovi pas mane babinukė gražios pilkos plonytės alpakos, bet taip skersuoja bjaurybė mezgama, net ne truputį, akyės 45 laipsnių kampu sugula.
Lace labai gražiai snoodas su kepuriuku žiūrisi

Pagal žvilgsnį sakyčiau - niekas jums nieko neskolins, pamirškit:D
Nu man vienintelis siūlo gelbėjimo būdas - tai iš dviejų siūlų. Vienas iš babinos, o kitas pervyniotas atvirkščiai. medvilnei nė vienas būdas nepasiteisino. Kažkokią pusvilnę esu virbalais sumezgusi panašiai ripsu, bet ir tai nešė į pievas. Vienintelis pasiteisinęs būdas jei tikrai geri siūliukai - nerti vašeliu (labai nuobodu, bet veikia

)