Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 286

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 20, 23:15)
Merginos, ar žinojote, kad naujus metus arklio sausio 31 d. kurie ateis oficialiai reikia pasitikti su nauja pinigine, kad pritrauktų pinigus ir turtus?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Tai prasom prasom rodyti ir rekomenduoti , kurios cia geriausiai pritrauktu laugh.gif
as, pvz., tai neturiu jau 100 metu normalios pinigines . susimasciau, kad jau gal metas isigyt ir man
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 01 20, 23:23)
Tai prasom prasom rodyti ir rekomenduoti , kurios cia geriausiai pritrauktu laugh.gif
as, pvz., tai neturiu jau 100 metu normalios pinigines . susimasciau, kad jau gal metas isigyt ir man

aš tik šiandien pati tai sužinojau doh.gif kitaip seniausiai bučiau užsisakius, bet mano svajonių piniginės dar nesukūrė man rods, nes tai man tas tai anas netinka lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kam ta proga Furlu piniginiu ? yra geru kainu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 01 21, 00:23)

tai eikit ponia i bloomingdales pasidairyti pinigines, kol nuolaida yra as MK jau antri metai tampau, patinka, didele, visko prisidedu wub.gif biggrin.gif
va tokia turiu ir labai dziaugiuosi :

Pinigine

anksciau turejau maza, ir viena diena supratau, kad reikia dideles, nes netelpa visos korteles, ir visokie kiti reikaliukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 20 sausio 2014 - 23:47
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 20, 23:42)
tai eikit ponia i bloomingdales pasidairyti pinigines, kol nuolaida yra as MK jau antri metai tampau, patinka, didele, visko prisidedu  wub.gif  biggrin.gif
va tokia turiu ir labai dziaugiuosi :

Pinigine

anksciau turejau maza, ir viena diena supratau, kad reikia dideles, nes netelpa visos korteles, ir visokie kiti reikaliukai  biggrin.gif

as noriu nedideles ,bet storos biggrin.gif is tikro noreciau tokios, kaip jaunystej gilioj turejau . issilankstoma banknotu dalis, sone monetu skyrelis su tokiu babytisku uzsegimu ir dar atsiverciama dalis visokiom kortelem beigi mylimojo nuotraukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 01 21, 00:11)
as noriu nedideles ,bet storos biggrin.gif is tikro noreciau tokios, kaip jaunystej gilioj turejau . issilankstoma banknotu dalis, sone monetu skyrelis su tokiu babytisku uzsegimu ir dar  atsiverciama dalis visokiom kortelem beigi mylimojo nuotraukai biggrin.gif

na čia kaip ir mano..iš fantastinės dalies lotuliukas.gif
Atsakyti
Prakalbot apie melyna pelesini suri ir net seile nutyso wub.gif doh.gif reik vaziuot i mindaugine maxima kol dar negimdau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 21, 00:14)
na čia kaip ir mano..iš fantastinės dalies  lotuliukas.gif

zinau sad.gif turbut ir nerasiu jau tokios . nebent kokiam antikvariate biggrin.gif bet net matau ja dabar . nors cia gerokai daugiau nei pries 10metu buvo biggrin.gif ir ta vakara prisimenu ,kai pameciau doh.gif su visu studento pazymejimu , troleibuso nuolatiniu ir 100lt cray.gif

QUOTE(Tiffany @ 2014 01 21, 00:35)
Prakalbot apie melyna pelesini suri ir net seile nutyso  wub.gif  doh.gif reik vaziuot i mindaugine maxima kol dar negimdau  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 01 21, 01:11)
as noriu nedideles ,bet storos biggrin.gif is tikro noreciau tokios, kaip jaunystej gilioj turejau . issilankstoma banknotu dalis, sone monetu skyrelis su tokiu babytisku uzsegimu ir dar  atsiverciama dalis visokiom kortelem beigi mylimojo nuotraukai biggrin.gif

Pagal aprašymą ši turėtų atitikti 75 proc reikalavimų biggrin.gif gal tik banknotų dalis ne taip išsilanksto ir nėra stora, bet talpi g.gif turiu jau kokius 4 metus ir neatsidžiaugiu biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit ar įmanoma rasti odinę rankinę iki 400 Lt ? g.gif Ne delninukę, bet normalią rankinę
jei taip tai kur biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites o Juicy paimtumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 01 21, 08:39)
Pagal aprašymą ši turėtų atitikti 75 proc reikalavimų biggrin.gif gal tik banknotų dalis ne taip išsilanksto ir nėra stora, bet talpi  g.gif  turiu jau kokius 4 metus ir neatsidžiaugiu biggrin.gif

na, cia tik uzsegimas panasus biggrin.gif va, ir prasides mano isrankumas biggrin.gif

QUOTE(limete @ 2014 01 21, 10:28)
Mergaites o Juicy paimtumet?  4u.gif

Nupirksim smile.gif
Atsakyti