Vieną maišą surinkau dar savo daiktelių, pagalvės užvalkaliukų, kaimynė pora maikučių pažadėjo, mažiukei nupirkau sąsiuvinukų, piešimo sąsiuvinį, spalvoto popieriaus, flomasterių, akvarelės, teptukų, ... Jei nesupiešit anksčiau, bus mokyklėlės pradžiai.
Vyresnei merginai įdėjau naują tušą, lūpdažį, kosmetinį pieštuką, trejus nagų lakus.
Narė Delme pririnko mažąjai rūbelių. Sutarta paimti rytoj.
Mano draugė kažką rado mažei, bet tik ryt matysiu kas tai.
Kadangi aš pati gyvenu Raudondvaryj, tai jei dar kažkuri kažką parinktų, galėčiau paimti rytoj tarp 11-13val. Rašykit man į až su savo tel. nr. Sekmadienį, deje, Kaune nebūsiu. Nebent jūs galėsit atvežti iki manęs arba pirmadienį pirmoj dienos pusėj iki Klinikų. Pirmadienį bus perduota viskas ką turėsiu.
Vis dar neturim mergaitei jokios kuprinytės, batukų, striukės kol kas irgi neturiu, s-m dydžio šiltų rūbų. Iš žaisliukų irgi tik padėvėtą barbę turėjau.
Aš ne tv pagalba ir stebuklo padaryti negaliu, bet kuo galėjau, tuo pasidalinau, nenuskriausdama savęs.
Tikiuosi, evita88, jūs suprantat, kad tokios akcijos dažniausiai būna vienkartinės ir labai nuoširdžiai tikiuosi, kad ateityje jums bus lengviau