7 Lt už visas - 3 poros 98-104 d. pėdkelnių berniukui7 Lt už visas - 3 poros 98-104 dydžio pėdkelnių berniukui. 2 poros Skinijos (dydis 98-104 cm), ir vienos pilkos - turginės, bet panašaus dydžio. Visos pirktos naujos, dėvėtos tik mano sūnaus, geros būklės, be skylių ir dėmių, bet suprantama, apsibumbulavusios. "Skinijos" sudėtis turėtų būti standartinė (buvo nurodyta popierinėse etiketėse, kurias išmečiau): 75 proc šukuotinė medvilnė, 20 proc. poliamidas, 5 proc. elastanas. Pilkos pėdkelnės lyg tai sintetinės, bet minkštos, malonios liesti, gerai tempiasi.

7 Lt už visas - 3 poros 98-104 d. pėdkelnių berniukui7 Lt už visas - 3 poros 98-104 dydžio pėdkelnių berniukui. 2 poros Skinijos (dydis 98-104 cm), ir vienos per vidurį su kačiukais ir neslystančiais padukais - turginės, bet panašaus dydžio. Visos pirktos naujos, dėvėtos tik mano sūnaus, geros būklės, be skylių ir dėmių, bet suprantama, apsibumbulavusios. "Skinijos" sudėtis turėtų būti standartinė (buvo nurodyta popierinėse etiketėse, kurias išmečiau): 75 proc šukuotinė medvilnė, 20 proc. poliamidas, 5 proc. elastanas. Pėdkelnės su kačiukais lyg tai turi daugiau sintetikos.

Visi mano albumai pagal temas čia:
http://public.fotki.com/Valia777/
Vilnius (Lazdynai, centras), galiu siųsti. Rašykit AŽ.