Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(darbeja @ 2014 03 20, 10:53)
Močiutte, net pažiūrėjau kaip atrodo du siūliukai sudėti Vernoito pusvilnės, man pasirodė žiauriai plonas, tikrai norėčiau pačiupinėt tavo kiauriuką, nuotraukoj neatrodo labai plonytis  bigsmile.gif

oi truputį apsimelavau, ten 2 siuliukai vernito akrilano. ir kaip aš ten parašiau kad pusvilnė. turbūt tuo metu jį čiupinėjau. Kadangi mokiaus kiauraraštį tai ir siuliuką pigesnį naudojau. Kiek jau išmėčiau įvairių gabaliukų, būt gaila gero siulo smile.gif Net palyginau dabar jų storį, akrilanas regis storesnis kiek už pusvilnę. O megztuko storis man pats tas
Atsakyti
Sveikos, kas čia aysitiko, kad visos dingot kaip į vandenį g.gif . Pabėgot į FB?

Pabandysiu pažadinti. Dvi tokio pačio siūlo suknelės. Siūlas 100 proc. merino vilna iš 3 gijų. Mezginys be proto mielas prie kūno

user posted image

user posted image

Atsakyti
Akirera, šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , mielos suknytės 4u.gif Maniau, kad jau išmirė visos blink.gif , kiek seku šitą temą, tai gal tokio ilgo boikoto ir neatsimenu schmoll.gif
Atsakyti
nu kur jau smile.gif vasara is vis stilis buna blush2.gif ax.gif

akirera suknes nerealios smile.gif vis dar suprantu. kad tai kas paprasta nebutinai buna prasta smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Atsakyti
Šiandien anytos gimtadienis 89, tai numezgiau tokią paprastą šiltą pusskarę, nes jai ir vasarą dažniausiai būna šalta. Siūlai abeji (ir ružavi, ir pereinamų spalvų Madonna Lanoso) su mohera. Didžiausias plotis 60cm, visas ilgis 180 - 185 cm, 200guser posted image

Ir dar vieną šiaip sau nužaidžiau, tai jau plonytę visai, ilgis 2m, plotis max 50 cm, tik 70g. Raudonos spalvos man niekaip nesiseka nufotografuot realios, bet jau tikrai ryškiai raudona. Tuo pačiu prisiminiau kaip su vašeliu reik pamosikuot biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Valio thumbup.gif "pabudo" SUPERMAMOS ir vėl nuostabių darbų įmetė. Nuostabios suknelės ir šaliai faini. Skarą apmezgė mašina ar Darbėja vašeliu biggrin.gif .
Dabar reikia susirasti mašiną kuri apmezga vašeliu. g.gif, oi greit "keptume" mezginius. biggrin.gif
Atsakyti
1Rimam, ačiū 4u.gif 4u.gif
Na raudona tai su vašeliu, o dryžuota - su mašina. Tris akis nuo krašto uždedi, pamezgi 6 eiles, tada dedi sekančias tris ir vėl 6 eilės.....
Tarp kitko, abi megztos su storamezge mirksiukas.gif , nors raudonosios tai tik du ploni siūliukai, bet aš jų labai nedaug ir teturėjau, bet kokie 20g dar ir liko mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagu, kad iš pogrindžio išlindot thumbup.gif Darbeja, Akirera, gražūs darbai. wub.gif Kiauraraščiai tai vėl man ant mozolio lipa, kad aš jų taip ir neįvaldžiau. doh.gif Reiks kada vėl prisėsti, juo labiau, kad nusipirkau gerus svorius. rolleyes.gif

O aš neturiu ir greitu laiku neturėsiu ką parodyti. blush2.gif Krapštau antrą dublį kandžių spalvos ratuko mamai ir dar vienas eilėje laukia. doh.gif
Atsakyti
Lace, nu nervuoji mane su savo ratukais. Aš pabandžiau vieną - nuplatinau per daug, išardžiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , sekantį kartą jau nedaplatinau, tai dar guli neišardytas, bet toks pats jo likimas doh.gif

O tą dryžuotą pusskarę tai į tavo pažiūrėjus nusprendžiau, kad tuos ružavus siūlus galima sunaikint, nes vien ružavi tai man niekur netiko, o su su tais pereinamų spalvų tai visai pusiau su velniu pasirodė. Tai du zuikiai kaip ir pašauti, ir siūlai apnaudoti, ir padovanot bus ką biggrin.gif
Atsakyti
O, atbudo merginos bigsmile.gif

Iki skaros numezgimo niekaip neprieinu, o gražu man tos megztos gerom akom, tiks u pabirbinimais pakraščiuose bigsmile.gif Darbėja thumbup.gif

Akirera - suknelių karalienė thumbup.gif tą ilgą ir aš beveik nešiočiau bigsmile.gif

Kad rašau, tai ir rodausi. Na, nieko visai naujo blush2.gif
user posted image

Asimetriška bliuskelė. Siūlas medvilnė su viskoze.
user posted image

Sukritkaklis biggrin.gif labai mielas siūliukas wub.gif visam megztukui sumegzta net 200gr. thumbup.gif
user posted image
user posted image

Lininis sijonas. Dekeriuota rankomis. Apatinis sijonas megztas iš kelių siūliukų, tankiai, tankiai.
user posted image
user posted image
Ratukinis megztukas. Siūlas Merino gold. Nepatiko tokiam rūbui šis siūlas.
user posted image

Suknelė iš labai mielo merino siūlo bigsmile.gif Ir pačią suknelę labai puošia šeimininkė thumbup.gif
Atsakyti
Ristina, pilni aruodai mezginių, o sėdi užsislėpus doh.gif
Rinkčiaus plačiakaklį ir suknelę - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti