QUOTE(carablanca @ 2014 01 16, 11:04)
Va jum ir atsakymas:
P.S. "Eiti per moteris" paparastai leidžia ne išvaizda ir statusas, o tam tikros charakterio savybės bei vertybės.
Labai didelis savimyla Jūs.
P.S. "Eiti per moteris" paparastai leidžia ne išvaizda ir statusas, o tam tikros charakterio savybės bei vertybės.
Labai didelis savimyla Jūs.
Geri pastebėjimai. Norėčiau tikėti, jog maniškis taip nemąstytų, jei aš tarkime pasakau dabar, kad palieku jį. Manyčiau, kad jis būtų priblokštas ir t.t. ir pan., ir tikrai netikiu, kad jis vis dar būdamas netoli manęs, kai dar yra viltis, kažkam pasakytų: aš turiu visą statusą kitoms moterims, bet pats nenoriu

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2014 01 16, 11:17)
Na koks ten vaikas ji buvo? Po mokyklos... normaliai subrendusi, ypac kai dabar jaunimas(butent merginos) bresta anksciau.Nemazai mano klasiokiu istekejo ir gimde po mokyklos ir dabar gyvea siknos nedraskomu ir vaikus uzauginio ir nuo vyru nebego.
Mėnesinių atsiradimo ankstumas ir papų išaugimas nieko neturi bendro su žmogaus polėkiais galvoje. Tikrai taip manau. jaunos mergytės mėgsta pavaidinti šeimą, bet nereiškia, kad jau iki gyvenimo galo taip tas ir lieka. Ypač, jei pagalbos buvo mažai, ištremta kažkur užsienyje ir auginkis vaiką...
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 16, 11:18)
Mergina turėjo visas galimybes studijuoti, dirbti jos niekas nevertė, vaiką prižiūrėjo tėvai - ne visos mes galime pasigirti tokiomis šiltnamio sąlygomis.
Kokie tėvai? Juk jie buvo užsienyje. Neminėta, kad tėvai iš paskos išvažiavo