Įkraunama...
Įkraunama...

vienos šeimos gyvenimo istorija

QUOTE(carablanca @ 2014 01 16, 11:04)
Va jum ir atsakymas:
P.S. "Eiti per moteris" paparastai leidžia ne išvaizda ir statusas, o tam tikros charakterio savybės bei vertybės.

Labai didelis savimyla Jūs.

Geri pastebėjimai. Norėčiau tikėti, jog maniškis taip nemąstytų, jei aš tarkime pasakau dabar, kad palieku jį. Manyčiau, kad jis būtų priblokštas ir t.t. ir pan., ir tikrai netikiu, kad jis vis dar būdamas netoli manęs, kai dar yra viltis, kažkam pasakytų: aš turiu visą statusą kitoms moterims, bet pats nenoriu biggrin.gif Nu ką žinau. Paprastai žmonės tik pilnai atsigavę ir galutinai išsiskyrę apie kitus po tam tikro laiko pagalvoja, jei prieš tai buvo tikra meilė. Būtent, jei jos nebuvo, žmogus jaučiasi, kad tik jo ego užgautas - kaip čia mane tokį žavų paliko??? Tai tada jo, jam ir sukasi mintys, kad jei jau ta mes, tai oi kaip lėksiu.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2014 01 16, 11:17)
Na koks ten vaikas ji buvo? Po mokyklos... normaliai subrendusi, ypac kai dabar jaunimas(butent merginos) bresta anksciau.Nemazai mano klasiokiu istekejo ir gimde po mokyklos  ir dabar gyvea siknos nedraskomu ir vaikus uzauginio ir nuo vyru nebego.

Mėnesinių atsiradimo ankstumas ir papų išaugimas nieko neturi bendro su žmogaus polėkiais galvoje. Tikrai taip manau. jaunos mergytės mėgsta pavaidinti šeimą, bet nereiškia, kad jau iki gyvenimo galo taip tas ir lieka. Ypač, jei pagalbos buvo mažai, ištremta kažkur užsienyje ir auginkis vaiką...
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 16, 11:18)
Mergina turėjo visas galimybes studijuoti, dirbti jos niekas nevertė, vaiką prižiūrėjo tėvai - ne visos mes galime pasigirti tokiomis šiltnamio sąlygomis.

Kokie tėvai? Juk jie buvo užsienyje. Neminėta, kad tėvai iš paskos išvažiavo g.gif Aš supratau, kad ji jaunutė, ankštame kambaryje, kur jau iki vaiko buvo trintis pasigimdė ir gyveno metus ir vis spaudė vyrą grįžti į Lietuvą. Tai sunkiausią laiką metus nuo gimimo ji tą vaiką viena augino kaip ir? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 01 16, 12:17)
Na koks ten vaikas ji buvo? Po mokyklos... normaliai subrendusi, ypac kai dabar jaunimas(butent merginos) bresta anksciau.Nemazai mano klasiokiu istekejo ir gimde po mokyklos  ir dabar gyvea siknos nedraskomu ir vaikus uzauginio ir nuo vyru nebego.

Na, kai pradėjo draugauti, dar mokėsi, po 12 atsikraustė ir netrukus vaikas.

Kiek pamenu save, savo drauges, kursiokes - mums 18 ar 19 tikrai ne vaikų norėjosi ir tikrai ne 4 namų kampus laikyti norėjosi.

Dabar dažnai darbe turiu reikalų su panašaus, studentiško amžiaus jaunimu - absoliuti dauguma merginų TIKRAI nėra subrendusios it trokštančios sėdėti namie, auginti mažylį, virti sriubą, skalbti kojines ir so on. Jeigu esate vyresnė, tai taip, prieš kokius 20 m. buvo norma tekėti apie dvidešimties, dabar tas terminas gerokai pasislinkęs.

Beje, ir ta meilė, kai esi 18, gali labai greit užsidegti, ypač vyresniam vyrui, ale bręstant ir moteriškėjant, nereiškia, kad tas pats paauglystės dievaitis tau ir toliau tebebus dievaitis, o ne nemylimas vyras, per kurį sėdi namie, kai visos klasiokės, draugės dar tik pradeda gyvenimą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 16 sausio 2014 - 11:31
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 01 16, 11:30)
Jeigu esate vyresnė, tai taip, prieš kokius 20 m. buvo norma tekėti apie dvidešimties, dabar tas terminas gerokai pasislinkęs.

Bet nebūtinai viskas buvo idealiai ok, idealus atsidavimas šeimai, vaikui. Mano mama vienus vaikus gimdė jaunutė, kitus - vėliau. Pati pripažįsta, kad visai kitas požiūris į vaiką buvo vėliau. Kiti vertinimai ir pan., o kai jaunutė, tai ir vėjai galvoje. Aišku, užaugino visus, nieko nesakau, bet pati pripažįsta, kad būna laikas per anksti, tuo tarpu per vėlai ne, jei moteris jaučiasi dar norinti vaikų ir galinti jų susilaukti. Yra net ir drauges skatinusi vyresniame amžiuje gimdyti ir jos taip pat nesigailėjo to.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 16, 12:34)
Bet nebūtinai viskas buvo idealiai ok, idealus atsidavimas šeimai, vaikui. Mano mama vienus vaikus gimdė jaunutė, kitus - vėliau. Pati pripažįsta, kad visai kitas požiūris į vaiką buvo vėliau. Kiti vertinimai ir pan., o kai jaunutė, tai ir vėjai galvoje. Aišku, užaugino visus, nieko nesakau, bet pati pripažįsta, kad būna laikas per anksti, tuo tarpu per vėlai ne, jei moteris jaučiasi dar norinti vaikų ir galinti jų susilaukti. Yra net ir drauges skatinusi vyresniame amžiuje gimdyti ir jos taip pat nesigailėjo to.

Tai čia faktas. Tiesiog buvo mada, ir jei tau jau kokie 24, o tu dar netekėjusi, kaip ir brokuota daraisi g.gif tai ir gimdė daugybė jaunučių, kas visiškai nereiškė, kad jos nuo to tapdavao labai laimingomis.

Kaip ir autorė - dvejus metus besitęsianti depresija yra ne juokas.
Ir jei taip nepalaužiamai nusprendė išeiti, matyt, gal jaučia, kad sėdi kaip kokiame liūne, iš kurio išbridus tikisi pagerėjimo?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 16, 11:28)
Kokie tėvai? Juk jie buvo užsienyje. Neminėta, kad tėvai iš paskos išvažiavo g.gif Aš supratau, kad ji jaunutė, ankštame kambaryje, kur jau iki vaiko buvo trintis pasigimdė ir gyveno metus ir vis spaudė vyrą grįžti į Lietuvą. Tai sunkiausią laiką metus nuo gimimo ji tą vaiką viena augino kaip ir? g.gif

Kokie tėvai, kokie tėvai, tie patys: "Ji istojo mokytis, dukra dienomis priziurejo tevai."
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 16, 12:51)
Kokie tėvai, kokie tėvai, tie patys: "Ji istojo mokytis, dukra dienomis priziurejo tevai."

Tai čia, kaip suprantu, po to, kai jau grįžo į Lt, o iki tol, užsienyje, buvo be jokių tėvų grūsdamiesi viename kambariukyje.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 16, 11:51)

Jei jau norite komentuoti, tai gal skaitykite atidžiau? g.gif

" Del privacios erdves trukumo ( nuomojamas vienas kambarys) prasidejo trintis del kasdieniu dalyku. Po metu laiko pastojo, netyciukas, bet labai lauktas. Visas nestumas praejo be dideliu problemu, db turime nuostabia 2 metu dukryte, gimusia ypatinga data ir dar 11h vakaro. Po metu grizome i Lietuva, nes nusprendeme, kad vaikui augti bus geriau cia. Pridesiu, kad tai vyko daugiau jos iniciatyva, as uzsienyje sekmingai dariau karjera ir pries pat isvykima buvau gaves rimta paaukstinima. Taciau neabejau sprendimu grizti. Tiesa sakant, dar tebegyvenant uzsienyje jau buvo trintis del buities, smulkmenu. As suprantu, kad draugei buvo sunku per dienas sedet su vaiku nieko neveikiant, taciau ir pats po ilgos darbo dienos zvalus nebuvau. Grizom i Lietuva, greitai radau gera darba. Ji istojo mokytis, dukra dienomis priziurejo tevai. Taciau eme bjurti tarpusavio santykiai ir gyvenimas su tevais nebuvo i nauda. "

Ot gėris iš tų tėvų po metų, kai jau tiek atvargta su mažiuku kūdikiu, išsėdėta vienai. O po to dar su tėvais uodegomis badėsi ir studijavo. Žinokite pavydėtinas gyvenimas jaunam žmogui doh.gif Aš pvz. nupuščiau tikrai nuo tokio.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 01 16, 11:56)
Tai čia, kaip suprantu, po to, kai jau grįžo į Lt, o iki tol, užsienyje, buvo be jokių tėvų grūsdamiesi viename kambariukyje.

Tai, o kai gimsta vaikas, tai natūralu, kad vienas iš tėvų jį prižiūri, o kitas dirba - šiuo atveju prižiūrėjo mama, o tėvas dirbo. Iš ko būtų gyvenę, jei tėvas būtų metęs darbą ir atsidėjęs moters depresijoms ir kūdikio pampersams? Po to aplinką pakeitė, grįžo į Lietuvą, kurioje mergina turėjo visas galimybes.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 16, 11:59)
Jei jau norite komentuoti, tai gal skaitykite atidžiau? g.gif

" Del privacios erdves trukumo ( nuomojamas vienas kambarys) prasidejo trintis del kasdieniu dalyku. Po metu laiko pastojo, netyciukas, bet labai lauktas. Visas nestumas praejo be dideliu problemu, db turime nuostabia 2 metu dukryte, gimusia ypatinga data ir dar 11h vakaro. Po metu grizome i Lietuva, nes nusprendeme, kad vaikui augti bus geriau cia. Pridesiu, kad tai vyko daugiau jos iniciatyva, as uzsienyje sekmingai dariau karjera ir pries pat isvykima buvau gaves rimta paaukstinima. Taciau neabejau sprendimu grizti. Tiesa sakant, dar tebegyvenant uzsienyje jau buvo trintis del buities, smulkmenu. As suprantu, kad draugei buvo sunku per dienas sedet su vaiku nieko neveikiant, taciau ir pats po ilgos darbo dienos zvalus nebuvau. Grizom i Lietuva, greitai radau gera darba. Ji istojo mokytis, dukra dienomis priziurejo tevai. Taciau eme bjurti tarpusavio santykiai ir gyvenimas su tevais nebuvo i nauda. "

Ot gėris iš tų tėvų po metų, kai jau tiek atvargta su mažiuku kūdikiu, išsėdėta vienai. O po to dar su tėvais uodegomis badėsi ir studijavo. Žinokite pavydėtinas gyvenimas jaunam žmogui doh.gif Aš pvz. nupuščiau tikrai nuo tokio.

nesupratau, o ko tu nori? Gimė vaikas, moteris jį prižiūrėjo, tėvas dirbo. O, kad gyvenimo pradžia buvo ne auksiniuose "palociuose", tai nematau bėdos, nemažai porų taip pradėjo savo gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 16, 13:03)
Tai, o kai gimsta vaikas, tai natūralu, kad vienas iš tėvų jį prižiūri, o kitas dirba - šiuo atveju prižiūrėjo mama, o tėvas dirbo. Iš ko būtų gyvenę, jei tėvas būtų metęs darbą ir atsidėjęs moters depresijoms ir kūdikio pampersams? Po to aplinką pakeitė, grįžo į Lietuvą, kurioje mergina turėjo visas galimybes.
Papildyta:

nesupratau, o ko tu nori? Gimė vaikas, moteris jį prižiūrėjo, tėvas dirbo. O, kad gyvenimo pradžia buvo ne auksiniuose "palociuose", tai nematau bėdos, nemažai porų taip pradėjo savo gyvenimą.

matyt, ta mergina mato "bėdą", nors jūs nematote.

Ir kažkaip aš jos nesmerkiu, nes įklimpti kaip musei, vos sulaukus 18, į tokią košę nei pati būčiau norėjusi, nei kitai to linkėčiau.

Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 16, 12:03)

Aš? Aš tai noriu labai daug ir visai priešingai nei susiklostęs autoriaus žmonos gyvenimas ax.gif

Nesakau, kad autorė nori to paties kaip aš, bet įdomu ką atsakytų, jei jos apie tai paklaustų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 01 16, 12:10)
matyt, ta mergina mato "bėdą", nors jūs nematote.

Ir kažkaip aš jos nesmerkiu, nes įklimpti kaip musei, vos sulaukus 18, į tokią košę nei pati būčiau norėjusi, nei kitai to linkėčiau.

na, o tai kas trukdė pirma gyvenimą susikurt, o jau po to vaikus gimdyt? Meilė? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 16, 12:25)
Aš? Aš tai noriu labai daug ir visai priešingai nei susiklostęs autoriaus žmonos gyvenimas ax.gif

Nesakau, kad autorė nori to paties kaip aš, bet įdomu ką atsakytų, jei jos apie tai paklaustų ax.gif

bet tai gerai autoriaus žmonai gyvenimas klojasi - be jos pačios. Kai avelę išsivedė, vaiką užstatė, po to liepė tą vaiką augint...
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 01 16, 11:14)

Nenuostabu, kad dvejus metus serga depresija. Mane kas aštuoniolikinę būtų taip įkinkęs svetimoje šalyje į namų šeimininkės jungą, būčiau nežinau ką sau pasidariusi.

drinks_cheers.gif pirmą kartą apie vaikus išvis pagalvojau kokių 23 metų, o šiaip mano manymu, normalu pirmą kartą gimdyti maždaug 30-metei, taip sprendžiu pagal savo drauges. O šioj situacijoj mergina užsikrovė didesnį kryžių, nei gali panešti.
Atsakyti