Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

LIUKS pleksne!!! O kuom "kvepia"? bigsmile.gif
P.S. Bet cia tik viena is retu isimciu; panasiai kaip amzinatilsi Petraicio arklys tautiniu partiju kaleidoskope rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 06, 17:16)
Havana - kaip terjeras, tik nzn ar balionas "Proverenno elektronikoj"  4u.gif
Neee, ne Raulio Kastro, ir ne balionu bijau. Ir net ne ciuckiu (nors mazu tai biski privengiu, bo ir jie neperlabiausiai dviratininkus myli).
Tiesiog kodel akvu fanems neuzsidet kokios nors silkes aba bent jau voblos?  smile.gif

Mes ne tik akvafanės, bet ir šunų mylėtojos. Pas mane mano Kunytė uždėta
Atsakyti
Jei tavo hobis ne tik akva, bet ir kitokie keli, tai bendrauji ir kitose temelėse. Tada ir avataras nesilkiškas. Maniškis daugiau atspindi šeimininkės individualumą. Į jį pasižiūrėjus man visada kyla noras ką nors iškrėst. Paprasčiausiai atitinka mano vidinį velniūkštį.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 06, 16:35)
Dar keletas klausimu is nepilno milijono:
1. Kodel pas visas (su itin retom  isimtim-papugom aba katiniukais) akvariumistes avataruose uzvarvolintas suo?
2. Kuri mano avataro bobse yra graziausia? (Asmeniskai man tai patiktu ta kur is kaires, bet gal jos kojos per trumpos)? bigsmile.gif
3. Ar zinote kas tai yra Pavelas Bure? (Noreciau rezt anekdota, bet nzn ar teisingai suprasit).
4. Kur sudetos fotkes is paskutinio meeto ir kada bus sekantis? 4u.gif 
5. Ar jusu kiaules neserga afrikiniu maru? (Uz ES parama suvalgyciau belenka).
6......
Tam kartui pakaks
tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

1. atsakyma duos kiekviena
2. avatare nesimato, ten gal transvestitai g.gif bijau speti unsure.gif
3. zinom zinom
4. atsakymo nera
5. uosves kiaules neserga... valgem... dar gyvi.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 06, 17:16)
...

Kodėl šuo avatare galima suprast, bet va kodėl arvydas supermamų forume nestuke.gif g.gif doh.gif Suprasčiau briedis avatare būtų, tai dabar 3 neaiškios bobos lotuliukas.gif

QUOTE(deivukas @ 2014 02 06, 17:21)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif grazuoliai tie jusu patinai.Pas mane zali mutantai,tai tiek gyvybes i akva inesa,veiksmas niekad nesibaigia  biggrin.gif ,nebent miega.Noriu raudonu  ax.gif Kazin kas gautusi kartu su mutantais?raudoni lygtai neburiniai ? g.gif

Aš ir maniau, kad jie vienišiai, bet kai pirkau įkalbėjo imt būrelį, pasirodė, kad būriniai visgi jie rolleyes.gif Žali mutantai labai originalūs, Dilma anksčiau turėjo ir palepindavo čia mus nuostabiom jų fotkėm smile.gif Bet jiems didelio akvo reik verysad.gif , mano sloikiuks jiems netinkamas, o ir krevetes laikau mirksiukas.gif Šiaip manau sugyventų vieni šalia kitų, jei būriais būtų, bet ar gražiai atrodytų g.gif na žiūrint kokia viso akvo idėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 06, 16:35)
Dar keletas klausimu is nepilno milijono:
1. Kodel pas visas (su itin retom  isimtim-papugom aba katiniukais) akvariumistes avataruose uzvarvolintas suo?
2. Kuri mano avataro bobse yra graziausia? (Asmeniskai man tai patiktu ta kur is kaires, bet gal jos kojos per trumpos)? bigsmile.gif
3. Ar zinote kas tai yra Pavelas Bure? (Noreciau rezt anekdota, bet nzn ar teisingai suprasit).
4. Kur sudetos fotkes is paskutinio meeto ir kada bus sekantis? 4u.gif 
5. Ar jusu kiaules neserga afrikiniu maru? (Uz ES parama suvalgyciau belenka).
6......
Tam kartui pakaks
tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

1. che, katanukai baisiai nekliuna... kadangi ciuciko namie nera tai nera ir avataro su juo biggrin.gif
2. g.gif kad kazkokios anos truputi pasiliejusios... tai ne viena rolleyes.gif
3. nezinojau, be visagalis dede google pasake cool.gif
4. blink.gif kad tokio nebuvo jau... na kol cia tupiu tokio nebuvo (arba niekas man nesake) unsure.gif
5. seimos ukyje tokiu nera, o nuo parduoviniu tik stogas lengvai ciuozia, tai drasiai galit vartoti nes daugiau kazi ar kas pasikeis biggrin.gif

nuravejau savo akva... tiksliau ismeciau tai kas nenorejo prigyti ir kas nupuvo. tai vel akva plikas doh.gif jauciu jei taip toliau sekmingai seksis su augalais pereisiu prie ciklidinio verysad.gif

vot prisiminiau, kad su barbusais linksma buvo kazkada... ir kodel as ju neisigijau, dabar jau velu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 02 06, 19:13)
Jei  tavo hobis ne tik akva, bet ir kitokie keli, tai bendrauji ir kitose temelėse. Tada ir avataras nesilkiškas. Maniškis daugiau atspindi šeimininkės individualumą. Į jį pasižiūrėjus man visada kyla noras ką nors iškrėst. Paprasčiausiai atitinka mano vidinį velniūkštį.

Evora, kaip tik Taves ir norejau teirautis is kur avatarui gavai paveiksliuka kur pavaizduotas mano zuvinas biggrin.gif blink.gif lotuliukas.gif Tik kur yra tas - nieko zalio (isskyrus, zinoma, dumblius) nebebebebebuna schmoll.gif
Atsakyti
Patinka barbusai ir man. Visada juos anksčiau laikydavau. Kai atsilaisvins dabartinis 109 ltr. akvas-žadu užveisti ten ,,matroskinus''( taip mano tėvukas sumatros barbusus vadino), neonus ir dar neapsisprendžiu ar minorus dėl ryškesnės spalvos, ar ugninius ilgapelekius barbusėkus. Bet kažkuri rašėte, kad labai jau tie ugniniai žolėdžiai, tai dabar labai abejoti pradedu. Planavau daug žolikių auginti. Patinka olandiško stiliaus akviukai ir tikrai nenorėčiau, kad kokia žuvikė lyg ožka viską nugraužtų.
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 06, 20:46)
Evora, kaip tik Taves ir norejau teirautis is kur avatarui gavai paveiksliuka kur pavaizduotas mano zuvinas biggrin.gif  blink.gif  lotuliukas.gif Tik kur yra tas - nieko zalio (isskyrus, zinoma, dumblius) nebebebebebuna schmoll.gif

Labai jau suintrigavai su savo tuo žuvinu-baisuokliu. Taip ilgai vaizdingai jį reklamuoji, kad greit moteriškas smalsumas maximumą pasieks. Moki į smegenis ežiuką įleisti. Avatarą kažkur interneto platybėse sužvejojau. Tenka daug visokių įdomybių ieškoti, tai kartais kažką patinkančio radusi į atskirą aplanką susikeliu. Na, o jei taviškis žuvinas į maniškį avatarą panašus, tai bus įdomu palyginti.

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 02 06, 20:58)
Patinka barbusai ir man. Visada juos anksčiau laikydavau. Kai atsilaisvins dabartinis  109 ltr. akvas-žadu užveisti ten ,,matroskinus''( taip mano tėvukas sumatros barbusus vadino), neonus ir dar neapsisprendžiu ar minorus dėl ryškesnės spalvos, ar ugninius ilgapelekius barbusėkus. Bet kažkuri rašėte, kad labai jau tie ugniniai žolėdžiai, tai dabar labai abejoti pradedu. Planavau daug žolikių auginti. Patinka olandiško stiliaus akviukai ir tikrai nenorėčiau, kad  kokia žuvikė lyg ožka viską nugraužtų.
Papildyta:
Labai jau suintrigavai su savo tuo žuvinu-baisuokliu. Taip ilgai  vaizdingai jį reklamuoji, kad greit moteriškas smalsumas maximumą pasieks. Moki  į smegenis ežiuką įleisti. Avatarą kažkur interneto platybėse sužvejojau. Tenka daug visokių įdomybių ieškoti, tai kartais kažką patinkančio radusi į atskirą aplanką susikeliu.  Na, o jei taviškis žuvinas į maniškį avatarą panašus, tai bus įdomu palyginti.

P.S. Tik is charakterio panasus verysad.gif
Jau nufotkino jiji, bet nesu patenkintas fotografo darbo kokybe, nes man i skypa perkele ir liepe paciam i megstamamaji foruma isidet. (Nors puikiai zino, kad esu visiskas kompu dundukas uztat nesugebesiu).
Itariu, kad cia mane taip aukleja. Bet pofek, paziesim kaip uzkukuos kai lito ant sventinio surelio prireiks drinks_cheers.gif
-----------
Kai dar dideli akva turejau nei sumatriniai, nei mutantiniai (zali ir todel grazesni) barbusai florai zalos nepadarydavo. Jau turbut nepajegdavo iveikt dziungliu, ba tikrai buvo kilus mintis atidaryt MB (mazaja bendrove) ir viedrais pardavinet purpurines krtiptokorinas. (Ant alaus gal dar ir neuzdirbciau, bet ant visky... tai nixai nusiskandint galeciau).
Su tais barbusais beda ta, kad jie non stop vienas kita gainioja, o man pasidarydavo gaila to kuri labiausiai skriaudzia; tai visokiu sloiku-kalejimu priderindavau... Karoc mustynes vis tiek nesiliaudavo, o akvas buvo pilnas visokiu trilitriaku ir pataisos darbu maisiuku unsure.gif
Ale bet jei taip xerovai atsiliepait apie barbusus, tai tada musu Zuvinas tikrai is tos gimines!!! thumbup.gif
Atsakyti
Tai, kad nieko xerovai apie tuos barbusėkus neatsiliepiau. Priešingai -simpatiją išreiškiau. Tik suabejojau ar ugninukus laikyti, jei atsiliepimai apie juos vegetariški. Bet ,tai ,,mano'' žuvikė, visada patiko.

O su nuotraukų įsikėlimu ir panašiais kitais kompiniais darbeliais ir man buvo nekas, kol neprisiverčiau pasimokyti. Abu sūneliai pastoviai kompą būdavo okupavę, tekdavo atsikariauti, jei norėdavau į forumą nosį įkišti. O jei ko nemokėdavau, tai jaunėlis dar ir užmesdavo, kad laikas mokytis. Betrūkdavo, kad tiesiai žiople ar durne išvadintų. Bet suveikė mano savigarba ir išmokau be jų pagalbos. Na, o kai savo albumą susikūriau Fotki.com- visai mano akcijos jaunimėlio akyse pakilo. Dabar ir pagalbos nebėra pas ką paprašyti-vienas vedė, atskirai gyvena, kitas Anglijoje mokslus kremta.

Sodink, Arvydai, dukrikę prie kompo ir liepk rodyti ką po ko daryti. Ir griežtai, nepaleisk, nes taip ir neišmoksi. O tikrai dar prireiks ir savo nepriklausomybę įtvirtinsi.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 02 06, 21:18)
Karoc mustynes vis tiek nesiliaudavo, o akvas buvo pilnas visokiu trilitriaku ir pataisos darbu maisiuku unsure.gif

lotuliukas.gif geras apibūdinimas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Anekdotas.
Katra dar nepasigooglinot, tai Pavelas Bure buvo vienas is kietesniu Rusijos ledo ritulininku. Be proto turtingas, nes zaide NHL ir uzdirbdavo po pora milijonu i menesi. Bet jokiam vilkpedijuj nerasit, kad ans dar buvo ir afigenas merginykas!! (Jei neklystu, tautiete top modeline tenisininke Ana Kurnikova irgi patvarke. Bet jei ir toliau tiket gandais, tai Anuskos neisdulkino tik Dzonas Fidzeraldas Kenedis ir as).
Karta Palelas nutare, kad gana jam tokio palaido gyvenimo ir pats laikas stabilizuotis; t.y. zenytis. Bet tuo metu Pavelas rimtai draugavo su trim merginom (juk yra kazkas panasaus i mano avatara ir Socio olimpijada?), tai niekaip negalejo issirinkt kuri labiausiai tiktu i zmonas. Pagaliau visoms dave po 10 stuku baksu (savaitei smulkioms islaidoms) ir daboja kas bus.
Pirmoji prisipirko spakliaus, drabuziu ten visokiu, varinejo po soliariumus, masazus ir visa kitka kas priklauso normaliai blondinei.
Antra nupirko bilijardo stala, slides, golfo lazdu komplekta ir dar kazko tokio is tos pacios serijos.
Trecia visus pinigus investavo i akcijas.
Po savaites Pavelas tikrina rezultatus. Visos pradeda nuo: "Pavelai, as tave taip beprotiskai myliu". Bet toliau
Pirmoji:
- Pavelai, as visus pinigus isleidau, kad buciau dar grazesne ir tu visa gyvenima tik mane viena ir myletum.
Antra:
- Pasa, matau kaip tu pavargsti varzybose ir treniruotese, todel nupirkau dalyku kurie pades tau atsipalaiduot ir tas nuovargis netemdys musu bendro gyvenimo.
Trecia:
- Pavlusa, atgal savo sunkiai uzdirbtus pinigelius. As investavau i nebloga imone, tai galiu juos grazint ir ir dar turiu pasikaupus pirmajam seimos lizdeliui aba jei tave istiks trauma.
Ir ka daryt Pavelui?? Ilgai svarste vaikinas. Labai ilgai... Galiausiai pasirinko ta, kurios didesni papai
Atsakyti