QUOTE(evora @ 2014 02 06, 20:58)
Patinka barbusai ir man. Visada juos anksčiau laikydavau. Kai atsilaisvins dabartinis 109 ltr. akvas-žadu užveisti ten ,,matroskinus''( taip mano tėvukas sumatros barbusus vadino), neonus ir dar neapsisprendžiu ar minorus dėl ryškesnės spalvos, ar ugninius ilgapelekius barbusėkus. Bet kažkuri rašėte, kad labai jau tie ugniniai žolėdžiai, tai dabar labai abejoti pradedu. Planavau daug žolikių auginti. Patinka olandiško stiliaus akviukai ir tikrai nenorėčiau, kad kokia žuvikė lyg ožka viską nugraužtų.
Papildyta:
Labai jau suintrigavai su savo tuo žuvinu-baisuokliu. Taip ilgai vaizdingai jį reklamuoji, kad greit moteriškas smalsumas maximumą pasieks. Moki į smegenis ežiuką įleisti. Avatarą kažkur interneto platybėse sužvejojau. Tenka daug visokių įdomybių ieškoti, tai kartais kažką patinkančio radusi į atskirą aplanką susikeliu. Na, o jei taviškis žuvinas į maniškį avatarą panašus, tai bus įdomu palyginti.
P.S. Tik is charakterio panasus
Jau nufotkino jiji, bet nesu patenkintas fotografo darbo kokybe, nes man i skypa perkele ir liepe paciam i megstamamaji foruma isidet. (Nors puikiai zino, kad esu visiskas kompu dundukas uztat nesugebesiu).
Itariu, kad cia mane taip aukleja. Bet pofek, paziesim kaip uzkukuos kai lito ant sventinio surelio prireiks
-----------
Kai dar dideli akva turejau nei sumatriniai, nei mutantiniai (zali ir todel grazesni) barbusai florai zalos nepadarydavo. Jau turbut nepajegdavo iveikt dziungliu, ba tikrai buvo kilus mintis atidaryt MB (mazaja bendrove) ir viedrais pardavinet purpurines krtiptokorinas. (Ant alaus gal dar ir neuzdirbciau, bet ant visky... tai nixai nusiskandint galeciau).
Su tais barbusais beda ta, kad jie non stop vienas kita gainioja, o man pasidarydavo gaila to kuri labiausiai skriaudzia; tai visokiu sloiku-kalejimu priderindavau... Karoc mustynes vis tiek nesiliaudavo, o akvas buvo pilnas visokiu trilitriaku ir pataisos darbu maisiuku
Ale bet jei taip xerovai atsiliepait apie barbusus, tai tada musu Zuvinas tikrai is tos gimines!!!